Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 74 от 05.04 до 30.04.2014

• 48 211
  • 496
  •   1
Отговори
# 405
  • Под Сините камъни
candela  точно в момента за тези кецове се разправям с Амазон.Точно тези
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B007PCSV98/ref=ox_ya_os … product_refresh_C

поръчах и аз миналата  година ,бяха ни големи и сега тези дни и ги обух 2-3 пъти точно,разлепиха се изтриха се ,боклуци отвсякъде  ooooh!  
Реших да пробвам и им пиша ,и им обясних ,че минала година са ни били големи и тази сме ги сложили 2-3 пъти и вече не стават за нищо .Без никакъв проблем ми върнаха парите гледам ,че са отразени в поръчката за връщане ,че и за цялата поръчка имаше и едни ботуши на Габор ,за които нямах оплакване .Писах им  пак ,че само за кецовете става въпрос ,но гледам че парите и за двата артикула в поръчката са със статус  completed,

# 406
Благодаря  bouquet, пуснах ги за една специална дама Grinning

# 407
Получих си тези ТИМБЪРЛЕНДКИ. Много са сладки на живо.
А сега са и още по-намалени. Oha!
Твоите 6,5 ли са и ако да,това отговаря ли на 40?

# 408
Да, това е 40. Една идея са ми по-големи. Но са с връзки и не се усеща. Иначе, купувам 6 UK.

Junior

UK    EU    US
2.5    35    3
3    35.5    3.5
3.5    36    4
4    37    4.5
4.5    37.5    5
5    38    5.5
5.5    39    6
6    39.5    6.5
6.5    40    7
7    41    7.5

# 409
Получих си тези ТИМБЪРЛЕНДКИ. Много са сладки на живо.
А сега са и още по-намалени. Oha!

Благодаря за линка. Бях ги гледала, дали не бяха и за 12 паунда даже, ама сега вече ги поръчах за майка си. Надявам се 6.5 да отговарят на 40, че все пак са обувки за планина, да има малко място.

# 410
  • София-Лагера
6,5 не е 40 номер.

# 411
  • Пловдив
Бижу, донесоха ми чантата с DHL, в кашон с размери на фризер  Joy Много е сладурска  Heart Eyes Благодаря ти още веднъж  Hug Предложението за почерпка остава  Laughing
Скрит текст:
Цветът е доста по-светъл, но не успях да го уловя. Разкошна, свежа мента с мляко  Laughing

# 412
  • София
А колко е? Аз съм 39-ти и спортни винаги купувам 6,5 за да имам място  Thinking

# 413
А колко е? Аз съм 39-ти и спортни винаги купувам 6,5 за да имам място  Thinking
И аз получих същите Тимбърленд UK 5 /38/, обаче пръстът ми опира отпред. Confused

# 414
Бижу, донесоха ми чантата с DHL, в кашон с размери на фризер  Joy Много е сладурска  Heart Eyes Благодаря ти още веднъж  Hug Предложението за почерпка остава  Laughing
Скрит текст:
Цветът е доста по-светъл, но не успях да го уловя. Разкошна, свежа мента с мляко  Laughing
Супер! Изглежда чудесно!!! Party Hug Със здраве да си ги носим! Crazy  Laughing Пловдив е любим град Heart Eyes като нищо ще се видим там като навия ММ за разходка. Hug

Joy Аз, обаче, се чудя на кого да кажа за загадката, която ми се стовари на главата и знам, че тук ще ме разберете, а и една глава не работи кой знае колко добре, повече може да помогнат.
Първо получих имейл от DHL с проследяващ номер за нещо, което аз определено не чакам и се зачудих, но реших, че може или да е грешка, или фалшив мейл. Thinking На немския адрес на Гъбите, поръчвам само от немския Амазон, а от там нямам недоставена покупка в ордерите, и от никъде другаде, с изключение на тази ментова чанта, която пристигна там и беше обозначена в пристигналите ми там поръчки в акаунта ми. Обаче накрая получих имейл и от Гъбите, че има доставена още една пратка на мое име и тя ще тръгне с курс 75. Обаче аз не съм поръчвала нищо и не чакам нищо от немско. Прегледах си и плащанията в интернет банкирането, ми няма сума, която съм дала за нещо, което да не помня какво е. newsm78
Имам доста покупки от еВау, но от английския, от немския не пазарувам и те си отиват на английски адрес.

# 415
  • София-Младост
Бижу, първото което ми хрумна е каталог от някой сайт дали не ти пращат.

# 416
С DHL и проследяващ номер чак? Thinking

# 417
  • На черешатааа
Скрит текст:
Може ли линк към чантето. Благодаря  Hug

# 418

А на тракинга какво излиза?

# 419
Може ли линк към чантето. Благодаря  Hug
В javari се изчерпа и беше на друга цена. Аз я купих от тук http://www.tajalo.de/outlet/accessoires/1580/pieces-gaven-dot-bag

А на тракинга какво излиза?
Ми че пратката е доставена на адреса. Какво друго да гледам?
Ето номера  018612049051

Общи условия

Активация на акаунт