Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 3

• 62 833
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • В един копнеж!
Да. Нормално е. Защо не започнеш да проверяваш в сайта на Български пощи?!

# 46
  • Пловдив
И аз със същия въпрос- отлетяла за Бг на 04,04,2014 и никакво инфо след това. След колко време обикновено се появява в сайта на пощите?

# 47
  • Beyond the stars
И аз със същия въпрос- отлетяла за Бг на 04,04,2014 и никакво инфо след това. След колко време обикновено се появява в сайта на пощите?

След този статус следващият е в БГ, няма какво друго движение да има  Peace 04.04 е супер скоро, така че търпение  Wink Имала съм пратки, които си "летят" повече от месец  Laughing

# 48
  • Sofia
Здравейте и от мен,
Сравнително нова съм и моля за малко помощ. Поръчах детски дрешки, които ми бяха шипнати на 21.03 но товаритлницата RC448768800CN не излиза никъде и немога да прослядя пратката. Изпратих 3 съобщения на продавача, но не получих никакъв отговор. Моля посъветвайте ме какво да правя.
Благодаря Ви много предварително  Hug

Дай линк към продавача да го видим, за да дадем по-точен съвет. По принцип можеш да отвориш диспут за грешен/липсващ тракинг.

# 49
Здравейте и от мен,
Сравнително нова съм и моля за малко помощ. Поръчах детски дрешки, които ми бяха шипнати на 21.03 но товаритлницата RC448768800CN не излиза никъде и немога да прослядя пратката. Изпратих 3 съобщения на продавача, но не получих никакъв отговор. Моля посъветвайте ме какво да правя.
Благодаря Ви много предварително  Hug

Здравейте,

Ето и продавача http://www.aliexpress.com/store/216198

# 50
  • Sofia
В коментарите пише, че много бавно изпраща, а доста хора не са получили напоследък. Пишат също, че не отговаря на съобщенията.
Може би наистина много бавно праща и не е изпратено още. Аз бих почакала до 15-ти, ако не се появи тракинга и не отговори дотогава пусни диспут.

# 51
В коментарите пише, че много бавно изпраща, а доста хора не са получили напоследък. Пишат също, че не отговаря на съобщенията.
Може би наистина много бавно праща и не е изпратено още. Аз бих почакала до 15-ти, ако не се появи тракинга и не отговори дотогава пусни диспут.

Благодаря ти,
Ще те послушам Simple Smile

# 52

Благодаря ти,
Ще те послушам Simple Smile

И още нещо да попитам  Embarassed В поръчката към този продавач са включени два артикула. За всеки поотделно ли трябва да отворя диспут или само един е достатъчен?

# 53
RC177109996CN
Дестинация Държава - България: Проследяване Консумирането: 5398 милисекунда
Произход Държава - Китай: Проследяване Консумирането: 593 милисекунди
04.09.2014 00:00, приемане Bureau приемане на Бюрото за Jinan City, по-голямата част от писмото от рекламния бизнес център, България
======================================
Power by www.17track.net

Преведено с преводача,какво ще рече това ? Simple Smile Благодаря

# 54
Може ли някой да ми каже какво точно ми отговаря продавача на съобщ.ми,че тракинга на пратката не отговаря в сайта на сайта на Дчл. Да разбирам ли,че наистина пътува или блъфира,за да не пусна диспут?За компенсацията разбрах. Ето го и съобщението
Dear Friends:
Hello! Goods already on their way! Since no send gift and transmission delay! We offer a $ 10 refund to compensate! Please submit disputes! Expect to complete the transaction pleasant! Thank you!

# 55
  • Sofia

Нищо особено, на 09.04 започва движението на пратката в Китай, статусите там са най-различни и нямат значение, когато се появи в България тогава ще я следиш.

Може ли някой да ми каже какво точно ми отговаря продавача на съобщ.ми,че тракинга на пратката не отговаря в сайта на сайта на Дчл. Да разбирам ли,че наистина пътува или блъфира,за да не пусна диспут?За компенсацията разбрах. Ето го и съобщението
Dear Friends:
Hello! Goods already on their way! Since no send gift and transmission delay! We offer a $ 10 refund to compensate! Please submit disputes! Expect to complete the transaction pleasant! Thank you!

Няма как да разберем дали наистина пътува без номера. Иначе това ти казва - пътува пратката и понеже има забавяне, а не са ти пратили подарък ти предлага 10 долара компенсация и да пуснеш диспут (или си пуснала?). Сега тук трябва да се внимава, защото ако пуснеш диспут за 10 долара компенсация и той ти плати, ти затвориш, какво ще се случи ако не получиш пратката. Затова по-добре дай подробности какво е поръчано, кой е продавача и ако си отворила диспут не затваряй.

# 56
Диспут не съм пуснала.От няколко дни има проследяващщ номер и проверявам дали ще се появи в сайта.Бях му пуснала съоб.да пише по-малка сума -10$ на пакета или подарък и той затова ми казва, че вече пътувала и пропуснал да напише това.Аз обаче се съмнявам да е изпратил телефона ми, защото за по - малката сума писах веднага след покупката.Възможно ли е наистина да има забавяне при дчл, не ми се вярва,но ще изчакам няколко дни.Продавача няма рейтинг.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6056120389.html
Поръчччах си същият те.от друг продавач и ми върнаха парите.Да не стане и сега така?

# 57
  • В един копнеж!
Трябва да се научиш да не пазаруваш от безрейтингови продавачи.

# 58
  • Казанлък
Диспут не съм пуснала.От няколко дни има проследяващщ номер и проверявам дали ще се появи в сайта.Бях му пуснала съоб.да пише по-малка сума -10$ на пакета или подарък и той затова ми казва, че вече пътувала и пропуснал да напише това.Аз обаче се съмнявам да е изпратил телефона ми, защото за по - малката сума писах веднага след покупката.Възможно ли е наистина да има забавяне при дчл, не ми се вярва,но ще изчакам няколко дни.Продавача няма рейтинг.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6056120389.html
Поръчччах си същият те.от друг продавач и ми върнаха парите.Да не стане и сега така?

За тази цена никога няма да получиш този телефон!!! Нито с DHL,нито със друг превозвач...
Този модел струва около 250$...така че няма начин...
Продавача е измамник и е без никакъв рейтинг. Защо изобщо купувате тези скъпи неща от такива продавачи?
Само диспут чрез Алито за пълно възстановяване на сума! Никакви 10$ и други уговорки.

Можеш да изчакаш малко и да пуснеш диспут поради липса на тракинг информация. Сигурна съм,че нищо не е изпратил.

Телефони се поръчват от проверени продавачи със пощи на Сингапур или Швеция.

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 12:26 от valpan

# 59
Ще го заплаша,че ако до няколко дни не ми даде валиден номер ще пусна диспут. Има ли вероятност да изчезне като му пиша така и да изгоря?
Между другото днес получих една пратка, която дойде без да се отрази в Бг пощи.Последно го даваше на 1.04 тръгнала от Китай за Бг и толкоз Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт