Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 3

• 62 858
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • Beyond the stars
Здравейте! Искам да попитам нещо - очаквам обувки, а вижте какво ми изписва от преводача, като преведа тракинга от китайски - Acceptance Acceptance Bureau, Bureau of Foshan letter set, Bulgaria, защо letter? Дали е нормално?

Когато проверявам трака, какво ще рече Tracking Consuming?

Притесняваш се излишно  Peace По-скоро преводът е не точен  Wink

# 91
Аз да се похваля, че днес пратката ми е влязла в БГ. Излишно съм се притеснила Simple Smile

# 92
  • Beyond the stars
Аз да се похваля, че днес пратката ми е влязла в БГ. Излишно съм се притеснила Simple Smile

Явно е наистина е била някаква допълнителна проверка на летището, чакаме да се похвалиш  Hug

# 93
Здравейте! Искам да попитам нещо - очаквам обувки, а вижте какво ми изписва от преводача, като преведа тракинга от китайски - Acceptance Acceptance Bureau, Bureau of Foshan letter set, Bulgaria, защо letter? Дали е нормално?

Когато проверявам трака, какво ще рече Tracking Consuming?

Притесняваш се излишно  Peace По-скоро преводът е не точен  Wink

Благодаря! Дано скоро си ги получа, че през какво ли не минах за тях  Heart Eyes

# 94
  • В един копнеж!

И друг път ще ме слушаш, като обяснявам в час.

# 95
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Имам направени 3 поръчки от Алито. Това са ми първите поръчки и за това искам да попитам има ли някакъв проблем. Уж на двете пише България, а в сайта на БГ пощи не ми излизат. И от няколко дни нищо не излиза. Може ли да ги погледнете и вие?
1. RC594363464CN
2. RC103927896CN
3. RC662265738CN

# 96
  • Sofia
Пише дестинация България, а не че са налични в България. Налични са чак когато се появи ред от БГ пощи, който си е на български. Явно че масово се бърка кое какво по редовете.
Първите две летят, третата още се движи из Китай, не виждам нищо притеснително.

# 97
Здравейте и от мен,
Сравнително нова съм и моля за малко помощ. Поръчах детски дрешки, които ми бяха шипнати на 21.03 но товаритлницата RC448768800CN не излиза никъде и немога да прослядя пратката. Изпратих 3 съобщения на продавача, но не получих никакъв отговор. Моля посъветвайте ме какво да правя.
Благодаря Ви много предварително  Hug

Здравейте,

Ето и продавача http://www.aliexpress.com/store/216198

И едно последно питане  Embarassed

В поръчката, за която ще отворя диспута са ми включени 2 артикула. За всеки артикул поотделно ли се пуска диспут и само на единя като се посочи общата стойност .
Благодаря много  Rolling Eyes

# 98
  • София
Здравейте, нахлувам с питане дали някоя от вас няма проблеми с проследяващата програма, тъй като от няколко дни не мога да проверявам през нея за информация?

# 99
  • В един копнеж!
Здравейте, нахлувам с питане дали някоя от вас няма проблеми с проследяващата програма, тъй като от няколко дни не мога да проверявам през нея за информация?

Проследяваща програма ли има? Аз си ползвам сайтове. А днес един от тях не работи. Давам ти друг, който работи.

http://www.trackingkit.com/china-post-tracking/

# 100
  • София
Благодаря!   bouquet

# 101
  • В един копнеж!
Здравейте и от мен,
Сравнително нова съм и моля за малко помощ. Поръчах детски дрешки, които ми бяха шипнати на 21.03 но товаритлницата RC448768800CN не излиза никъде и немога да прослядя пратката. Изпратих 3 съобщения на продавача, но не получих никакъв отговор. Моля посъветвайте ме какво да правя.
Благодаря Ви много предварително  Hug

Здравейте,

Ето и продавача http://www.aliexpress.com/store/216198

И едно последно питане  Embarassed

В поръчката, за която ще отворя диспута са ми включени 2 артикула. За всеки артикул поотделно ли се пуска диспут и само на единя като се посочи общата стойност .
Благодаря много  Rolling Eyes

Ако загледаш хубаво ще видиш, че срещу всеки артикул има бутон за диспут, а пред името на всеки артикул има празно квадратче. Иска се на сложиш отметката пред артикула  и да натиснеш  Open dispute. За всяка стока, независимо дали е в един ордер или в два отделни.

# 102
Може ли да ми проверите тези номерца, май не са шипнати изобщо, никъде не излизат newsm78
    RC307636355CN
        RC888309119CN

# 103
  • Beyond the stars
Може ли да ми проверите тези номерца, май не са шипнати изобщо, никъде не излизат newsm78
    RC307636355CN
        RC888309119CN

Първата от 08.04 лети към България, а втората от 10.04   Peace
Не знам къде проверяваш  newsm78

Сега си ги следи само в бгпощи  Wink

# 104
  • Пловдив
NBM, много ти благодаря за отговора и за отделеното време да ми провериш пратките.
Аз като видях, че пише България и реших, че са влезнали в България, а те пътуват за България.  Grinning
Сега вече съм нясно и ще чакам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт