Дали е май, дали е зима - игра за книжки винаги ще има!

• 29 547
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Миж  Crazy
заглавието ми харесва  Peace

Нели, я виж дали успях да я оразмеря

# 691
  • Ямбол
Имам си другарчеее  Grinning
Благодаря ти Нели   newsm51
Много сте готини и позитивно настроени всички и толкова се радвам, че съм сред вас. Благодаря, че съм част от тази тема  newsm76 Невероятни сте  Hug

Лелелеле, нямаше ме 3 дни и не успявам да изчетааа всичко, което сте изписали... но няма да пропусна и ред  Naughty
Аз не пиша много редовно и съм сигурна, че ще затрудня моето другарче в избора на книга, но искам да го уверя, че всички книги ги искам еднакво силно хихи. Жокер няма да дам ... засега  Mr. Green

Звуча познато  Mr. Green, но и аз съм затруднена в избора на книга за моето другарче мило.. Много е вероятно да иска всички книги еднакво силно, така че ..  Wink Wink Wink

# 692
  • София

Хайде, добрутру / или ДУ, както казва Гиговчето  Mr. Green /

Уф , исках да сложа анкета за заглавие на следващата тема....
Нещо се обърках - исках да я редактирам, а натиснах "Прекрати анкетата" и сега не знам от къде да я активирам  Confused
Някой знае ли?  Rolling Eyes

# 693
  • в огледалото на живота
Тъкмо щях да пиша ,че не мога да гласувам...
Миж,модератор дали би помогнал... Rolling Eyes

# 694
Аз пък цяла вечер сънувам подходящи заглавия, ама сте ме изпреварили Grinning

# 695
  • София
Справих се  Grinning
Моля, гласувайте  Hug
Ако се явят и нови предложения, ще добавя и тях  Hug

tochica11 , давай предложения  Flutter

# 696
Добро утро и от мен  Hug И двете заглавия на темата ми харесват , което е да се избере няма да се сбърка , много са подходящи и оригинални  Flutter
Аз ще седна да поразгледам отново списъка на другарчето , че то много хубави книги има в списъка му и ..... дали да не заложа на корицата или пък на тази другата .....хмммм по пролетна ми изглежда корицата , или пък на третата ......  ooooh! ooooh! Коя , коя , коя да бъде , другарче подсказвай коя ти е на сърце , или пък всички еднакво искаш , ами ако сбъркам .........  Joy Големи тревоги  Joy

# 697
  • София
Добро утро!
Гласувах с опция 1.
Но по принцип и двете заглавия ми харесват. Hug

# 698
Понеже според мен Май месец е най-книжно-буквеният месец, а Рождеството го приемам по малко по-различен начин (не че не се радвам на подаръци, не съм чак такъв лицемер, но е и много други неща; не искам да се отплесвам), твоето предложение Миж много ми харесва разбира се, но си мислех по-скоро нещо такова: Тук подаръците нямат край - книжна лавина ни чака през май! (или нещо подобно, не знам). Просто сутринта се събудих с тези мисли в главата. Явно нещо съм сънувала  newsm78 Миж, не се сърди, че си позволих такъв коментар, просто споделям  Hug Надявам се да ме разберете по правилния начин  Blush
Мислех и за нещо такова:
Прогнозата за месец Май е ясна - книжна вихрушка задава се бясна!
За сега всичко е мистерия, всички са обзети от книжна истерия! (или Майската игра все още е мистерия... ; или друго в този дух)
Поставена е майската диагноза, всички са болни от книжна психоза!

Малко не ме бива с подобни римички и да измислям неща, но някакви работи в тази посока ми се въртят в главата. Последното не мога точно да го формулирам, ако на някой му дойде по добра идея, нека коригира  Peace

Такива руси сънища са ме споходили снощи  Blush Mr. Green

# 699
  • София
Слагам ги и твоите, Точице, много са хубави!!!  Heart Eyes

П.П. Аз гласувах за "Прогнозата за май е ясна - вихрушка книжна се задава бясна!"  Party

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 10:36 от mijjjka

# 700
Слагам ги и твоите, Точице, много са хубави!!!  Heart Eyes
Благодаря ти мила  Hug  bouquet

# 701
Поставена е майската диагноза, всички са болни от книжна психоза! - това много ме изкефи  Joy Heart Eyes

# 702
  • Пловдив
Добър ден, гласувах с Ясна е и майската ни диагноза - обхванати сме всички от книжна психоза!, защото определено тук всички сме с диагноза  hahaha

Другарче, пускай ми жокери де - как иначе ще те разпозная?!?   bouquet

# 703
И аз си дадох гласчето за Ясна е и майската ни диагноза - обхванати сме всички от книжна психозаJoy То психоза , ту чудо наш'то  Hug

# 704
Хах всички предложения са много забавни. Гласувах за "Ясна е и майската ни диагноза - обхванати сме всички от книжна психоза!". Хубав ден Ви желая момичета, аз отивам да се трудя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт