"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-9 те

• 43 408
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Разград

# 76
Дали пък Метин наистина не е внедрен и под прикритие,та като разбра,че Йомер е полицай изпадна в ужас и потрес да не му развали прикритието и да не се набърка във схемата?Но пък ако е под прикритие няма да издаде Йомер на Чичо и планът на Елиф и Йомер може да се развива.! newsm78От друга страна пък актьорът,който играе полицай Али беше казал в интервю,че зрителите ще го намразят,т.е. да разбираме,че е полицай-мафиот.
Чичото гледаше наистина много странно гърба на Йомер-изглеждаше като че ли знае кой е!
Мира,написали сме почти едно и също. Joy

Така е, Вели, абсолютно същото си помислих още в сряда и то по картинки.

По въпроса за върлината - Чичо Тайар има предвид ръста на Елиф и знае, че надали има неговия вкус - той е с една глава по - нисък от русото изкушение, което споделя с друг.

# 77
  • В Града на липите
Добре, ако Мето е ченге под прикритие, какво чакат още, та не ги разкриват  newsm78
Този бизнес явно е от години.
Мето също едва ли е от вчера при Чичо. След като му се доверява толкова и е буквално дясната му ръка и левия му крак  newsm78
За толкова време, можеше да събере един чувал с доказателства и Чичо вече да е зад решетките с ограничен брой хобита.

Освен това, Чичо не остана доволен, че човекът му, не е успял да проследи Ахмет и не е видял кой го е убил. И въобще е изпуснал нещата от контрол. Наказа го заради тази немарливост, което ме навежда на мисълта, че едва ли е имал намерение да убива Ахмет, най-малкото преди да си получи откраднатото.
В същото време Шефа на полицията направи всичко възможно да претупа разследването. Което значи, че прикрива някого. Т.е. евентуално Мето, с когото поддържа връзка и забелязах намек за топли отношения Thinking
Но все още в цялата история, най-неясна и мътна ми е Сибел  newsm78

Сигурно някъде в тезата ми има пробойна, но не съм обмисляла подробно детайлите  Grinning
А и вероятно ще я сменя поне още два три пъти до финала.

п.п. Мира  Grinning не ми беше хрумнало, че Чичо ги мери със своя аршин  hahaha

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 00:42 от hrissi_sz

# 78
Момичета, много ви благодаря за превода, страхотни сте.  newsm51

Много ми хареса серията, динамична и те държи в напрежение, точно както аз ги обичам.  Simple Smile Simple Smile

Умрях от смях с Йомер- защо в петзвезден хотел няма вестник за тоалетната.  Joy Joy Joy Да му имам претенциите.  ooooh! Ама Елиф бързо го скастри.  Mr. Green

# 79
  • софия
благодаря за превода, момичета  Hug

абе Майчето  Hug, още онзи ден на Мето му викаше Фатих, ама кой да разбере кво става  Grinning

това съвсем ни се беше изплъзнало май.  newsm78 шефа и Мето си имат нещо туй-онуй, съвсем другарски, даже верно като братя - "по-добре съм като те виждам"  newsm78 ай , стига бе  Thinking

не знам , тая версия с внедреното ченге, нещо..... newsm78 ще трябва да я обмисля,  не ми е по вксуса засега  Thinking
но ще излезе нещо от тая работа де, амам да видим какво ще предприеме Мето, може да ни се изясни туй-онуй  Thinking

Левент и на мен ми се видя свестен тип. Но малко безхарактерен за съжаление. Бахар бързо го придума, но в негова защита ще кажа, че тя му игра мръсно, по тънката струна.

имаше и много смешки. Харесва ми , че филмът ще върви леко. Дано не сменят фабулата.

В петзвездния хотел, няма вестник за комисар  Йо.  tooth tooth tooth
п.п. Дейзи  Hug, изпреварила си ме Grinning

# 80
Гледах пак сцената в хотела между двамата. Накрая след опознавателните въпроси той казва:

"В тази игра нямаме нужда от Йомер Демир, нали?"

Комисарят, в който тя едва ли би се влюбила, както сама го жегна сериозно. Приятелите му също казаха, че няма шанс. Затова няма нужда от Йомер Демир.

Как ще измислят заедно Йомер Джанер?

# 81
Спиритче,и аз много се смях за вестника в тоалетната Joy Joy Joy
Дали пък Хриси не е права,като писа,че може Мето и шефа да са роднини newsm78
Това сякаш по ми се връзва от внедряването Peace
Може просто да играе на Чичо двойна игра Crossing Arms
А Емре хакера как зяпаше в захлас Пельо Joy
Да ги видим нашите сладури как ще танцуват пред очите на всички.Чичо го виждам така

Скрит текст:

# 82
  • В Града на липите
Мира, според мен той просто реши да не споделя нищо за себе си.
Каквото и да каже Ел, че обича или харесва Джанер бей, няма кой да я хване, че не е познала. Никой от близките й не го познава. Докато той трябва да знае, след като ще влиза в бърлогата на вълка  Grinning
На този етап, човекът си води разследването и сигурно е с нагласа след това всеки по пътя си, та за какво му е да си разкрива навиците.

Спиритче  Joy  Joy пак се излага нашия. Съвременните мъже влизат в тоалетната с таблети  Grinning Голям смях ще се смеем с него.

Детелинко, Емре хакера ще яде бой усещам  hahaha

Някой беше споменал, че сериала ни е вариация на Укротяване на опърничавата, обаче тук ми се струва, че опърничавите са двама  Joy

# 83
  • софия
а, за малко да забравя,
Злате, Куру-то беше железен  Grinning
"Как си любима? Пи ли си хапчетата?" tooth tooth tooth

п.п.
ох, мацки, дано не ни отрежат смешните реплики  Hug

Детелинко  Joy Joy чичо в спойлера tooth

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 01:12 от freespirit

# 84
  • Разград

# 85
  • софия
Цитат
Някой беше споменал, че сериала ни е вариация на Укротяване на опърничавата, обаче тук ми се струва, че опърничавите са двама
кофтито е, че Елифчето ще си трае за прането  до последно.  Sad

# 86
  • В Града на липите

Това май му беше единствената реплика  Joy

И аз се надявам, да не ни отрежат комедията за сметка на драмата  Praynig

п.п. Аз така и не разбрах избра ли си хоби Аморето  newsm78 Маман с фунийки ли ще я стреля или с чар  hahaha

п.п. Меги  Hug Спиритче  Hug ще ме прощавате, но ония разголените ги прибрах за лично ползване, че ме разсейват и не мога да се концентрирам в разследването  Joy

# 87
а, за малко да забравя,
Злате, Куру-то беше железен  Grinning

п.п.
ох, мацки, дано не ни отрежат смешните реплики  Hug

Детелинко  Joy Joy чичо в спойлера tooth

Спиритче, шегата настрана,  аз имам сериозни съмнения дали Злобара наистина не е на хапчета. Или ако не е, определно има нужда поне от малко успокоителни на първо време.  ooooh!  Crazy Сега разбирам защо Куруто си има любовница.  Peace

# 88
  • Русе
Благодаря на екипа, зарадвал ни и днес с преведен епизод!  newsm51 newsm51 newsm51

Вярно с превод си е още по-хубав !  Crazy

Изскочиха ни някои подробности, които бяхме пропуснали на първо гледане и с превод на части.

Например това, че мама и кака Демир познаха в Ел приятелката на Сибел от училище и че като такава има скъпи вещи / обувки и чанта - разкрита от племеницата / и може би това застрашава живота и.

Но най-много ме изненада името Фатих, виждам че и не само мен ме е впечатлило това и се чудя какъв ли заек ще изскочи от там?  newsm78

Хриси  Peace ами той и нашият съвременен мъж би използвал таблет,  Wink ако имаше, ама неговите опции са телефон с падаща батерия и  ooooh! липсата на вестник  Joy Joy Joy

# 89
  • В Града на липите
Хриси  Peace ами той и нашият съвременен мъж би използвал таблет,  Wink ако имаше, ама неговите опции са телефон с падаща батерия и  ooooh! липсата на вестник  Joy Joy Joy

Така си е  Grinning
На мен ми харесва, че не са му лустросали съвсем образа, че щеше да е доста нереален.
Всички тия дребни смешни недостатъци, го правят някак по истински, дори и вероятно да са с цел да противопоставят образите. Двата свята и т.н. Grinning

Дейзи, за Аслъ пишеше, че е с отклонения жената. Някакви нервози, психози или нещо подобно. Така че, е нормално да е на лекарства  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт