"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-9 те

• 43 408
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • В Града на липите
Привет,  Hug желая ви един прекрасен ден!

Анкетки:

http://www.televizyondizisi.com/index.php/anket-size-gore-2014-y … kimdir/192200/12/

http://www.televizyondizisi.com/index.php/anket-size-gore-2014-y … kimdir/192197/52/

http://www.televizyondizisi.com/index.php/anket-size-gore-2014-y … angisi/192194/18/

п.п. Сори  Hug трябваше да са три различни, но нещо не ми се получи постването  Blush

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 16:59 от hrissi_sz

# 436
  • Разград

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 15:46 от vania_e

# 437
  • AMS

Страхотна е Туба!!! Все по-хубава!!! Успех на новия тандем!!!

# 438

Много ми е кеф да ги гледам! Grinning Млади, красиви, засмени, освободени и с интелигентно излъчване,  млади хора и колеги  Peace

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 13:21 от nadine1111

# 439

Момичета, доста натоварено ми идва да следя активно два сериала и две теми. Разделям се с КПА и няма да имам възможност да следя всички коментари и материали, които поствате в темата. Но обещавам да ви превеждам подсказките и резюметата. /разбира се, ако някой друг активен потребител на темата не пожелае да го прави/. Ако има нещо много важно като интервю или друго, на което държите да бъде преведено, ми пишете на лични. Приятни емоции с КПА и неговите герои до последния миг ви пожелавам!  Heart Eyes

Варна, благодаря ти за помощта през цялото време!   smile3525

И на теб желая приятни мигове пред екрана с твоите любимци.

# 440
Здравейте, елмазчета,
Поздрав за големия Ден

Само да ви припомня, че миналия път рекламите в началото бяха 42 мин. Бог да ви дари с търпение Laughing

Варна Hug, ще ни бъде мъчно, но ти пожелавам всичко добро и се отбивай насам понякога!

# 441
  • София
Привет wavey!
Наминавам набързичко само да споделя,че дотук сценария много ме грабна и яко ме държи,така че нямам търпение за серията довечера!
Приятно очакване и на вас! Hug

# 442
  • Разград
Kara Para Aşk 5.Bölüm 9 Nisan

Скрит текст:
Bugün karakterlerimizin artık bütün sırlarını öğreneceği ve resmen Zeka savaşı başlayacak olan "Kara Para Aşk 5.Bölüm"üyle yeniden bize farklı heyecanlar yaratmak için yine aynı saatin de ekranlarda buluşuyor. Öncelikle dizimizin gidişatından herkes memnun, belki de bu dönemin en iyi dizilerinden birisi olarak ifade ediliyor. Bizde fanları olarak artık bu emeklerin karşılığını vermeliyiz, en fazla yapacağımız en iyi şey olarak onları sosyal medya dan destek vermeliyiz. Twitterden her attığımız güzel mesaj onlar için altın değerin de olduğunu biliyor muydunuz? Aynen öyle, kesinlikle güzel mesajlarınızı hiç bir şekilde esirgemeyin şimdik bugün ki bölümden bir kaç sahne aktaralım.  Metin, Ömer hakkında gerçekleri öğrendikten sonra Elif'le, bi ara hiç iletişim kurmayacaktır, Elif'de kardeşinden haber almadığı için iyicene Ömer'in, üstüne gelecektir Ömer'de, çaresiz yeni stratejiler belirleyecektir. Yalnız Tayyar, Ömer'i gördükten sonrası bakışı, sanki onu bir kaşık sudan boğacak gibi bakıyordu. Tayyar'da, Ömer'in, ortadan kalkmasını istiyordu yalnız ailesinden de ve sayılı bir polis olduğu için bundan da çekindiğini onun için başka bir yollar aradığını da belirtmek istiyoruz. Komiser Ali'nin, ise iyicene suyu ısınmaya başlamış ve davranışlarına bir türlü anlam veremeyen polisler yavaş yavaş ondan soğumaya ve sözlerini dinlememeye başlamıştır. Ömer, son olarak bulduğu bir delille artık yavaş yavaş bunların arkasında kimin olduğunu öğrenmeye başlayacaktır. Acaba Ömer'in, o bulduğu delil kimdi ve kimden şüphelenecek? Tayyar ve Metin, Ömer ve Elif arasını bozmak için neler planlayacak? Elif'in ailesi Ömer ve Elif'in, ilişkisine nasıl gözle bakıp, onaylayacaklar mı?

Превод на гугъл
Днес ще научите всички тайни на нашите герои , а сега битката ще започне официално Intelligence "Black Money 5.Bölüm Love" отново за резултат Си за нас , за да се създадат различни емоции в същото време да отговарят на екрана. Първо моля всички, с напредъка на нашата серия , може би като един от най-добрите серии на този период се изразява . Сега Ние като фенове трябва да изплати на този труд , най-доброто нещо, което бихме могли да направим повече, за да ги подкрепят , както трябва от социалните медии . Nice съобщение на Twitter , че всеки кон в стойността на злато за тях Знаете ли, че ? Точно така, абсолютно красиви съобщения в никакъв начин отделите няколко сцени от главата на Сега нека цитирам днес . Текст , след като научи истината за Omar Elif'l , б Search някога ще общуват, защото Елиф " не чух от брат му Умар старателно , ще дойде на върха на Омар, отчаяните ще идентифицира нови стратегии. Single Таяр , след като видя Omar поглед , сякаш го гледаше като една супена лъжица вода, за да се удави . В самолет , Умар , изчезването на семейството сам и никой не искаше да бъде ченге дръпнете , защото тя се отбележи също така , че търсенето за нея е друг начин ние искаме да . Комисар Ali , водата започва да се затопли добре и полицията не може да даде смисъл на поведението на един вид и се охлади тя бавно започна да се вслушва в думите . Омар, доказателство най-накрая да разбере кой стои зад тях сега бавно обучение ще започне. Чудя Умар , че е намерил доказателства, за да подозират кой и кой? Таяр и текст , между Omar и Елиф ще планират да разрушат това, което ? Омар и семейните отношения Elif Elif е , как да изглежда в очите, ще се одобряват от мен?

http://www.karaparaask.biz/2014/04/kara-para-ask-5bolum-9-nisan. … m_medium=facebook

# 443
Привет момичета!  bouquet

На снимките от сета Туба и Енгин са страхотни, а във филма още повече  Grinning Heart Eyes

Да идва по-бързо вечерта, че гозбите на чичо ще изстинат Joy Joy Joy

Приятно гледане на всички! Heart Eyes

Приготвила съм и вафлите  newsm08

Скрит текст:

# 444
  • In the light side of the Moon!
привет и от мен  Hug

Момичета, доста натоварено ми идва да следя активно два сериала и две теми. Разделям се с КПА и няма да имам възможност да следя всички коментари и материали, които поствате в темата. Но обещавам да ви превеждам подсказките и резюметата. /разбира се, ако някой друг активен потребител на темата не пожелае да го прави/. Ако има нещо много важно като интервю или друго, на което държите да бъде преведено, ми пишете на лични. Приятни емоции с КПА и неговите герои до последния миг ви пожелавам!  Heart Eyes

Варна  Hug Hug все пак не ни изоставяй напълно,  Wink , когато имаш възможност се вклю4вай  Hug Hug
благодаря ти за отзив4ивостта  Hug Hug

Сряда...най-накрая, стори ми се цяла ве4ност  Joy Joy Joy Joy

Елинор, дай още 1-2 вида ФаФли 4е аз тия не ги харесвам много  Crossing Arms  Laughing Laughing

# 445
Леле,Ванче, тоя чичо Гугъл много ме обърква. Добре че денят си минава и остават само часове до вечерта.
Нали видяхме какъв е планът на Йомер. Сега се питам дали има и план В.

Скрит текст:

И още по-интересно ми е,какъв е планът на Мето.  newsm78

Варна,благодаря ти за всичко, което направи за нас.  Hug Ще ни липсваш,не само заради преводите. Когато имаш време надничай и при нас. Приятни моменти с твоите любимци!

Скрит текст:

# 446

Бараката е открита, но Нилюфер я няма...

# 447
Меги Hug  рибата да не вика чичо, та да си се гледат в очите Joy Joy Joy Joy

Ето и за теб вафли, дано да ти харесат. Grinning Heart Eyes

Скрит текст:

# 448
  • In the light side of the Moon!
Kara Para Aşk 5.Bölüm 9 Nisan

Скрит текст:
Bugün karakterlerimizin artık bütün sırlarını öğreneceği ve resmen Zeka savaşı başlayacak olan "Kara Para Aşk 5.Bölüm"üyle yeniden bize farklı heyecanlar yaratmak için yine aynı saatin de ekranlarda buluşuyor. Öncelikle dizimizin gidişatından herkes memnun, belki de bu dönemin en iyi dizilerinden birisi olarak ifade ediliyor. Bizde fanları olarak artık bu emeklerin karşılığını vermeliyiz, en fazla yapacağımız en iyi şey olarak onları sosyal medya dan destek vermeliyiz. Twitterden her attığımız güzel mesaj onlar için altın değerin de olduğunu biliyor muydunuz? Aynen öyle, kesinlikle güzel mesajlarınızı hiç bir şekilde esirgemeyin şimdik bugün ki bölümden bir kaç sahne aktaralım.  Metin, Ömer hakkında gerçekleri öğrendikten sonra Elif'le, bi ara hiç iletişim kurmayacaktır, Elif'de kardeşinden haber almadığı için iyicene Ömer'in, üstüne gelecektir Ömer'de, çaresiz yeni stratejiler belirleyecektir. Yalnız Tayyar, Ömer'i gördükten sonrası bakışı, sanki onu bir kaşık sudan boğacak gibi bakıyordu. Tayyar'da, Ömer'in, ortadan kalkmasını istiyordu yalnız ailesinden de ve sayılı bir polis olduğu için bundan da çekindiğini onun için başka bir yollar aradığını da belirtmek istiyoruz. Komiser Ali'nin, ise iyicene suyu ısınmaya başlamış ve davranışlarına bir türlü anlam veremeyen polisler yavaş yavaş ondan soğumaya ve sözlerini dinlememeye başlamıştır. Ömer, son olarak bulduğu bir delille artık yavaş yavaş bunların arkasında kimin olduğunu öğrenmeye başlayacaktır. Acaba Ömer'in, o bulduğu delil kimdi ve kimden şüphelenecek? Tayyar ve Metin, Ömer ve Elif arasını bozmak için neler planlayacak? Elif'in ailesi Ömer ve Elif'in, ilişkisine nasıl gözle bakıp, onaylayacaklar mı?

Превод на гугъл
Днес ще научите всички тайни на нашите герои , а сега битката ще започне официално Intelligence "Black Money 5.Bölüm Love" отново за резултат Си за нас , за да се създадат различни емоции в същото време да отговарят на екрана. Първо моля всички, с напредъка на нашата серия , може би като един от най-добрите серии на този период се изразява . Сега Ние като фенове трябва да изплати на този труд , най-доброто нещо, което бихме могли да направим повече, за да ги подкрепят , както трябва от социалните медии . Nice съобщение на Twitter , че всеки кон в стойността на злато за тях Знаете ли, че ? Точно така, абсолютно красиви съобщения в никакъв начин отделите няколко сцени от главата на Сега нека цитирам днес . Текст , след като научи истината за Omar Elif'l , б Search някога ще общуват, защото Елиф " не чух от брат му Умар старателно , ще дойде на върха на Омар, отчаяните ще идентифицира нови стратегии. Single Таяр , след като видя Omar поглед , сякаш го гледаше като една супена лъжица вода, за да се удави . В самолет , Умар , изчезването на семейството сам и никой не искаше да бъде ченге дръпнете , защото тя се отбележи също така , че търсенето за нея е друг начин ние искаме да . Комисар Ali , водата започва да се затопли добре и полицията не може да даде смисъл на поведението на един вид и се охлади тя бавно започна да се вслушва в думите . Омар, доказателство най-накрая да разбере кой стои зад тях сега бавно обучение ще започне. Чудя Умар , че е намерил доказателства, за да подозират кой и кой? Таяр и текст , между Omar и Елиф ще планират да разрушат това, което ? Омар и семейните отношения Elif Elif е , как да изглежда в очите, ще се одобряват от мен?

http://www.karaparaask.biz/2014/04/kara-para-ask-5bolum-9-nisan. … m_medium=facebook

ето и превода на Варна  Hug

Метин научава истината за Йомер и известно време прекъсва всякакъв контакт с Елиф. Елиф престава да получава новини от сестра си и се нахвърля с обвинения срещу Йомер. Йомер е отчаян и чертае нови стратегии.  Тайяр отправя на Йомер такъв поглед, сякаш е готов да го удави в капка вода.  Тайяр искаше Йомер да разкара Йомер оттам, но ще търси други начини да го направи, защото е отличен полицай. Комисар Али тръгна по лошия път, полицаите не могат да си обяснят ходовете, които предприема  и започват да се отдръпват от него и да не го слушат. С последните улики, които ще намери Йомер започва бавно да се приближава до тези, които стоят зад последните събития. В кого ще се усъмни Йомер? Как семейството на Елиф гледат на връзката й с Йомер, ще я одобрят ли?

# 449
Здравейте Мацкиии!  Честита ни сряда!

Варна, страшно ти благодаря за всички преводи и ти желая много хубави емоции с твоето дизи!

Заканила см се тази вечер да съм на онлайн гледането, да видим, до сега все някоя котка ми минаваше напречно ... , ама стига вече  Stop и аз да се наредя, е не с вафла, обаче едно вино ще пия! А, дано!

Общи условия

Активация на акаунт