"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-9 те

• 43 408
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • In the light side of the Moon!
Днес Сема Ергенекон има рожден ден...
да е жива и здрава и да не ни разо4арова с КПА  Joy Joy Joy

# 451
Цитат
Today is the birthday of Sema Ergenekon who is one of the writers of Dirty Money Love. We wish her a many more years with her loved ones. Happy Birthday dear Sema Ergenokon

Здравейте,диамантчета.Днес сценаристката на КРА Сема Ергенекон има рожден ден!Да й пожелаем весел празник и дано ни зарадва с наистина перфектен сценарий.

# 452
Елмазчета, след малко си тръгвам от офиса. Чакам ви на уреченото място, в уречения час. Хади бакалъм, разгеле!
Скрит текст:
На диета съм, така че Фафлите за вас, аз ще карам на цигарка по време на рекламлар.

Да е жива и здрава Сема сценаристката и да не ни разочарова!

# 453
# 454

# 455
  • В Града на липите
Приятно гледане и безпроблемен нет  Hug

ВарнаHug наминавай от време на време и късмет на сериала ти.

ЧРД на Сема  beer

# 456
  • софия
Здравейте  Hug

ето и превода на Варна  Hug
Метин научава истината за Йомер и известно време прекъсва всякакъв контакт с Елиф. Елиф престава да получава новини от сестра си и се нахвърля с обвинения срещу Йомер. Йомер е отчаян и чертае нови стратегии.  Тайяр отправя на Йомер такъв поглед, сякаш е готов да го удави в капка вода.  Тайяр искаше Йомер да разкара Йомер оттам, но ще търси други начини да го направи, защото е отличен полицай. Комисар Али тръгна по лошия път, полицаите не могат да си обяснят ходовете, които предприема  и започват да се отдръпват от него и да не го слушат. С последните улики, които ще намери Йомер започва бавно да се приближава до тези, които стоят зад последните събития. В кого ще се усъмни Йомер? Как семейството на Елиф гледат на връзката й с Йомер, ще я одобрят ли?
Варна  Hug, аз с едно дизи едвам се справям, пък с две абурд.
Хем аз само си гледам.... Joy
Благодаря ти от сърце, драго ми е че си готова да  превеждаш за нас, дори и да не следиш постоянно сериала.  Hug
Ако му изпуснеш нишката, само драсни два реда в темата - веднага ще ти дадем подробно резюме какво що е станало newsm51

А това сега какво е? Подсказка ли?  newsm78 че тя точно обратното на  снимките  newsm78

# 457

Слагани са няколко пъти,но много ми харесват и затова си ги качвам още веднъж!
Дето се казва "и за какво е този смях?"-сестрата отвлечена,годеницата убита,фалита чука на вратата,диамантите ги няма,а нашите си пият кафето и се смеят. Joy Joy

# 458
# 459
  • В Града на липите
Спиритче, ок си е подсказката, с изключение на това изречение  newsm78

Цитат
Тайяр искаше Йомер да разкара Йомер оттам, но ще търси други начини да го направи, защото е отличен полицай.

Предполгам е станало някакво разминаване от бързане  Hug и на мен ми се е случвало  Grinning
Вероятно става дума, че Чичо иска да разкара Йо от пътя си. Т.е. гадже-мадже йок.
Обаче кой е отличен полицай и кой търси начини  newsm78 идея си нямам  Grinning

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 19:31 от hrissi_sz

# 460
Меги ме помоли да преведа тази информация. Подчертах, че ми се струва, че това са по- скоро фенски предположения, а не официална информация. Моля когато пренасяте преводи от лични съобщения да добавяте и уточненията, които правя, за да не стават недоразумения. В случая Таяр иска да се отърве от Йомер, но няма да го направи директно, а ще търси други начини, защото Йомер е полицай. Но пак казвам не разбрах кой е източникът на информацията, така че няма гаранция за достоверност.

# 461
  • софия
Цитат
Вероятно става дума, че Чичо иска да разкара Йо от пътя си. Т.е. гадже-мадже йок.
да бе, тююю ......., аз така се надявах , че Чичо ще го хареса..... Joy

п.п.
 Варна  Hug,
ясно, значи може и да не е подсказка.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 19:52 от freespirit

# 462
Здравейте Hug

Варна благодаря Hug
Мене ми направи впечатление, че Комисарят е "отчаян".  Явно е взел доста пристрастно и при сърце мисията си. А и като ще умува над нови стратегии, ще разберем ли защо си показа патлака newsm78

Слагани са няколко пъти,но много ми харесват и затова си ги качвам още веднъж!
Дето се казва "и за какво е този смях?"-сестрата отвлечена,годеницата убита,фалита чука на вратата,диамантите ги няма,а нашите си пият кафето и се смеят. Joy Joy
Велияна, как за какво е този смях, разпускат и си подлагат преди вечерята при чичо.  Wink

Приятно гледане Hug

# 463
Варна  Hug тъкмо щях да уто4ня, какво ми писа, като видях 4е има въпроси  Peace ще пренасям и уто4ненията ти следващия път  Heart Eyes

# 464
Цитат
да бе, тююю ......., аз така се надявах , че Чичо ще го хареса..... Joy

За едното харесване може и да го хареса, но как така ще му се пречка на прането на парите?!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт