"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-9 те

• 43 408
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Мето е хибрид. Както се казва не човек,  машина! Страхотен актьор, и в Аси ми хареса, но тук е невероятен, двамцата с Йо са ми фаворити!

# 631
# 632
Леле,балкона ще падне Laughing
Много ми хареса-напрежение,динамика,забравих да дишам чак Joy През цялото време бях полуседнала-не ме питайте защо hahaha
Накрая след вечерята Елиф много се изненадала от познанията на Йомер-спомена Микеланджело,а той се засегна и каза,че е учил в Академията.Тя му се извини-не искала да каже нищо лошо.А той се наведе и каза,че и тя никак не била зле Peace
А с Пънар са съученици Peace
Прегръдката накрая ме разтопи-колко ми трябва на мене Joy Joy Joy

# 633
Мето е хибрид. Както се казва не човек,  машина! Страхотен актьор, и в Аси ми хареса, но тук е невероятен, двамцата с Йо са ми фаворити!

Моите фаворити са Чиче и Мето. Страхотни!   Peace

# 634
  • В Града на липите
Спиритче, ти забеляза ли някоя опорна точка  newsm78 че аз си нямам много доверие при гледане натюр  Grinning

Ок, то е ясно че е съмнителен, Мето. Но е голяма работа. На фона на останалите левенти - русичките  tooth направо кърти мифки, така да се каже  Grinning

# 635
  • In the light side of the Moon!
На ново дизи пускат трей веднага след епизода за зарибявка. После забрявят и ги чакаме два, три дни. Дори ще дойде време предполагам, когато ще пускат само по един трей мръсниците.  Mr. Green

Тц тц тц. Скръндзи.  Crossing Arms

На мен ми заби нета точно преди Ел да му се метне на врата. Обаче забелязах едно ново изражение в очите на Йо. Та това наш'то свръхинтелигентно ченге, май взе да омеква  Thinking

те и двамата май омекнаха в ръцете си, о4ите им светеха  Joy Joy Joy

хареса ми и на мен, това което успях да видя ми хареса...дове4ера ще видя пове4е  Joy Joy Joy Joy

Мето според мен си търси неговото си - отмъщение.....
но дали знае 4е Ел му е сестра  newsm78 и от къде на къде му е сестра  newsm78 newsm78 Тай4о с маман ли е бил  ooooh! ooooh!

# 636
  • Варна
Момичета,аз ли съм станала толкова безкритична,но серията мноого ми хареса-дори и Маман малко живна.Като че ли хареса кандидат зетя.
Маман според мен вече се взе в ръце,а Аслъто ми става фаворитка от сателитите Peace

вече има Елмер Heart Eyes

# 637
MegiTeo , объркването Мето и Ел да са брат и сестра отпадна, джанъм.  Hug

На мен доста ми засичаше тази вечер и имам пропуски, но ще гледам вече с превод.  Peace

# 638
  • В Града на липите
...но дали знае 4е Ел му е сестра  newsm78 и от къде на къде му е сестра  newsm78 newsm78 Тай4о с маман ли е бил  ooooh! ooooh!

Това още не е доказано  Peace Първо ДНК тест. На пръв поглед не си приличат, само по косата сякаш.  newsm78

п.п. В тази серия второстепенните живнаха. Че някои дори се и откроиха. Визирам аблата Аслъ.

И аз Детелинко  Hug, шегувам се  Joy

# 639
Не разбрах да са брат и сестра,Хриси Peace

# 640
  • София
И аз се кефя на Метин,а актьорът се справя прекрасно!

Специални благодарности на Г-ца Бързо се уча  smile3525 !!!

Прегръдката накрая беше страхотна!  loveuuu

# 641
ох, да ви кажа направо нямам търпение за следващата романтика- прегръдка ли, целувка ли, там каквото ще е ... крими елемента малко го позабравих след този финал

# 642
Момичета,само мен ли Мето започна да ме отегчава? Peace PeaceВ началото ми хареса,но после все по един и същи начин си затваря очите продължително,мъчи се да гледа лошо,по един и същи начин гледа Чичо-абе нещо много повторяем. Peace

# 643
  • In the light side of the Moon!
MegiTeo , объркването Мето и Ел да са брат и сестра отпадна, джанъм.  Hug

ооооо бравос....добре 4е отпадна  ooooh!
мерси....пропуснала съм го  Peace

и от мен много  Hug Hug Hug за г-ца БУ и на вси4ки , които помагаха за разгадаването на загадките  Joy Joy Joy

много забавна компания сте и емоциите са на макс  Hug Hug

# 644
мен пък сцените с Нилюфер ми са леееко досадни

Общи условия

Активация на акаунт