"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-9 те

• 43 408
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна

velijana не си само ти,и аз не му се кефя чак толкоз много Embarassed
добре играе момчето на фона на останалите младежи от миманса Peace

# 646
Благодаря на г-ца БУ Hug за превода в ефир
Ринка и на тебе за финалната снимка Grinning Grinning

# 647
  • В Града на липите
Момичета,само мен ли Мето започна да ме отегчава? Peace Peace

Според мен актьора се справя страхотно.  Peace Взе да ми става един от най-интересните персонажи. Не е нито бял, нито черен и от него може да се очаква всичко.  Wink

Обаче фаворитите ми са Йо и Ел Grinning

# 648
Дайте да се уточним.  Peace Мето е син на Тайар и жената без език. Няма никаква кръвна връзка с Ел. Играе под прикритие при Чиче и има план за вендета. Завижда на Мерт и иска да му вземе всичко. Дори и момичето.

Засега ми е тъмно миналото на Сибел. С майка си са ми подозрителни до доказване на противното.

Йо е супер ченге. Прерови половин гора и намери ключа от палатката. Въпрос на време е да намери НиЛо и да я освободи. Следва пристигане на бял кон при Ел и тя ще му поднесе ключа от сърцето си гарнирано с някое и друго диамантче.  Heart Eyes

# 649
Ели,мен въобще двамата страшно си ме кефят-той се прави на строг ,Елифчето го работи със сълзички,усмивки и прегръдки и така.

И мен ме кефят двамата, много са готини.  Heart Eyes

Цялата серия беше супер, много ми хареса. Simple Smile Simple Smile

# 650
Благодаря за превода на Г-ца БУ  smile3525
Сега ако някоя добра душа постне и онзи рейтинг по минути,че да спим спокойно.

# 651
Сега вече наистина почвам да мисля,че Сибел е забъркана в играта-щом майката тегли 1500 лири,като не казва,че дъщеря и е починала,значи и тя е наясно с нещата.Иначе защо ще крие,а пък и откъде имат пари на влог newsm78

# 652
Г-ца Бързо се уча, много благодаря за превода в ефир!  smile3525 smile3525 smile3525

Елиф колко сладко се усмихваше на вечерята, а Йомер я пиеше с очи. Маман и Аслъ сякаш останаха без забележки. Спечели ги нашето момче.

# 653
  • София
Потвърждават ми се съмненията, че Сибел е работила за Ахмет, я като крадла, я като муле, ще чакам частта с разговора в банката за да чуя колко лири има в сметката, че сега не чух добре но май каза elli - 50. А как Сибелката иначе ще има 50хилки?

# 654
  • In the light side of the Moon!
мен пък сцените с Нилюфер ми са леееко досадни

да бе да вземе да избягва тази Нил ве4е, 4е 4ок ми писна да я гледам затворена  Crossing Arms

# 655
Kara Par Aşk 5.Bölüm - Son Sahne - Ömer, Elif'in kardeşini kurtara

# 656
На мен много ми хареса серията. И най-вече съм доволна,че успяват да ни изненадват. Много интересно става.

А прегръдката накрая си беше истинска.

Скрит текст:

# 657
А чичо дали се върза на Йо, май май още ще го проверява newsm78

# 658
Аз нещо май се ошашавих от тази серия.  Crazy Crazy Много неща се случиха., трябва пак да я изгледам, за да ми се избистри.  ooooh!

Сега го видях Мерт по-добре , ми не ме кефи нещо.  За Куруто да не говорим.  Peace

Метин е интересен образ. Ама сега не е ли най-логично да почне да помага на Елиф и Йо, дори и индиректно, щом и той иска да си отмъсти на Тайар.  newsm78

# 659
  • В Града на липите
А чичо дали се върза на Йо, май май още ще го проверява newsm78

Чичо вярва само на рибите си.  Wink Каза, че искал да го види още преди да замине и щял да му ходи в Рим на гости  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт