КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 178
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • София

ПС: Иля ,  моята стопроцентова К - Русев и да ми я покажат да се кълне пак няма да повярвам, че не е той  Mr. Green

Русев няма нещо, в което да се закълне и да му повярвам, само като му видиш хитрите очички.  Whistling

# 16
Мислех , че К е жена , ама няма да е май. И аз съм за Русев.

# 17
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=460979720582631&set= … ype=3&theater

Вижте какво открих в снимките на Герито. Дали е някакво съвпадение? Simple Smile

Съвпадение с кое?

Иначе аз тва татуу не съм го виждал, нали се събличат за разни мисии, ама може и да греша.  Shocked

# 18
  • София
Най- вероятно с жокера- тениска с американското знаме.

# 19
  • Варна
Момичета, сигурно вече ви дотегнах с уликите към Русев  Embarassed но искам да споделя размишленията си по снощния жокер с вас  Crazy
Първо предметът с розово и синьо
 От една страна го свързвам с мъжкото и женското начало - т.е. двойка от мъж и жена - семейство, още повече че долепени образуват сърце (символ на семейната им любов  Mr. Green). От друга ми изглежда като някаква детска дрънкалка или нещо подобно - т.е. - 2 малки деца - момиче и момче (както споменаха и в базата - Русев има точно такива)
Второ ключодържателя - боксови ръкавици
 От една страна ключодържател- ключ- дом -> семейство
От друга 2 боксови ръкавици - двама състезателя, борещи се заедно в играта. Wink
Трето куфарчето
Символ е на пътуване - Христина отпадна и си замина от играта (* те им дават жокерите точно в понеделник или вторник, когато ставя ясно кой е отпаднал по това кой се връща от изолатора Wink)

Това измислих аз  Crazy Кажете как го тълкувате вие и с кого го свързвате  newsm78

# 20
  • Ямбол
Не съм гледала цяла седмица и ви моля да ми кажете кого номинира публиката снощи.

# 21
Да, тениската със знамето, е остава въпроса откъде продукцията знае, че точно Гергана има такава тениска, а и е доста тъпо, пускат жокер некФа дреха, която всеки може да има. Но най-смешното е, че няма да се учудя, ако е такава логиката.  Joy

Иначе някой каза в миналата тема, че Гергана доста я пази продукцията, имаше преди няколко епизода, сегмент за това как някои участници минават между капките, тя точно, точно тя рЪзбираш лиии  Laughing, не беше в този сегмент.  ooooh!

Не съм гледала цяла седмица и ви моля да ми кажете кого номинира публиката снощи.

Киряков.

# 22
.....................................

Иначе някой каза в миналата тема, че Гергана доста я пази продукцията, имаше преди няколко епизода, сегмент за това как някои участници минават между капките, тя точно, точно тя рЪзбираш лиии  Laughing, не беше в този сегмент.  ooooh!
.................................................................................................

Имам странното чувство , че е подготвена за мисиите , не се изненадва , абсолютно безчувствена е .

# 23
Да довечера започват от 19.30 и сигурно пак до полунощ ще откарат  Mr. Green
Не мога да ги разбера - цяла седмица въртят някакви стари скучни неща от базата, а в петък и събота километрични лайфове - с жокери, коментари, мисии, преддверия, номинации, тестове , обилно гарнирани със задължителните съчинени скандали.

+1 Снощи без малко, да заспя.   hahaha

# 24
Няма татуу, остава въпроса чия снимка слага във фейса си ГерганчитУ и защо???  newsm78

# 25
# 26
В музикални клипове ли е участвала Гергана? На кои изпълнители?
В този клип. Съвсем малко я дават в лице. На 1:06 се вижда.

# 27
Бауу къф клип, 99% от времето й снимат задницата и е без сутиен таз иначе тихичка, скромна и по-чиста от девица Гери.  Whistling

# 28
  • Габрово
Запис  Flutter

А за снимката от фейсбука на Гергана - според мен това е някаква абсолютно случайна снимка, която си е качила там и която няма никаква връзка с нищо.  Laughing

# 29
  • София
Е, Гериту е скрита лимонка, това си личи...При нея това е стратегия, колкото по-малко я забелязват, толкова по-добре..Никой няма да се сети да я номинира и ще изкара до финала..

Общи условия

Активация на акаунт