КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 396
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
крясъци и назидателен тон за невинна реплика

След като прегледахме обстойно ситуацията знаем, че Марина не е искала да провокира, дори аз като гледах повторение на мисиите не чух викове "тук не е къртицата", а сякаш ми се стори на живото, че имаше такива.  Shocked

Но иначе, не мисля че трябва толкова категорично да се правят изводи, ситуацията е много динамична и става всичко на момента, Евгени може да си е мислил, че Марина се подиграва, тогава добре или зле е, че й направи забележка? Но наистина остава впечатление, че като завикат  Mr. Green Бориса, Ивайла и т.н. ("известните") и той е в подкрепа тяхна.  Thinking

thumbsup

# 466
Понякога се ужасявам от анонимността на интернет или колко безпардонен и груб е станал като цяло народа ни. Давам ви веднага пример. Гледам видеата от сайта и например на някакво клипче Евгени моли Каменов да спре да пее някаква досадна песен и отдолу коментар от рода на  - Евгени тъпака за какъв се помисли ? Клипче с Бориса, в което говори някакви обикновени неща - коментарите - Тая курва да не се мисли за много умна. Тая е много тъпа. Всички я знаем тая каква е. Тая не знае значението на думите, които говори. Та си мисля как може да дадеш на някого определение Тъпак без да го познаваш изобщо или да наречеш някого курва без да имаш и грам реална представа от човека. Продължавам да си мисля, че много хора си изграждат мнение за някои хора от клюки и жълти вестници. И не спирам да се учудвам как анонимността в интернет дава криле на всякакви хора да пишат всевъзможни гадости за други хора и да изстрелват всякакви квалификации. Ами представете си за момент, че някой от нас зрителите участва в едно предаване. Готино ли е някой си Пешо, Гошо, Сульо, Пульо да ви наричат курви и тъпанари. Не превърнахме ли малко свободата в свободия ? А дали такива хора биха се засрамили, ако бяха очи в очи с хората, които обиждат ? МИслех, че неанонимността на Фейсбук ще намали малко обидите и агресията между хората в интернет, но и това не стана. Явно на никой не му пука да те напсува по интернет. Ако някой желае да се включи в моите разсъждения.

# 467
  • Варна
Ocaso , изводът, който съм си направила за него не е категоричен. Не съм искала да го категоризирам, просто реших да споделя с вас моите впечатления, защото знам че тук се водят конструктивни разговори, в които всеки е свободен да каже какво мисли и неминуемо в края им се правят по-верни заключения, отколкото от само 1 преглед на ситуацията Peace
Аз лично не искам да налагам моите впечатления над никого, а дългият ми пост беше провокиран от това, че останах неразбрана явно с предните 2  Mr. Green
Мир  Peace

ПС: Дидо последния ти пост пък изуми мен  Mr. Green За първи път мога да кажа, че съм съгласна с теб. Не е правилно, дори е много грозно и повърхностно да се лепят обиди на екранните образи. Много ме дразни това! Но има нещо друго, това е търсен ефект от самия формат - да поляризират мненията на публиката - да се кланят на едни за красотата, морала, достойнството, интелекта (при решаване на задачи за 6ти клас  Mr. Green),   и да плюят с цялата си енергия други - не толкова умни, красиви, морални и достойни Wink

# 468
  • Хасково
Пуснете нова тема да гласуваме Кой е К.
Аз лично много се колебая  Thinking

# 469
Дидо, това го има навсякъде, не е само при нас. И аз не мисля, че е редно да се дават разни обидни определения и квалификации, макар че след като даден човек влезе в подобен род предаване, това е неизбежно. Но обидните епитети по адрес на някого говорят само и единствено за този, който ги дава. Никого не визирам, по принцип говоря. Peace

# 470
  • София
И защо си мислите, че щом коментираме наякой, то и задължително "толкова го харесваме"? Че и се чудите. Ами ей на, едни харесват Бориса, други не. Едни харесват Русев, други не. Свободни сме да си кажем мнението, нали?

На този етап, като играч, подчертавам играч, считам, че Борислав е сериозен претендент за спечелване на играта. Липсва му хъса на Любо и неговото безпардонно държание. От останалите... не бих искала човек като Бориса, Русев, Каменов, Ивайла да спечели. Не харесвам на 100% нито един като като човек, но въпросът е колко ще се изложат хора като Сано и Пушката, на които въпреки всичко симпатизирам.

Гергана би се разгърнала повече като характер, ако не е това обсебване от страна на Каменов. Определено е момиче с борбен характер, въпреки крехката си визия.

# 471
  • София
dido1302, незнам какви сайтове и публикации четеш, но тук никой не си е позволил да нарече някой "  курви и тъпанари ! недей да бъркаш нещата! Тук всеки си изразява мнението за участниците и е нормално, но не мисля ,че толкова излизаме от рамките на добрия тон, все пак те затова са влезнали там да ги обсъждаме за какво да я гледаме тая К.иначе.. Whistling

Аз теб хич не мога да те разбера -някой напише нещо и ти веднага цитат отдолу с коментари насочени към човека..Поразсъждавай малко за участниците, релакс... Peace Peace Peace

# 472
Може би сте прави и не беше редно да се чудя кой и защо харесва някой Simple Smile
Хора всякакви и вкусове всякакви. Всеки гледа през собствената си призма и образите му се пречупват, според собственото светоусещане.
С Дидо съм съгласна. В страницата на Къртицата преобладават обидните коментари ...
Дайте сега новата анкета, че ще ми е интересен много резултата.
Може и анкета да пуснем за така желаното ТОП 6 Simple Smile

И да не пропусна - Кърта е Костя! Simple Smile))

# 473
Искам да напиша относно влюбените ученички в Борислав. На последния лайф видяхме един втори отбор, провален по изключително тъп начин и озлобен до висока степен да се нахвърля върху една жена и един Борислав, който не е направил нищо по-различно от всички тези, които му забиха копието, защотото до един са се наговаряли и са агитирали за някого. Та на фона на тези иначе достойни озлобени люде-да, Борислав е цветенце. Просто акцента на последния лайф беше върху двата образа- втората група и Боби. Затова и Боби изпъкна положително.
Евгени се пляска по челото, размахва пръст и изразява възмущение от цирковете, но когато някой като Бориса нарече един от участниците" к....р" или нещо от сорта си прибира пръста и седи мирно, с претенциите да не участва в коалиции, защото така е по-угодно вероятно...

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 15:27 от caramelle

# 474
Цитат
dido1302, незнам какви сайтове и публикации четеш, но тук никой не си е позволил да нарече някой "  курви и тъпанари ! недей да бъркаш нещата! Тук всеки си изразява мнението за участниците и е нормално, но не мисля ,че толкова излизаме от рамките на добрия тон, все пак те затова са влезнали там да ги обсъждаме за какво да я гледаме тая К.иначе.. Whistling

Аз теб хич не мога да те разбера -някой напише нещо и ти веднага цитат отдолу с коментари насочени към човека..Поразсъждавай малко за участниците, релакс...

Ами аз имам съвсем друго виждане по въпроса. Аз гледам предаванията с цел да се забавлявам, а не да търся кусури и негативи на сценаристите или участниците. От доста години следя коментарите в по-големите форуми за по-гледаните предавания и се опитвам да установя как е възможно дори тв предаване да настройва едни хора срещу други само заради различно мнение. Много е трудно да отсееш злобните и агресивни мнения от тези, които просто коментират. Интересно ми е да изследвам мненията на хората и да проследявам откъде произтичат усещания като злоба, омраза, завист и други неприятни усещания. Почти съм убеден, че няма да ме разберете и ще ме помислите за луд, но предпочитам да живея в розов свят, в който няма усещания като злоба, завист и тн... И затова не мога да разбера откъде произхожда изказване от рода - Тоя ми е много неприятен, този адски ме дразни и тн.. Освен това анонимността в интернет също ме кара да се чувствам много неприятно понякога и често се чудя на тези хора, които пишат само обидни квалификации, какъв ли живот живеят.  И изобщо толкова ли може да е нещастен един човек, че присмеха над друг, да е единственото, което му носи нещастие ? Както и да е излизам от темата, а нищо не мога да променя, така, че. Явно бих се чувствал по-добре в Северна Корея, където никой няма право да пише или да казва нищо срещу никого и всички живеят в престорена любов един към друг. 

# 475
Тук сме много готини, дискусията е супер,
без тъпизми, простотии и минимум лични нападки.

Поздрав за всички къртици въф клубъ
https://www.youtube.com/watch?v=M9aF9_mZDyY

# 476
  • София
Ето пак го направи... ooooh!

# 477
  • IT
От къртичият сайт, част от анонса за днес:"Емил Русев се покая за лошия си късмет в Изолатора и се разплака за съпругата си Христина.  "

Драма, драма е това драги мои, която далеч не свършва с героят Русев.

"Топ-охранителят Каменов за пореден път заплаши Борислав и реши, че ще си тръгне веднага за Варна, при това пеша. Наложи се не друг, а далата го на съд Бориса да го успокоява и прегръща - в пристъп на умиление тя дори му каза, че го обича. "

# 478
  • София
Лудо парти и тежко пиянство в "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване"

Довечера в Базата на "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване" ще станете свидетели на вихрени песни и танци, ще се леят празнични речи и много питиета в чест на Константин Воротнюк. Костя навърши 28 г. и ще бъде зарадван с DJ, барман, екзотични танцьорки и една наистина специална торта.

Вечерта на съботните елиминации беше изтощителна за супергероите, които кръстосаха думи и копия, в опит да защитят избора си. Затова и лудото парти за рожденния ден на Костя свали напрежението и Заселниците изцяло забравиха за интриги и стратегии. Охранителят Каменов все още ще бъде в окото на циклона, силно подкрепен с алкохол и давещ мъката си по Гергана. Лиричните изповеди на Георги ще преследват Ивайла Бакалова чак до спалнята, а именно Гергана ще се погрижи за разочарования ММА боец – с масажи и нежни думи.

# 479
От къртичият сайт, част от анонса за днес:"Емил Русев се покая за лошия си късмет в Изолатора и се разплака за съпругата си Христина.  "

Драма, драма е това драги мои, която далеч не свършва с героят Русев.

"Топ-охранителят Каменов за пореден път заплаши Борислав и реши, че ще си тръгне веднага за Варна, при това пеша. Наложи се не друг, а далата го на съд Бориса да го успокоява и прегръща -
в пристъп на умиление тя дори му каза, че го обича. "

Общи условия

Активация на акаунт