КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 391
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
А възможно ли е К. да е Ивайла и тази вечер продукцията да я спаси съвсем целенасочено, насочвайки копията към Боби?

Без да съм правил таблици и т.н. това звучи супер логично, просто днес продукцията СМЛЯХА Борислав, направиха всичко в полза на Ивайла.

ЗАЩО ????????????

# 241
По-интересният въпрос е - защо гледате такива идиотски предавания?

# 242
А как да си обясним слабото представяне на Русев днес?

# 243
  • Ямбол
По-интересният въпрос е - защо гледате такива идиотски предавания?
Защо да са идиотски?
Аз пък мисля, че въпросът ти е идиотски, защото не е по темата.
Хайде, къш.

# 244
  • София
Ми може би толкова си може. Той и сам си каза, че е по-скоро 40-годишен татко, отколкото мъж в спортна форма.

Жокерите със сигурност могат да се свържат с Ивайла, трябва да си ги припомня...

# 245
оп сега ще гледам и аз   bouquet май ше е интересно

# 246
  • София
Той никога не е твърдял,че е добър физически,на възраст е,ето и Киряков пренесе 40кг,пък не го споменаха.
В тази игра най-важното е да мислиш.Русев никога не съм го подозирала за К –или е някакъв шанс или знае кой е К
За мен си остава като предположение Георги.

# 247
Аз не чух ясно 9ти въпрос. Дали къртицата има буквата И в името си ли беше?

# 248
Аз не чух ясно 9ти въпрос. Дали къртицата има буквата И в името си ли беше?

Да, в първото име.

# 249
  • София
Предполагам, че има А, защото в почти всички първи имена има, освен Сано и Гери, а не вярвам на този етап от играта да сведат К. до двама... Което пък автоматично ги изключва тях двамата  Whistling

# 250
  • София
Да,и аз съм склонна по-скоро да ги изключа,трябва да засечем имаше подобен въпрос ,но за фамилиите в по-предни тестове.

# 251
Според мен Къртицата е Ивайла. Сега прочетох в интервю дадено от сестра и (близначка) че баща им в заминал за Щатите когато те са били по малки; отделно сестра и е руса ; имат и още трима братя;  а и като добавим това че продукцията като че ли я пази - според мен става доста голям претендент за къртичока!

# 252
Да,и аз съм склонна по-скоро да ги изключа,трябва да засечем имаше подобен въпрос ,но за фамилиите в по-предни тестове.
Да имаше,ето моя пост от миналата тема.
Аз за сега не обръщам внимание на жокерите,като си спомня миналата година колко се чудих за „Вовечни трохи в сласт” а то накрая нищо не значело,а половината от жокерите изобщо не бяха за Киро.Както каза Любо,трябва да обръщаме повече внимание на въпросите от теста.На тест номер 3 имаше въпрос : .Присъства ли буквата "н" във фамилното име на къртицата ?
Ето и имената в които присъства буквата: Борислав Атанасов ,Емил Каменов,Евгени Иванов,Гергана Грънчарова,Константин Воротнюк,Бориса Тютюнджиева и Георги Стоянов.
Киро на предния лайв каза,че знае кой е къртицата и като се замисля кой профил се доближава най-много до неговия,това е на Евгени Както се видя снощи всички много го уважават и ако е той къртицата всички пак ще му се хвърлят на вратът,както на Киро.Не знам,аз продължавам да си мисля,че е той,снощи как погледна само,като си чу името.че е втория заподозрян,а и в кутията със жилирани бонбони имаше най-много останали пари и още много от игрите ме водят към него,но много дълго стана .. Laughing

# 253
Сещате ли се, как в началото на предаването при обсъждане на първия или втория жокер, Русев подметна, че къртица е Ивайла. Тя го прие много навътре, обясняваха се един друг. Това точно преди Русев да почне да ходи редовно на тестовете. Какъв е шанса Русев да е предположил на база тази реакция, че Ивайла е къртицата (все с някой трябва да играе) и сега вече като печели за трети път, очевидно е много сигурен в избора си.

Значи трябва да помислим, кой от участниците е първото предположение на Русев с което той играе и очевидно печели. Освен разбира се, ако самият той не е къртицата.

# 254
вижте, всички тея предположения за ивайла, евгени и т.н. са много "добри", обаче Русев отговаря в рамките на 2-3секунди. Няяяяяяяяяма! как да е толкова наясно с правилните отговори ако не касаят него. Винаги изглежда супер сигурен, че той остава. Единствено на тестовете тоя "мъж" ми изглежда самоуверен.

Общи условия

Активация на акаунт