КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 498
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Русев каза веднъж за Киряка и сигурно десет пъти за Жоро. Или е играл с Жоро, или той или Бориса са къртицата. Така си го обяснявам аз и това свежда до минимум заподозрените.

# 226
Време е зрителите да номинираме Русев. Явно агитирам!

# 227
И аз не мисля, че Русев е къртицата, макар че започвам да имам леки съмнения, но може би е разбрал кой е. Някои от въпросите в този тест бяха доста лични, които само къртицата ще знае, освен ако не е споделила с някого, де.

# 228
И аз не мисля. че Емил Р. е К. Заплювам Жоро  Peace

# 229
Абе хора стига с тоя Русев. Всеки път ще печели, ако играе с Георги. Пробвайте с Георги. Ако бие вече и Жоро значи Русев е къртицата.

# 230
  • София
Абе хора стига с тоя Русев. Всеки път ще печели, ако играе с Георги. Пробвайте с Георги. Ако бие вече и Жоро значи Русев е къртицата.

Е то така ще кажеме ако бие и Евгени и Костя и т.н значи е Къртицата, то е ясно  отсега... Peace

# 231
Три са вариантите за победите на Русев:

- адски късмет
- знае кой е къртицата
- той е къртицата

# 232
Аз не изключвам варианта да е играел до сега с Евгени на тестовете, но да заблуждава , че играе с Жоровци, Моровци, Киряков...

Щото за мене това е Къртицата на първо място.... Имам още едни леки подозрения и за други, но главно Евгени е за мен.

# 233
Цитат
Е то така ще кажеме ако бие и Евгени и Костя и т.н значи е Къртицата, то е ясно  отсега...

Изобщо не е ясно. Може всеки път да играе с Къртицата. Аз призовавам всички този път да пробват с Георги. Няма да призовавам за нищо повече, ако Русев бие и Жоро. Пробвайте с Георги.

# 234
Русев като размишляваше с жените си, че въпросите на които отговаря съвпадат с Жоро и Киряков, за кои точно въпроси говореше? Аз си спомням, че каза че и двамата са спортисти само. Някой спомня ли си какво друго съвпада?

Между другото, не знам дали ми се струва, но някои мъже май сериозно се издразниха, от факта, че Борислав е страхотен и силен играч и се озлобиха. Което си е в техен минус де.

# 235
  • София
Не ми се вярва Русев да е К.
Някой, който обследва жокерите и пробва тестовете, опитвал ли е с Георги и Евгени?

ЗА въпроса - На колко години е загубил девствеността си Къртицата?

се сетих за това видео с Георги и Сано  

Русев не присъства на разговора, може и да не е отговорил на този въпрос,

но той казва че играе с Георги и този въпрос води пак Георги.

# 236
  • Ямбол
Не виждате ли, че Емил се мъчи да играе театър?
Не му вярвах за Киряков и за Георги също не вярвам, така както днес излъга, че искал да отпадне.
Аз сега съм сигурна, че Георги не е къртица.

# 237
  • София
А възможно ли е К. да е Ивайла и тази вечер продукцията да я спаси съвсем целенасочено, насочвайки копията към Боби?

# 238
Героги да не стане втори Киряков.

Русев заявява пред няколко човека, че Георги е къртицата,
приближената му Бориса го заявява пред всички в студиото.

# 239
Ивайла или Евгени!!!

Общи условия

Активация на акаунт