КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 364
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Ocaso, също, когато се наговаряха да номинират Бо, Ивайла няколко пъти повтори, че не иска Русев да ходи на поредния тест, щото видите ли много се доближавал до Къртицата и бил с едни гърди пред тях (т.е. ако е тя, да не я разконспирира в скоро време).

# 256
вижте, всички тея предположения за ивайла, евгени и т.н. са много "добри", обаче Русев отговаря в рамките на 2-3секунди. Няяяяяяяяяма! как да е толкова наясно с правилните отговори ако не касаят него. Винаги изглежда супер сигурен, че той остава. Единствено на тестовете тоя "мъж" ми изглежда самоуверен.

Това е интересно, ако приемем че наистина цъка бързо, то не че се вижда, нито аз помня, но да приемем че цъка моментално, това 100% ли значи че той е къртицата при положение, че печели цели три теста. С други думи, възможно ли е да си ТАКА ПОДГОТВЕН (все пак по цял ден лежат/спят и ква им е работата), че да си толкова бърз, като не си ти къртицата. Ей тва е въпроса.

Иначе и Киряков днес бързо цъка, уж.

# 257
Ocaso, също, когато се наговаряха да номинират Бо, Ивайла няколко пъти повтори, че не иска Русев да ходи на поредния тест, щото видите ли много се доближавал до Къртицата и бил с едни гърди пред тях (т.е. ако е тя, да не я разконспирира в скоро време).

Тук интересно е да предположим, дали ако Ивайла НЕ Е къртицата, ще предприеме такава агитация. Дали ако е просто редови играч, ще бъде в центъра на забележете успешната акция срещу Бориса (против Русев реално). Нея седмица, не направиха като днес, не излъчиха ПРЕДИ копията кой какво е говорил скрито/покрито. Защо пазите Ивайла, продукциооооо?  Mr. Green Чак сестра й докарали да я защитава и плюе по Борислав.  doh

От друга страна не веднъж се прокараха идеите, че Русев НАРОЧНО саботира мисиите, за да бъде номиниран "по слабост". Та да може да иде на теста и да си докаже за пореден път знанието (и да наплаши останалите). Днес Борислав щеше да играе с Киряков, ако няколко копия не отидоха при Русев познайте защо - щото бил слаб играч.
Разбира се, Русев може да проваля, защото той е къртицата, абе не е лесно.  Mr. Green

# 258
  Надявам се скоро Бориса да си тръгне. Натоварва ме присъствието и, дори си изключвам звука, когато говори прекалено дълго. Постоянно сипе негативи и обиди  по останалите участници, изключително нагла и арогантна.  
 Лично на мен ми е болно, че такива хора биват толерирани и възнасяни!
PeaceНе мога да повярвам, че има хора, като Емо К. той е с акъл и поведение на 5г. дете, а е мъж над 30г.
Станах фен на Борислав, прав си беше за повечето неща.
Бориса не я издържам, когато говори, бива самочувствие, но нейното просто е........превземки, чупки, стойки, на една гола хубост...

# 259
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ахх,Русев - просто съм възмутена,че този мижитурко е още в играта.За мен е Къртицата.Не е никакъв късмет това,че три пъти оцелява на тест.

Борислав прекалено говори наистина,но такава агресия от продукцията не е заслужил!Ако дръпнем чертата,той е човекът машина и никой не може да си криви душата.

Емил Каменов е един СМЕШНИК,ЕЛЕМЕНТАРЕН палячо!!!

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 06:32 от Beautyholicа

# 260

Ахх,Русев - просто съм възмутена,че този мижитурко е още в играта.За мен е Къртицата.Не е никакъв късмет това,че три пъти оцелява на тест.

И как го хвана шубето...Дъното му е вече високо над главата, няма накъде повече да се принизи този ... ''състезател'' Sick

# 261
Евгени е къртицата

# 262
  • София
И аз това повтарям постоянно.  Wink

# 263
Би било чудесно ако Евгени бъде номиниран от зрителите и се изправи срещу Емил Р. - номиниран от играчите.

# 264
Определено залагам на Александър Сано,че е Къртицата.Интелигентен,комуникативен,харизматичен,не дразнещ и неконфликтен-все качества,които задължително трябва да притежава Къртицата,за да оцелее.

# 265
Аз все повече се замислям дали къртицата не е Емил К. Може ли да е чак толкова схванат в игрите - по-слаб е от жените дори. И понеже е простоват,  никой няма да се усъмни, че точно на такъв тъпунгер ще изберат за къртица.  Да не говорим, че никой няма да посмее да го номинира, защото ги е страх от агресивното му поведение. Надеждата ми е в зрителите  Praynig Между другото искам някой да си изпусне нервите и да му играе едно кроше  Praynig

# 266
  • София
Определено залагам на Александър Сано,че е Къртицата.Интелигентен,комуникативен,харизматичен,не дразнещ и неконфликтен-все качества,които задължително трябва да притежава Къртицата,за да оцелее.

И колко мисии провали Сано  Crossing Arms, много зле се представя.
Като дойде неговия ред все съм на тръни.
И вчера отново, точно той заседна в началото на калния трап и запуши всички.  ooooh!
Обаче само Евгени се сети да мине от другата страна.  Thinking
Супер странно ми стана, да стоиш запушен уж и да не минеш от празната страна.
Много глупаво действаха втория отбор.

Много ме е яд за Кирячето, и също за Ивайла, че не беше номинирана.

# 267
Този Емил К е схванат защото е прекалено анаболен. Че каква издръжливост и сила при наличие,че при него целия релеф е химия. А дали е къртицата-твърдо не( за мен ). Такъв примат няма достатъчно мозък,за да оцелее. При него всяка секунда съществува шанс да се издъни. Не притежава потенциала да представлява Къртицата.

# 268
PeaceНе мога да повярвам, че има хора, като Емо К. той е с акъл и поведение на 5г. дете, а е мъж над 30г.

Абсолютно съм съгласна с теб за Емил Каменов. Най-малко заради постоянните му псувни и заплахи към участниците и водещите заслужава да бъде дисквалифициран.

# 269
  • някъде там
Голямо мазало снощи...
Имаше един въпрос за девствеността , като го зададоха предвид посочените отговори , веднага си помислих , че ни подсказват за къртицата , че е жена....
Днес пък като се замислих , явно и мъжете губят девствеността си.... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт