КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 338
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Охх, Ивайла с нейните оправдания адски ме дразни. ooooh!
Още от ББ имам непоносимост към тази философка, абе виновна е а не спира на намила.Ако я закачат към някой АЕЦ ще е по продуктивна

Joy Joy Joy

Какво е обидила Бориса Марина за мъжете и, че не разбрах? Много дразни тази Бориса и се мисли, че е от "голямото добро утро".
И мен Марина не ме дразни.
Какво, като е казала, че къртицата е в другия отбор, ами то си е вярно. Те се представиха супер зле.
Георги се държа изключително зле с нея.

Борислав си ми е противен, то това е ясно. Няма лошо, да прави заговори за номинации, но не го прави по правилния начин, а някак ограничено и махленско. И все пак ми стана тъжно за него, защото не мисля, че е лош човек, а просто както каза на Ивайла сестра и (колкото, да ми е противна и тя) явно иска, да успее човека, да победи, да стане известен.
Иначе съм съгласна с него, че Ивайла не е имала труден живот и че е разполагала с пари, ясно защо.
Стана ми странно, че колкото и да ме дразни той, някак си се зарадвах, че Кирячето прати Русев на тест, а не Борислав. Явно подсъзнателно ми е интересно, да гледам интрижките на Боби.

Мислех си, че Киряка е възможна Къртица. Сега остана само Евгени от моите заподозрени, но започвам и аз, да мисля, че може Русев, да е кърта. Неприятна муцунка е той, но по ми е интересно, да го гледам него, от колкото Киряка, който ми беше скучен.
Русев или е много проницателен и знае кой е К. или самия той е К.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 12:12 от Анонимен

# 286
На мен всички са ми супер неприятни, не знам играта ли ги прави такива или си им е нормалното състояние. Особено мъжете, един мъж на място няма (изключвам Евгени засега), не знам за какви мъжкари се мислят, за мен са шушляци.
И това постоянно обясняване кой какво казал, пък какво искал да каже, подкрепено със скалъпени клипчета е супер досадно. Под скалъпени, нямам предвид, че на някого са сложени думи в устата, а по-скоро, така се подбират откъсите и се пускат в такива моменти от живото предване, че да се създава максимално напрежение м/у хората, в същото време клиповете имат минимална стойност на доказателство или информация за нещо.
Ивайла снощи я изкараха стожер на морала, не знам как ще си разделят короната със Сано.

# 287
Снощи беше ясно, че копията отиват при Ивайла, затова продуцентите спретнаха този линч на Боби. Може би имат с нея договорка колко време да остане в играта.

# 288
  • София
Снощи беше ясно, че копията отиват при Ивайла, затова продуцентите спретнаха този линч на Боби. Може би имат с нея договорка колко време да остане в играта.

Или спасяваха къртицата, за да не излезе на тест толкова рано  Wink.

# 289
ето и записките ми до 04.04.14 включително в текстов документ http://dox.bg/files/dw?a=1f68183096

newsm20

# 290
  • in Wonderland
Ама защо винаги търсите скрита конспирация някъде ??
Аз не видях никъде явно и открито Ивайла да агитира или кара някой да гласува за Бо , по- скоро беше Жоро и тя просто се съгласи , след което през цялото време се чудеше и ясно и явно каза ,че ще й е неприятно да го направи !
Пък каква договорка  да има с продукцията да остане ? Тя си взема хонорара така или иначе . Аз даже смятам , че й се излиза вече . Колкото по- рано по- добре.
А също не разбрах и на Борислав как са му изписали веждите , като за малко да иде на тест ?
В смисъл ,че зрителите са го харесали или съжалили ? Аз още в средата на седмицата писах ,че ми е супер неприятно как ходи и ги увещава всички , по- много глупав начин , който накрая се извъртя с/у него .
Според мен на финал трябва да са : Сано , Евгени , Ивайла , Жоро , Борислав , Бориса .
Някой от тях е К .
Пък за победитител  #Crazy направо не виждам кой заслужава да е в този сезон.

П.С. Някой има ли въпросите от снощния лайф да ги допиша отпред ?

# 291
  • Хасково
Аз подозирам че очевидна К. е Ивайла има всички качества. Някак си отхвърлям Емил Р и всички много вероятни, трябва да е някой, който изобщо не подозираме. Някой като Гери, Емо К, Виктория или дори Марина.

# 292
още нещо за Русев, миналата година Кирчо все го разнасяха по болници, а  на инжекция, а на прегледче-а то се оказа, че му давали информация тогава. Еми с Русев не е ли същото тая година? В момента, в който почна да се оправдава с травмите си и как му боднали инжекция в крака ми светна червената лампа, че е едно към едно като с Кирчо. Тва е.

# 293

Масираната атака от продукцията спрямо Борислав е нещото, което много силно трябва да се анализира от тези, които сериозно са се заели да търсят къртицата.

Отговорът на въпроса: Защо така постъпиха вчера тия, които определят политиката на шоуто ще изясни МНОГО неща!

# 294
  • Мюнхен
Здравейте!!

Сега изгледах последният епизод и на мен като на другите ми беше много интересен. Главната причина е, че продукцията си вкара страхотен автогол. Не знам дали беше с цел да предпази Ивайла или да изгони Борислав, но последният ги "прецака" с брилянтното си постижение в играта. А факта, че вече 2 предавания се занимават само с него и доста прекалихав напъните си да го изкарат много черен, имаше ефекта на бумеранг. Радвам се, че повечето играчи не се обърнаха срещу Боби (когото не харесвах, въпреки че го разбирам защо се отказа от Индира, която не понасях, но който постепенно започва да ми става фаворит, точно заради некоректното отношение на продукцията срещу него) и го спасиха. Виктория и тя започна да ми харесва повече от преди, за разлика от Бо, която много ме кефеше, а сега не мога и не искам повече да гледам. Имам чувството, че Вики харесва Боби и там може да има нещо. Мое мнение! А пък при него ми направи впечатление, че можеше да се защити и можеше да каже повече, но остави пинчера Ивайла (не ме нападайте, на такава ми прилича  Rolling Eyes ) да джафка без спирка. Между другото ми се стори, че това не бяха всички видеа, които бяха излъчвани преди, защото аз също имам спомен, че тя и Жоро бяха най-големите агитатори. Изкефи ме Маринчето като и го каза в очите. Аз я харесвам, въпреки че не блести с някакъв особен интелект и мисля, че се справя добре в мисиите.
Емил К. ми беше понякога забавен, но сега ме дразни ужасно. Според мен трябва да бъде изгонен. Това че не е посегнал на някого до сега е само защото хората се страхуват от него и непрекъснато се съобразяват с него. Аз с такъв човек не бих могла да живея, мразя толкова агресивни и първични хора. Както и Георги, а уж е малко по-умен. И двамата са ми анти.
Емил Р. е крайно време да си ходи. Ама не става и не става. Палячото е той, чак изчаква Киряков с отговорите. Еми да беше си тръгнал или да беше отговарял нелогично на въпросите. Позьор! Илиан няма да ми липсва, той не се забелязваше почти.
Според мен къртицата е Евгени или Ивайла.

Не мога да ви смогна

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

# 295
Аз не видях никъде явно и открито Ивайла да агитира или кара някой да гласува за Бо...

И нека познаем от един път защо наистина НИКЪДЕ не видяхме.  Mr. Green

Може би, съвсем така леко може би, тия които решават какво видео монтирано да ни пуснат не са пуснали ей така случааайно определени видеа.

Ами Марина, тя в прав текст си каза, че Ивайла в автобуса (където няма запис или може би има? хехе) и е казала да гласува за Бориса. Някой лъже, кой?

# 296
  • Мюнхен
Ама защо винаги търсите скрита конспирация някъде ??
Аз не видях никъде явно и открито Ивайла да агитира или кара някой да гласува за Бо , по- скоро беше Жоро и тя просто се съгласи , след което през цялото време се чудеше и ясно и явно каза ,че ще й е неприятно да го направи !
Пък каква договорка  да има с продукцията да остане ? Тя си взема хонорара така или иначе . Аз даже смятам , че й се излиза вече . Колкото по- рано по- добре.
А също не разбрах и на Борислав как са му изписали веждите , като за малко да иде на тест ?
В смисъл ,че зрителите са го харесали или съжалили ? Аз още в средата на седмицата писах ,че ми е супер неприятно как ходи и ги увещава всички , по- много глупав начин , който накрая се извъртя с/у него .
Според мен на финал трябва да са : Сано , Евгени , Ивайла , Жоро , Борислав , Бориса .
Някой от тях е К .
Пък за победитител  #Crazy направо не виждам кой заслужава да е в този сезон.

П.С. Някой има ли въпросите от снощния лайф да ги допиша отпред ?

И мен ме дразнеше тази агитация, но не беше коректно от страна на предаването да го натопят така и то в течение на 2 дена, а миналият път не го направиха. А това за веждите поне в моите очи идва от там, че много от хората, които не харесваха Боби, леко му симпатизират или застанаха зад него, заради грозната им манипулация.

# 297
Не искам Боби да напуска, защото той е много полезен за игрите и за трупането на пари в сметката на Групата. И ако те са умни, ще го държат до края, а там така или иначе публиката ще избере #1.
Не симпатизирам на Борислав в никакъв длучай, даже напротив - много ми е анти ...
Но! Категорично не ми харесва този двоен стандарт. Защо мин.седмица с риск да изгърмят Георги или Ивайла,  не показаха уговорките заБориса, а днес целенасочено и тенденциозно показаха на Боби 'играта'?!?

newsm10

# 298
  • Мюнхен
Не искам Боби да напуска, защото той е много полезен за игрите и за трупането на пари в сметката на Групата. И ако те са умни, ще го държат до края, а там така или иначе публиката ще избере #1.
Не симпатизирам на Борислав в никакъв длучай, даже напротив - много ми е анти ...
Но! Категорично не ми харесва този двоен стандарт. Защо мин.седмица с риск да изгърмят Георги или Ивайла,  не показаха уговорките заБориса, а днес целенасочено и тенденциозно показаха на Боби 'играта'?!?

newsm10

Това е и моето мнение и затова ужасно се учудих когато Русева каза, че той бил вторият след Емо К., който е провалил най-много мисии  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 299
Сега преценявайки ситуацията съм още повече убедена, че Жоро е Къртицата. Емил Русев не е, но знае кой е и това е неговото предимство над останалите. Като може би единствена негова защитничка само аз се радвам, че той остана и нямам търпение да видя лицата на Боби, на Жоро и особено на Марина, когато той се върне за 3 път от изолатора. Сега групата трябва да е нащрек и не бива да го пращат на тест, защото той ще елиминира всички играчи.
 Другата седмица съм сигурна, че ще номинират Бо и тя ще си тръгне, макар да е най-силната жена в базата, освен Ивайла разбира се.
За мен на финала със сигурност ще са Сано, Евгени и Жоро. Надявам се тази Марина да си ходи по-скоро, че вече не мога да я дишам...

Общи условия

Активация на акаунт