Какво е обидила Бориса Марина за мъжете и, че не разбрах? Много дразни тази Бориса и се мисли, че е от "голямото добро утро".
И мен Марина не ме дразни.
Какво, като е казала, че къртицата е в другия отбор, ами то си е вярно. Те се представиха супер зле.
Георги се държа изключително зле с нея.
Борислав си ми е противен, то това е ясно. Няма лошо, да прави заговори за номинации, но не го прави по правилния начин, а някак ограничено и махленско. И все пак ми стана тъжно за него, защото не мисля, че е лош човек, а просто както каза на Ивайла сестра и (колкото, да ми е противна и тя) явно иска, да успее човека, да победи, да стане известен.
Иначе съм съгласна с него, че Ивайла не е имала труден живот и че е разполагала с пари, ясно защо.
Стана ми странно, че колкото и да ме дразни той, някак си се зарадвах, че Кирячето прати Русев на тест, а не Борислав. Явно подсъзнателно ми е интересно, да гледам интрижките на Боби.
Мислех си, че Киряка е възможна Къртица. Сега остана само Евгени от моите заподозрени, но започвам и аз, да мисля, че може Русев, да е кърта. Неприятна муцунка е той, но по ми е интересно, да го гледам него, от колкото Киряка, който ми беше скучен.
Русев или е много проницателен и знае кой е К. или самия той е К.