КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 232
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Цитат
Герганка като евтино курве от селска дискотека се натискаше на Георги  Sick Каква разлика с поведението и в ежедневието там- дърпа се на Каменов,пък с Георги.... нямам думи ,то поне единия от тях да беше нещо ,ами то  от трън,та на глог  35 Доста хора ще са отвратени от нея като го излъчат на лайфа това и няма да е само Каменов .

Хайде да не се изказваме като свещеници и да раздава определения като блудница и тн... Първи моралисти са всички. Голяма работа. Пийнала и малко се разгонила девойката. Аз пък ви гарантирам, че никой няма да се бие и всичко ще се приеме на майтап.

# 556
  • Варна
http://vbox7.com/play:60fb6b3a02

Не е толкова невинна,ГеритУ,от селската дискотека ли беше или от Лозенец...все тая Sick

Дидо,това не е майтап,ясно ни показа каква е по природа,няма нужда от повече Naughty

# 557
# 558
На Гергана изпълненията могат да се видят в почти всяко нощно заведение ,за съжаление  Whistling Пийнали девойки,мислещи се за най-секси и можещи да имат всеки мъж  Laughing  За мен лично това поведение е доста грозно,но всеки  знае за себе си.Ако си знаеш пиянството обаче не бива да допускаш прекаляване с алкохола  Naughty

Инъче Саното избухна отвсякъде  Joy Joy Joy

# 559
# 560
  • София
Герганка като евтино курве от селска дискотека ...

Naughty Тя е от Лозенец ... пък!  Crossing Arms

Joy Joy Joy

# 561
  • in Wonderland
Анкета
Кой заслужава да спечели този сезон в "Къртицата" ?

1.Александър Сано -33 (22%)
2.Евгени-24 (16%)
3.Костя-22 (14%); Борислав-22 (14%)

Не гледах дейлито , ама ще го търся да го дръпна ( само на мен ли ми забива супер много в сайта на тв7 ??? ) , че по коментарите ви разбирам ,че е било забавно  Laughing

Идеи за нова анкета ?

# 562
  • IT
Напило се момичето, омръзнало и задявките на човека от каменната ера и си намерила отдушник.
Не е някакво извънземно поведение. Това наистина се вижда често, когато обаче го покажат по телевизора го сочим с пръст.
А може всичко да е някаква зле измислена стратегия.

# 563
Напило се момичето, омръзнало и задявките на човека от каменната ера и си намерила отдушник.
Не е някакво извънземно поведение. Това наистина се вижда често, когато обаче го покажат по телевизора го сочим с пръст.

Не й се излиза от каменната ера виждам.  tooth

# 564
  • IT
Може би:) Ако пуснат обаче това видео и Ивайла и Каменов ще и се нахвърлят, а Георги или нищо няма да му кажат или леко ще го порицаят.

# 565
Иван и Андрей сега щастливи потъркват ръчички, че имат нова интрижка.  Чака ни голям скандал на лайфа, но мисля, че Гергана ще го отнесе от Каменов, не Георги.  Ще се гушнат и ще си кажат " Я не ми требе такава"

# 566
На Гергана изпълненията могат да се видят в почти всяко нощно заведение ,за съжаление  Whistling Пийнали девойки,мислещи се за най-секси и можещи да имат всеки мъж  Laughing  За мен лично това поведение е доста грозно,но всеки  знае за себе си.Ако си знаеш пиянството обаче не бива да допускаш прекаляване с алкохола  Naughty

Инъче Саното избухна отвсякъде  Joy Joy Joy

Хахах, доста нелепо беше  Laughing

# 567
  • Варна

Не й се излиза от каменната ера виждам.  tooth

Ocaso, точно в 10-ката си  Mr. Green Joy
Иначе съм напълно съгласна с теб allexa , въпреки че досега я подозирах в по-особени симпатии към Боби (което беше споменала и Марина на мутанта), който пък от своя страна се беше прицелил в Бориса, а другите възприема приятелски  Crazy Тя пък "обичала" човека, който обясняваше до вчера с кого се е въргаляла по хотелите  Sick ..Луда работа, големи флуиди в тази база, голямо нещо   Joy
Като цяло съм съгласна с всичко, което казахте до тук за Гергана  Peace
Но на мен от целия епизод по-силно ми направи впечатление друго, а именно внушенията за "нежните, романтични, раними" души на отхвърлените мъже - Георги и Каменов, които преди час заплашваха с физическа саморазправа и псуваха с грозни епитети  #Cussing out.
Доста контрастно противоречие, чийто търсен ефект явно е да тушират негативите, които тези двама "силни мъже" си навлякоха с агресията си и по този начин да продължат безпроблемно да толерират насилие на екрана (защото съм сигурна, че от подобни хора друго не може да се очаква).
Това за мен е наистина жалко, при положение, че имаше предупреждение за дисквалификация, не само то да не се изпълни, а и да бъдат лансирани като "жертви" на несподелена любов  Sick

И въпреки, че имаше много забавни моменти в днешното дейли мен двойният стандарт вече много ме мъчи  ooooh!

# 568
Поведението на Гергана доста ме учуди, макар че съм забелязала, че не е светицата, за която се представя. Ако сте видели обикновено нейния бански е най-изрязан и се вижда почти цялото й дупе, ходи с вирнато дупе, има малко кифленско поведение.
А за днешния епизод-то не беше пъшкане, драскане с нокти, охкане. Чакам с нетърпение лайфа и избухването на Емо Каменов Mr. Green

# 569

Общи условия

Активация на акаунт