КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 288
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ама и не се дърпаше много Георги, добре, че Саното повърна, че да приключи сценката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Абе как "дърпаше"!ТЯ беше натиснала Георги,не той нея.Едвам устиска човека,железен значи!Признах го!

Бих ги признал ако беше станал и си тръгнал.

Не мисля, че има цел Гергана, просто се понапи и си показа същността. Но ми е интересна реакцията на Каменов, мъжкаря Simple Smile

# 541
В момента гледаме представлението Монолози на вагината.  Laughing

# 542
  • Русе/София
Ей,това Гери,бе.Разгонило се е горкото.

# 543
В момента гледаме представлението Монолози на вагината.  Laughing
Joy Joy Joy Joy

# 544
  • До сърцето...
Като излъчат "свалянето" на лайфа, Ивайла дали няма да се сети, че Георги е неин?!?

# 545
  • КиТ
Като излъчат "свалянето" на лайфа, Ивайла дали няма да се сети, че Георги е неин?!?

Mr. Green

# 546
Ивайла ще си отдъхне,но Емил от Льонеберя...ще реже джуланчета  hahaha

# 547
Ще видим какво ще стане защото съм сигурна, че ще го покажат на лайфа.

# 548
  • IT
Да му покажат как си танцува полугола в  "Капан за мишки". Ще му стане лошо на човека.

# 549
Много ми е мил Киряков,връща ме 20 години назад Simple Smile
Герито е загоряла милата,ама и с друг умисъл действа.Ще се разбере скоро дали към Ивайла или към Каменов е насоката.

# 550
Бих ги признал ако беше станал и си тръгнал.

Не че има къде да си тръгва  Mr. Green, но разбирам.

Дали ако ситуацията беше друга Георги нямаше да действа различно?
Може би не, защото и Гергана щеше да действа различно.  Smile

# 551
Герганка като евтино курве от селска дискотека се натискаше на Георги  Sick Каква разлика с поведението и в ежедневието там- дърпа се на Каменов,пък с Георги.... нямам думи ,то поне единия от тях да беше нещо ,ами то  от трън,та на глог  Joy Доста хора ще са отвратени от нея като го излъчат на лайфа това и няма да е само Каменов .

# 552
Ще се разбере скоро дали към Ивайла или към Каменов е насоката.

Един куршум, два заека.

Гериту засенчи Бориса, която обичала Каменов.

# 553

[/quote]
Абе как "дърпаше"!ТЯ беше натиснала Георги,не той нея.Едвам устиска човека,железен значи!Признах го!
[/quote]

Жоро усети от рано какво цели момата, но въпреки това и въпреки страстните й стонове не прекрати масажа. Макар и пиян, много добре си разсъждаваше човекът, че има камери и това ще бъде излъчено за шоу на зрителите и за интриги м/у тях. Така че в случая беше всичко друго, но не и железен, а просто пристиснат от обстановката да не действа "по мъжки".

# 554
Герганка като евтино курве от селска дискотека ...

Naughty Тя е от Лозенец ... пък!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт