КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 225
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Тя на стълбите го отбягваше много явно. Той й обясняваше, че човек ще убие за нея, а тя си пееше.

Да, да, да и тогава много се смях  hahaha Той й вика "ще убия човек за теб", тя се дърпа и си пее "..2 шамара.." нещо си там  Joy
Ама си го заслужава това отношение този индивид от праисторическата епоха Wink Може да ни е смешен и забавен по тв понякога, но на лайфа определено не беше, когато се хвърляше в боя, а още по-малко на живо би бил приятен. Ужасно просташки изказ, пълна липса на манталитет и реално светоусещане и себеоценка и недопустимо поведение. Това че и е подарил едно дърво, не значи че няма да й "маане 2" само защото е погледнала някой друг (а тя май е склонна да го прави  Mr. Green) Всъщност не мисля, че която и да е нормална жена би искала подобен човек до себе си  Wink

# 601
  • IT
Пак гледах частта с "налазването" и много се смях на краката на Сано, който е танцувал бос-дават някакви охкания, масажи и изведнъж мръсните пети на Сашето.

# 602
Тя на стълбите го отбягваше много явно. Той й обясняваше, че човек ще убие за нея, а тя си пееше.

Да, да, да и тогава много се смях  hahaha Той й вика "ще убия човек за теб", тя се дърпа и си пее "..2 шамара.." нещо си там  Joy
Ама си го заслужава това отношение този индивид от праисторическата епоха Wink Може да ни е смешен и забавен по тв понякога, но на лайфа определено не беше, когато се хвърляше в боя, а още по-малко на живо би бил приятен. Ужасно просташки изказ, пълна липса на манталитет и реално светоусещане и себеоценка и недопустимо поведение. Това че и е подарил едно дърво, не значи че няма да й "маане 2" само защото е погледнала някой друг (а тя май е склонна да го прави  Mr. Green) Всъщност не мисля, че която и да е нормална жена би искала подобен човек до себе си  Wink
Харесвам го, но наистина си каза че няма жена, която да не е удрял. Много, ама много ми е интересно какво ще се случи на лайфа, как ще реагира, при все че най-добрият му приятел там е точно Жоро.

# 603
Пак гледах частта с "налазването" и много се смях на краката на Сано, който е танцувал бос-дават някакви охкания, масажи и изведнъж мръсните пети на Сашето.

Joy Joy Joy и аз на това много се смях  Joy Joy Joy

# 604

Изобщо мръсотия след мръсотия  Laughing и накрая повърня.
Колко романтична атмосфера.  Smile

# 605
аз все гледам ден назад и сега гледах 'елиминациите'. Ами браво на режисьорчето..как само я спасиха Ивайла... и колко умно никой не спомена от къде тръгна целия скандал с Вълчицата - от изказването й " как на нея никак не й е било лесно в живота".
Т;ва що не го каже на съседката ми - дето е с 3 деца, ходи на смени и си разбива здравето, а мъжа й е безработен, а  когато си намери таква, пропива всичко , а децата й са все опрани, изгладени и нахранени- ей на нея да иде да й каже, че никак не й е било лесно...

Сигурно й се е наложило да мине от дрехи на Лакроа  на такива на Версаче..какво друго да й е било тежко...

Пчеличката Бобчо не ме кефи, но момчето е Казанлък, откъдето е и Дарина П и явно знае защо вълка изгони Ивайла.....може оттам да е цялтата непоносимост помежду им

# 606
  • IT
Абсолютно достойно за сериал.
След години няма да си спомнят хората за тях. В тази връзка със спомените за хора от реалити формати-занесох си очила да ми правят в една оптика в Лозенец(ти да видиш) и колежка ми разправя-"Този беше в някакво риалити и мн рева". Аз все още не мога да се сетя кой е този, та така и днешните герои ще бъдат забравени след време.

# 607
  • София
Ох, не мога! Joy Joy Не, че одобрявам поведението на Гери, но защо повечето са останали с грешно впечатление, че тя е мила, скромна и непорочна? Mr. Green Може би не е чак толкова ярък образ и не я дават много в дейлитата, но не мисля, че се е правила на много невинна. Не пуска на Каменов, защото не го харесва, но с другите няма проблем. Mr. Green

Ама то и ЖОРЕТО, един красавец, един сексапил струи от него...  На мен ми е отблъскващ, особено като се развика на Марина. Малко на майнуна ми прилича, а и с този ръст ooooh!

Емо бил страшен - ГЛУПОСТИ! той направо е смешен, като се опитва да изглежда СВИРЕП.

# 608
  • IT
Мен ме изкефи Марина как му каза-"Джужде". Аз се учудих че той не отговори -"Кък?". Той всичките на кухи лейки и овце ги обижда, не е много изобретателен.

# 609
След години няма да си спомнят хората за тях. В тази връзка със спомените за хора от реалити формати-занесох си очила да ми правят в една оптика в Лозенец(ти да видиш) и колежка ми разправя-"Този беше в някакво риалити и мн рева". Аз все още не мога да се сетя кой е този, та така и днешните герои ще бъдат забравени след време.
Аааааа този дето е ревал сигурно е Миро  Mr. Green

# 610
  • София
След години няма да си спомнят хората за тях. В тази връзка със спомените за хора от реалити формати-занесох си очила да ми правят в една оптика в Лозенец(ти да видиш)

Ееех.. Лозенец...центъра на София (според Гергана)

Цитат
колежка ми разправя-"Този беше в някакво риалити и мн рева". Аз все още не мога да се сетя кой е този, та така и днешните герои ще бъдат забравени след време.

Е как може, да не си спомняш...ВЕДНАГА трябваше да направиш справка в Гугъл, за ревльото Миро

Някои образи, просто са незабравими!

# 611
  • Варна
Забележете как на Герито горката определено не й върви на мъже - все такива със склонности да бият жени покрай нея - първо монтанския примат, а сега сама отиде при по-малкия му брат ММА боец  Joy
Ама така е то, не можа да се вреди при моя любимец Боби, който е галантен и раздава комплименти (което явно е много лошо според продукцията) и отиде при тези дето раздават шамари, ритници и закани  Joy Joy (което пък се толерира от продукцията  #Crazy)
Напълно откачена работа  Crazy

# 612
  • София

Изобщо мръсотия след мръсотия  Laughing и накрая повърня.
Колко романтична атмосфера.  Smile

Гергана, май не беше толкова неадекватна и пияна.
        Колко бързо отреагира, когато Сано повърна. Дали просто не изигра цялата тази сценка, знаейки че ще я покажат после, но какво очаква да спечели с това - ако е било само игра.

# 613
Mari_Mar единственото добро впечатление, което ми направи Гергана този епизод беше, че помогна на Сано. Веднага стана, пита го дали иска вода.

# 614
  • София
Забележете как на Герито горката определено не й върви на мъже - все такива със склонности да бият жени покрай нея - първо монтанския примат, а сега сама отиде при по-малкия му брат ММА боец  Joy
Ама така е то, не можа да се вреди при моя любимец Боби, който е галантен и раздава комплименти (което явно е много лошо според продукцията) и отиде при тези дето раздават шамари, ритници и закани  Joy Joy (което пък се толерира от продукцията  #Crazy)
Напълно откачена работа  Crazy

Не се засягай, на любимец! но Боби след като е получил и минал една жена, галантността му остава в миналото. Видя, какви ги говореше после за Индира. Каквато и да е тя, не трябваше да я коментира после пред ''Цяла България'' и неговото поведение - НЕ е МЪЖКО! сори

Общи условия

Активация на акаунт