КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 238
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Малко офф топик, ама явно предаването взе да става по интересно, защото по бързо темите се изписват   Mr. Green Чак се радвам  Mr. Green

# 616
  • IT
КАто кажат "цяла България" са ми мн забавни-сигурно 20% от населението ги гледа Shocked Shocked Shocked, но те се имат за много важни.

# 617
КАто кажат "цяла България" са ми мн забавни-сигурно 20% от населението ги гледа Shocked Shocked Shocked, но те се имат за много важни.
НАЙ-МАЩАБНАТА продукция, това го чуваме по 548564156 пъти  Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 01:40 от Мама Жаба

# 618
  • София

Да де, затова го сложих в кавички  Laughing Но и да не ги гледа цяла България - СЕГА! след време, когато започнат да ги канят в други предавания, светски партита..и почнат да се продават по един или друг начин. Жълтата преса и тя помага.

А Гергана, иска да стане известна с това - ЛЮБОВ в реалити формат. Мечта й е от малка(така казва във видеото) и сега когато, вече била пораснала...и т.н. Всичко върви по план. Peace

Цитат
НАЙ-МАЩАБНАТА продукция, това го чуваме по 548564156 пъти 
А вижте какъв е рейтинга на ТВ7 в сравнение с другите 

Според мен, Иван и Андрей, просто се бъзикат с това ''мащабна''. Иронизират...или пък НЕ Rolling Eyes знам ли, може наистина да вярват в това, но не ми се вярва.

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 01:37 от Mari_Mar

# 619
Мнооооого нисък рейтинг и мисля че са взимали и от нашите мнения тук  Mr. Green

# 620
  • София
Мама Жаба, показаната от теб класация е от преди 5 г., не мисля, че  е много меродавна.

# 621
  • Варна
Mari_Mar , на мен ми е любимец след цялата кампания миналата седмица и начина, по който се държа в последния лайф, на дълго и широко обясних защо считам това за МЪЖКО (за мен заканите за бой на Георги напр. не са мъжки Wink  Peace
Обвиниха ме даже, че съм "влюбена ученичка"  Mr. Green Затова няма да се обяснявам повече за него, пристрастна съм и си признавам  Rolling Eyes ноо специално за това, което споменаваш мисля че Индира сама провокира това отношение с "големите си топки" и приказки и най-вече с факта (който и тя самата заяви), че е търсила точно това - емоции, поради което Боби я е получил твърде лесно.
А нека си признаем, че нито един мъж не цени лесно спечелените битки Wink 
Мисля, че ако жената срещу него е трудно предизвикателство, той няма да си спести нито комплиментите, нито кавалерството и милото отношение, дори и след като я е спечелил Wink
ПС: Не ми обръщай внимание, моля те, аз съм си пристрастна вече  Heart Eyes Mr. Green Mr. Green 

# 622
Мама Жаба, показаната от теб класация е от преди 5 г., не мисля, че  е много меродавна.
ХАХАХАХАХА  Mr. Green Понеже ми излезе на рейтинг на телевизиите 2014... Благодаря ти изобщо не съм видяла  Mr. Green Joy

# 623
  • София

Аз пък мисля, че точно когато има повече Биг Брадър елемент, има повече интерес. Темите за Брадъра ТУК и в други форуми, доказват това. Също и ако погледнеш колко фена има страницата на Брадъра във Фейсбук и я сравниш с тези на Къртицата - огромна разлика.

Лошото е, че нямат 24 канал. Това много помага на Брадъра, за увеличаване на интереса към преданието и участниците..

# 624

Аз пък мисля, че точно когато има повече Биг Брадър елемент, има повече интерес. Темите за Брадъра ТУК и в други форуми, доказват това. Също и ако погледнеш колко фена има страницата на Брадъра във Фейсбук и я сравниш с тези на Къртицата - огромна разлика.

Лошото е, че нямат 24 канал. Това много помага на Брадъра, за увеличаване на интереса към преданието и участниците..
Не знам колко им е рейнигът всъщност, но 30 секундна реклама по време на лайфовете струва 2000лв  Mr. Green А по време на дейлитата е 1500  Mr. Green Явно си има гледаемост.

# 625
  • София
little_beauty Не съм чела всичко, което си писала за Боби. Не искам и да се чувстваш нападната по някакъв начин от мен, за това че го харесваш. Всеки си има своите причини, за да харесва или НЕ, някой участник.

За Георги - и аз вече писах, че не ми харесва. В началото, ми бяха сладки с Ивайла, но сега след като го видях и чух в скандала с Мицич - ми е отврат.

Аз симпатизирам ЗА СЕГА, на Емо Каменов - жал ми е за него, не го намирам за толкова глупав и груб, на колкото се прави. Но не ми е секси - никой НЕ МИ Е, де!

Сано ме дразни, прекалява с проповедите и мангасарянския говор. Ама НА, на много хора ТОЧНО  ТОВА  му харесват.

Hug

# 626
Направо се пукнах, да се смея на ГеритУ този епизод.  hahaha
Много се напи милата и си показа истинската същност. Свикнала е така, да прави по дискотеките и клубчетата. Най ми беше смешно, как си вири дупетУ.  Mr. Green
Много се изложи, милата тя. Аз също мислих, че хареса Боби.
И естествено Сано, как  Sick.  Joy

Чакам с нетърпение, да видя реакцията на Емилчо К., като види, какви ги е творила невястата му.

Георги ми е много противен. Уж се прави на Улюбен в Ивайла, пък защо не стана, ами продължава, да мачка ГеритУ. Ако нямаше камери, така хубаво щеше, да я налази..

Ивайла само се прави, а и на нея и се иска, но пред камерите е много недостъпна.

Иначе не мога, да я гледам, нито нея, нито Бориса.
Бориса как се мазнеше на Костя, че го обичала, че прегръдки. Голяма лигла.  Sick

Борислав и аз го съжалих предния епизод. Евала за това, че се извини. НО е голям подлизурко и все още ми е неприятен доста. Не обичам такива мъже, които се държат, като някакви кокошки. Ходи, обикаля, обяснява се. Истинския мъж не се обяснява така.
И по външен вид ми е много противен. Жорето също.

По външен вид ми харесват Бориса и Викито от жените, а от мъжете никой. Единствено Сано и Е.Русев са по - симпатични за мен, чисто визуално.

С нетърпение очаквам съботата, ще е много интересна.

# 627
  • София
Цитат
Публикувана от: Мама Жаба

Не знам колко им е рейнигът всъщност, но 30 секундна реклама по време на лайфовете струва 2000лв   А по време на дейлитата е 1500   Явно си има гледаемост.

Така Е! печелят от реклами, а не от СМС-и. Това важи за всички подобни предавания. Но може и още, ако имат 24-часов. Този сезон ми прави впечатление, че нямат по 10 човека коментатори в студиото, за разлика от миналата година. По-малко разходи, повече печалба  Peace Явно са си взели поука от първото издание.

# 628
Сано ме дразни, прекалява с проповедите и мангасарянския говор. Ама НА, на много хора ТОЧНО  ТОВА  му харесват.
Как да не прекалява с говора, колко години беше част от Братя Мангасарян  Mr. Green

# 629
  • София
Цитат
Публикувана от: **Sisi**

С нетърпение очаквам съботата, ще е много интересна.

Даааа! всички я чакаме  Peace нищо, че уж са ни писнали с драмите, скандалите и латино сериалите. Но само тогава темата се пълни и става интересно. newsm53

Цитат
Публикувана от: Мама Жаба
Как да не прекалява с говора, колко години беше част от Братя Мангасарян  

Може и да му е останал този начин на говорене от ''Братя Мангасарян'', но така, с нищо не се различава от диалекта(приеман за просташки говор) на Каменов или Жоро. А претенциите му - МНОГО! Мисля, че се дразни от драмите и любовите в шоуто, защото така, ТОЙ остава в сянка. Не може да ме убеди че не знае, как тези предавания се правят и как продуцентите въртят всички на шиш, ръчкат, монтират и използват всичко възможно за да  предизвикат участниците и стане скандал - ТОЙ е в тези среди, много добре е запознат с това, как се прави рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт