Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 238
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Пловдив

Отново покана за кафе - с Йомер и Елиф този път.

# 77
  • Пловдив

Нещо някой обърка темата.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 14:40 от mariana51

# 78

Предстои да гледаме вариация на "Съдружници по неволя"  Grinning

Между другото гледала съм и екипа "Касъл-Бекет" те също непрекъснато се караха и  надцакваха, но пък бяха толкова добри, че си допълваха мисълта и изреченията.Моментът когато  раниха смъртоносно Бекет и Касъл се хвърли в последния момент да и спаси живота жертвайки своя собствен - думите му бяха " Не умирай- обичам те!"

Далеч съм от мисълта, че искам да видя нещо подобно  и в „Kara Para Aşk”

Комет  Joy Joy Joy

# 79
  • Пловдив

http://www.gezegende.com/kara-para-ask-dizisi-izleyicileri-ekrana-kilitliyor/

Сериалът "Мръсни пари и любов", изключително много последователи приковани на екран.
"Мръсни пари и любов" се излъчва по АТВ, продуциран от Ай Япъм с режисьор Ахмет Кътъксъз, ни заковава пред екрана.
Сюжетът на "Мръсни пари и любов" е пълен с вълнения и любов, с успешен актьорски състав, забележителна музика и рейтинга се увеличава всяка седмица.
Енгин Акюрек и Туба Бюйюкюстюн са фактор. Съмнявах се, че ще се сработят, но след като ги гледах, почувствах, че любовта е показана по най-реалистичния начин и как да не им повярвам. Енгин Акюрек ни показва много по-добра игра от "КВФ...... Гласът му, използването на езика на тялото, изражението на лицето и като цяло прекрасно актьорско майсторство.
Връзката Енгин-Туба беше харесана и високо оценена, общите им сцени са усоволствие, наслада"

.................
Извадка от коментара само за Енгин.

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 15:24 от mariana51

# 80

Скрит текст:

Simple Smile

# 81

http://www.gezegende.com/kara-para-ask-dizisi-izleyicileri-ekrana-kilitliyor/

Сериалът "Мръсни пари и любов", изключително много последователи приковани на екран.
"Мръсни пари и любов" се излъчва по АТВ, продуциран от Ай Япъм с режисьор Ахмет Кътъксъз, ни заковава пред екрана.
Сюжетът на "Мръсни пари и любов" е пълен с вълнения и любов, с успешен актьорски състав, забележителна музика и рейтинга се увеличава всяка седмица.
Енгин Акюрек и Туба Бюйюкюстюн са фактор. Съмнявах се, че ще се сработят, но след като ги гледах, почувствах, че любовта е показана по най-реалистичния начин и как да не им повярвам. Енгин Акюрек ни показва много по-добра игра от "КВФ"...... Гласът му, използването на езика на тялото, изражението на лицето и като цяло прекрасно актьорско майсторство....."

.................
Извадка от коментара само за Енгин.

Много са ми смешни, когато започнат да коментират по този начин играта на Енгин. Simple Smile) Това са хора, които не следят изявите му (според мен). В КВФ играта на Енгин беше перфектна, както и във всяка друга негова роля. Това, че образът на Керим беше кастриран (най-вече в края на 2-и сезон), за да изпъкне образът на Фатмагюл, е съвсем отделна тема за разговор. Но списващите по турските СМИ вече доста ми паднаха в очите, та няма да им връзвам кусур. Ами че то феновете правят по-задълбочени анализи от тях - нарочените да отразяват, анализират и резюмират тв-сериалите и игралните филми пред турската публика.  ooooh!

# 82

Да сложа малко работни моменти на екипа ...

Въпреки "дребните" недоразумения  ще се "сработят"  нашите  хора Grinning

# 83

Затъжих се за юначето... Като си започнала с целувки, Марта, да си го нацелуваме и него. Simple Smile))

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 15:48 от marytza

# 84
  • Пловдив

Оф, я. В този вестник - в пъзел/кръстословица. До него е актрисата  Мелтем Джунбюл.

# 85

Комисар Пелин ...

Добрата приятелка и перфектна колежка. Доколкото си спомням освен, че те тримата /Йомер, Арда и Пелин / са учили заедно в Академията, Пелин е работила с Йомер и взаимно са си "пазили" гърба при акции. Т.е. пълно доверие помежду им.

# 86

Много са ми симпатични и двамата - Пелин и Арда. Тук събрах Салих и Арда. Simple Smile Верни приятели имат героите на Енгин - следват ги през годините и ги подкрепят безусловно въпреки рисковете. Simple Smile)

# 87
# 88
  • Пловдив

На ръката на Елиф е часовникът на баща и.

# 89

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 16:33 от Tanusha_

Общи условия

Активация на акаунт