Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 400
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Хе, че ние да не би само свинско да ядем? Имаме си прекрасни рецепти и за агнешко и за телешко и за пилешко... Такова меню можем да спретнем, че царят ще си оближе пръстите! Simple Smile))))))

Joy Joy Joy А ние ще стоим със заредени фотоапарати край него, за да увековечим облизването. Wink)))))))))

Р.Р. Аз давам тайната рецепта на мама за заешко, например! Simple Smile) Гарантирам, че ще иска допълнително от това блюдо! Simple Smile)))))))))))

# 391
.......... Те големи скръндзи и фукари били бе! #2gunfire Обличат го от втора употреба, богаташите с конфекция и най-вече държат ми го гладен! Ще раздаваме правосъдие май! #2gunfire #2gunfire [/b]

Joy Joy Joy Joy Joy

Нищо не разбираш ти, Барисея. Богатите фалираха и затова сега няма да си носят гардеробите пълни с Армани, а за случая са се преоблекли от МОЛ-а. И за да има все пак класово различие-Йомер са го облекли втора употреба.

Маричка, аз съм по сладкишите. Правя само висша лига. Каквото си пожелае. От френски макарони, през брюлета до суфлета.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 15:53 от fantasya

# 392
Ей - на! Командата вече е оформена. Simple Smile Тъй като се знае, че тия дни ще снимат Енгин по-често в скъпарската вила, да действаме! Simple Smile Тенджери, тигани и - там!

Joy Joy Joy

# 393
  Айдееее, тръгна кулинарната тема! Кой ще завежда бьореците и мекиците? Ами кьофтетата и чорбите? Joy Joy Joy Joy Joy Ей сега ще почне една трескава размяна на рецепти, та чак до началото на серията!
   И аз като Маричка с нетърпение очаквам къпане или плуване! Joy Joy Joy Joy Joy

П.П. До всички, които се притесняват за правописа - справка: köfte и börek - така се изписват думите на турски. Затова и аз така съм ги изписала - закачка!
Иначе знам, че на етикетчетата пишат "кюфте" и "бюрек". Sunglasses

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 16:19 от barisea

# 394
Файл : KPA04r.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=621d3bb9b7

Добавка към менюто - кълцан КРА4. Simple Smile))

# 395

Не ме разбирайте погрешно. Аз не съм за охранването му. Просто констатирах, че е свалил

килца. Не изключвам отслабването  да го е направил съзнателно за ролята на комисар Йомер.

Така за полицай под прикритие е бижу.

/ Той, като Керим не тичаше много бързо във втори сезон, за разлика от първи./

# 396

...

/ Той, като Керим не тичаше много бързо във втори сезон, за разлика от първи./ ...

Joy Joy Joy Ами вече нЕмаше за оти... беше земАл невестето, тя беше кандисала да не се развежда... Wink))

Скрит текст:

Shocked  Joy Joy Joy
Сигурно Керим затова се стараеше да прави всичко сам вкъщи... Wink))

# 397
  Айдееее, тръгна кулинарната тема! Кой ще завежда бьореците и мекиците? Ами кьофтетата и чорбите? Joy Joy Joy Joy Joy Ей сега ще почне една трескава размяна на рецепти, та чак до началото на серията!
   И аз като Маричка с нетърпение очаквам къпане или плуване! Joy Joy Joy Joy Joy

П.П. До всички, които се притес8няват за правописа - справка: köfte и börek - така се изписват думи те на турски. Затова и аз така съм ги изписала - закачка!
Иначе знам, че на етикетчетата пишат "кюфте" и "бюрек". Sunglasses

Joy Joy Joy Да не повярваш!... Wink) С всичкото им ююкане, точно тези думи ние да ги произнасяме с ю, а те - не! Simple Smile))

# 398

Joy Joy Joy Ами вече нЕмаше за оти... беше земАл невестето, тя беше кандисала да не се развежда... Wink))

Скрит текст:

Shocked  Joy Joy Joy
Сигурно Керим затова се стараеше да прави всичко сам вкъщи... Wink))

Сигурно  за това Маричке. Но аз визирах тичането му когато оня

неземния Убавец я беше отвлякъл. Joy Joy Joy

# 399
  • Пловдив

Вижте им порциите. Аз предлагам - мешана скара - по български с всички видове меса.

# 400

Здравейте момичета Енгинки !  Two Hearts

Нямате изчитане от сутринта, ама много теми сте "разчепкали" ... дори сте започнали да събирате доброволки за походна кухня.

Мен не ме пишете, щото аз много загарям ...ще се отплесна и ще забравя защо съм въобще  У кухнята. Joy Joy Joy

Хареса ми сутрешната тема. Да си кажа и аз казването.

За Елиф знаем от подсказките, че ще се влюби доста силно в Йомер. 

В кой Йомер питам аз, защото са двама -  Йомер Демир и Йомер Джанер.

Йомер Демир /комисарят / го интересува да открие  и накаже убиеца на годеницата си, защото нито един престъпник не трябва да остане неоткрит и ненаказан. И той следва целта си със всякакви средства.

Йомер Джанер е такъв, какъвто "иска" да го види Елиф - всъщност тя ще го моделира като свое уникално бижу. Не му харесва дрехите - той ще бъде заради нея елегантен. Няма кола - заради нея ще се сдобие / откъде ще я "изкопае" хич не ми е ясно обаче / и то  със скъпа и луксозна при това.

Има и един трети Йомер - този който е влюбен в годеницата си. Сложи годежния пръстен на мъртвата и ръка с което "заяви" пред всички, че това е била избраната от него спътница в живота му. С каква любов ходи да и говори, и да споделя на гроба и. Видял и  разгледал Рим през нейните очи, все едно е бил с нея, донесе и подаръчета, и вода от Фонтана на влюбените.

Преди време ви бях задала въпрос какво би станало ако Енгин беше в ролята на Мустафа Налчалъ ?  И  ... добре, че не беше. Защото тогава щеше да има друг филм.

От една страна си мисля, че Сибел е невинна и, че присъствието и  в колата има просто и логично обяснение. От друга страна  - колко време човек може да бъде "верен" и да обича един ...хайде да го кажем така - отишъл си човек. Кога може да каже, аз те забравих -защото се влюбих в друга.

Аз не мога да си отговоря на тези  въпроси / които са си мои естествено/.

Как сценаристките ще разрешат в крайна сметка нестандартната и необикновена любов - ще видим. Да не стане накрая така - Йомер Демир разрешил случая се прибира във Ван за да продължи да работи.

П.П. Докато измъдря този нищожен от към разсъждения пост ... "Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора." 

# 401
.......... Те големи скръндзи и фукари били бе! #2gunfire Обличат го от втора употреба, богаташите с конфекция и най-вече държат ми го гладен! Ще раздаваме правосъдие май! #2gunfire #2gunfire [/b]

Joy Joy Joy Joy Joy

Нищо не разбираш ти, Барисея. Богатите фалираха и затова сега няма да си носят гардеробите пълни с Армани, а за случая са се преоблекли от МОЛ-а. И за да има все пак класово различие-Йомер са го облекли втора употреба.

Маричка, аз съм по сладкишите. Правя само висша лига. Каквото си пожелае. От френски макарони, през брюлета до суфлета.  Mr. Green
newsm51
Ех, ще взема да му се разсърдя на този Керем Чатай – толкова мангизи вложи в излъчващата се в момента костюмна драма, с надеждата, ако не с игра /изключвам Фарах, която е перфектна/, то поне да впечатли с локации и пищни тоалети… Е, вярно, то тоалетите май са направени от старите пердета на прабаба ми, а сцените са снимани в някои вехти кьошета, до които санирането още не е стигнало, да не говорим за сбърканите внушения, ама нейсе… Като цяло действа доста приспивно…
А пък нашето момче с каквото и да го облекат – просто сияе…МОЛ, битпазар – 24-карата, това е! Да не говорим, че като цяло в „Мръсни пари и любов” има струпване на таланти, красота…психологически детайли, вдъхновение… Има темпо – това наистина са големи позитиви…

# 402
Любов, ами ти все още ли поглеждаш към Петербург? Герой си! Аз и заради Фара не мога да се реша на такова мъчение. Партньорът и ми действа като алерген - изприщвам се в мига, в който го видя. Simple Smile)) Във ВЛ пък не я гледах много заради образа на "отеца"... Добре, че игра с Енгин в ВКЕМ, че да се насладя на играта и! Simple Smile

# 403
Любов, ами ти все още ли поглеждаш към Петербург? Герой си! Аз и заради Фара не мога да се реша на такова мъчение. Партньорът и ми действа като алерген - изприщвам се в мига, в който го видя. Simple Smile)) Във ВЛ пък не я гледах много заради образа на "отеца"... Добре, че игра с Енгин в ВКЕМ, че да се насладя на играта и! Simple Smile

Гледам, гледам, Маричке, и нали се сещаш за картината на Едвард Мунк „Вик”? Е, и аз съм така:

Поначало филмът е сбъркан – с избора на сценаристи и режисьор/все жени, които едва ли могат да осмислят пластовете на подобен замисъл… Най-много да си изпросят руснаците да ги обявят за Persona non grata... Такива филми се правят само от руснаци. Те американците не успяват, та комшиите ли?
И ще взема да го зарежа вече, не ми се гледат напъни с претенции за превъплъщение  ...Нищо, че понякога ми е просто забавно...
Затова едно огромно благодаря за Файл : KPA04r.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=621d3bb9b7

Довечера с кеф ще си го изгледам...

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 17:09 от loveofmine

# 404
  • Пловдив

26 часа до срещата ни отново с Йомер и Елиф.

Общи условия

Активация на акаунт