Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 287
  • 726
  •   1
Отговори
# 570

Аз ги харесвам най-много в моментите на куче и котка. Simple Smile)) Като вземат да се влюбят дано не ги разлюбя. Simple Smile))

Аз очаквам от сега нататък повече такива моменти. Ще се редуват ту игра на влюбени, ту игра
на куче и котка и така докато един по един паднат в собствения си капан. Ще бъде забавно.

Не бива да ги разлюбваш по никакъв начин. Те ще бъдат екранната двойка на годината.

Дали обаче ще предложат  сериала за номинации в Кан, това не е сигурно. Дано го направят.

# 571
Загледах се в стр. на Фара...

С колегите си от ВЛ. Много се обичат, явно. Много снимки имат заедно извън снимачната площадка.

Фара с една от "сестрите" си от ВЛ на премиерата на ВКЕМ... и "Метин", "братчето" и беше там... Големи са сладури. Simple Smile

# 572
Eли,благодаря за пожеланията,мила.И да ти се връщат стократно.да е живо и здраво и твоето момче.   Heart Eyes Hug 

# 573

Хайде малко  Керим.
Ками,прости ми грешката.Поздравленията,които са за теб съм адресирала до Таня.Вземи си ги те са твои.

# 574
Ками Hug усмивка от Йомер за теб Heart Eyes Heart Eyes

# 575

Маричке, по принцип работата на актьорите е екипна и е добре да се разбират. Всъщност почти винаги е така. Рядко има конфликти между тях. Те конфликтите
обикновено са на ниво фенове. Joy Joy Joy

Доказателство  са изказванията на Туба за Енгин и на Енгин за Туба. И двамата казват, че се
разбират и са доволни, че работят заедно. Ние, защо да не сме доволни ?

# 576
  • Пловдив

За убиване на времето. Да си припомним - слагам линка от 1 страница към 4 епизод:

https://docs.google.com/presentation/d/1zdtmc_PJn42SKrIsO0hw8iF4 … resent#slide=id.p

# 577
А че доволни сме? Как да не сме? Щом ме карат да се хилотя и да чакам с нетърпение всяка следваща серия... Това, че Туба е по-обрана откъм игра на мен лично не ми харесва много, но жената си играе добре. А аз че искам повече емоции си е мой проблем. Simple Smile)) Ама то от човек до човек и от актьор до актьр - разлика голяма. Важното е, че героите им заедно изглеждат супер и ми доставят удоволствие.

# 578

Е, то това е целта на занятието. Да доставят радост и удовлетворение на зрителя.

Щом е така, значи са си свършили добре работата.

Аз имам големи очаквания за довечера. Смятам, че ще има забавление,  дано очакванията

ми не бъдат напразни.

# 579
# 580
  • Пловдив

http://gecce.com/magazin/haber/tuba-buyukustun-ile-engin-akyurek … -kahvalti-keyfi-1

И тук днес:

"Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек споделиха закуска"
Водещите актьори в "Мръсни пари и любов" излъчван в сряда по АТВ, снимани докато закусват.
Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек, водещите актьори в "Мръсни пари и любов" си поемат дъх на кафе между снимките......
.................
Закусвали са на 20 метра от мястото на снимките. Журналисти задавали въпроси на Туба,  но те останали без отговор.

# 581
Различните лица на Енгин Акюрек.Всеки един от тях обичам по различен начин,но последната ми любов е този в средата със слънчевите очила.     

# 582

Още един символ във филма - гълъбите на Йомер са си отишли,
''къщичката'' им е празна.
А той обеща да ги върне..... Heart Eyes

# 583
Скрит текст:

http://gecce.com/magazin/haber/tuba-buyukustun-ile-engin-akyurek … -kahvalti-keyfi-1

И тук днес:

"Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек споделиха закуска"
Водещите актьори в "Мръсни пари и любов" излъчван в сряда по АТВ, снимани докато закусват.
Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек, водещите актьори в "Мръсни пари и любов" си поемат дъх на кафе между снимките......
.................
Закусвали са на 20 метра от мястото на снимките. Журналисти задавали въпроси на Туба,  но те останали без отговор.[/i][/b]

Joy Joy Joy Що не са задавали въпроси на Енгин? Щеше да ги омае с отговори... Wink)))  Joy Joy Joy Joy Joy

# 584
Кой каза, че довечера ще има танци? dancing

Общи условия

Активация на акаунт