Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 253
  • 726
  •   1
Отговори
# 600

Пак спомени...

Колко щастлив изглежда тук...

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 16:38 от marytza

# 601

Тук е видимо уморен

# 602

https://www.facebook.com/enginakyurek24/photos/a.342597869136000 … ype=1&theater

"Ай Япъм с "Мръсни пари и любов",  ще участва на 13 юни в телевизионния фестивал в Кан, Франция."
Скрит текст:
Ay Yapim's "Kara Para Aşk" will be attending the Cannes TV Festival, on June 13th, in Cannes, France
newsm51
И днес, както винаги, е удоволствие да влезе човек в нашата тема. Толкова много информация, такива прекрасни изказвания… Особено много се зарадвах на думите на Енгин за Туба… И най-вече, че страхотно си прекарват и извън снимките…В кафенето са прекрасни.
Но информацията за Кан за пореден път ме озадачи. И понеже Комет и тя споменава за номинации, ви предлагам нещо по въпроса.
Със сигурност не става дума за ОНЗИ Кан.
Защото не разбирам как ще участват „Мръсни пари и любов” и „Курт Сеит и Шура” на него.   И тук не става въпрос дали са добри или лоши, просто Международният филмов фестивал в Кан, 14-15 май т.г. най-елитният кинофорум в света, чийто приз е „Златна палма”, е за ИГРАЛНО кино, а не за телевизионни продукти, каквито са и двата сериала.  
Единственият фестивал, който се провежда през юни, е Фестивалът на креативността – 13-14 юни 2014 г. Друга информация не намерих.
Може пък Керем Чатай да е решил да участва с двата си сериала в него?
Моля, някой ако разполага с информация, да сподели…
Но… понеже Кан наистина е град на фестивалите и маршетата,  има традиция в рамките на фестивала да се провеждат пазари и изложения  (Marché du Film) и тази година пазарът ще се проведе от 14 до 23 май 2014 г. със специални прожекции за продуценти и търговци. Тогава богатите фирми, производители и разпространители от цял свят си водят и по някоя звезда за цвят и реклама на стоката си…Дават се пресконференции, в лоби баровете на хотел „Мажестик”  на бул. „Кроазет” , на който се намира Фестивалният дворец, се пие шампанско и величията се опознават…
Дали пък не става дума за това?
Такъв пазар например има точно сега от 7-10 април MIPTV de Cannes – най-голямото струпване на професионалисти – таланти, продуценти, сценаристи, режисьори на Тв програми – където се правят сделки за години напред. Участват ключови фигури в бранша. Обикновено договори се подписват за хитовете за следващата година.
Имам непотвърдена информация, че са присъствали Керем Чатай, Фарах З. Абдулла и Къванч Татлъту. Казвам непотвърдена, защото световната преса не го отбеляза.
Всичко е въпрос на пари. Всеки може да участва, ако си внесе таксата, наеме помещение за щанд, регистрация, хотел  и т.н.  
Радвам се, че Керем Чатай е толкова амбициозен и като нищо ще заведе звездите си там – те го заслужават… Явно вече не се цели само в арабския свят,/който той държи в малкия си джоб/ а и в по-белите държави. Браво на него! Това наистина е добре за нашата най-красива двойка Туба и Енгин… страхотен шанс да излязат от регионалното затъмнение. Когато и да е този фестивал… Ще чакаме информация и, разбира се, и снимки… И тогава трябва да има червен килим...

Благодаря ти, Любов, за просветлението! И аз голямо чудене му ударих, защото знам, че Кан, Златната палма и прочие панаири на суетата касаят само игралното кино. Там телевизията не я броят за изкуство. Засега. Хайде да бяха казали, че ВКЕМ участва по някакъв начин... по-щях да повярвам. Но сериал и то не един, ами два... newsm78 Не ми се връзваше. Благодаря ти още веднъж за инфото! Друго си е човек да е ги разбира нещата!
   Явно, появата (евентуалната!) на сериалите на АТВ в Кан под каквато и да е форма ще бъде резултат от усилията на продуцентите да промотират турското кино в Европа и най-сетне да го извадят от херметическата капсула на ислямския свят. Не случайно през последните години те дори с риск да разгневят консервативните кръгове в собствената си страна, правят изцяло "светски" сериали, т.е. стараят се да не намесват по никакъв начин религиозния елемент. Очевидно целта е точно тази - да бъдат приети в културната столица на света - Европа. Ми само "браво!" мога да кажа. smile3501 И да им пожелая успех! Имат добри актьори, режисьори, даже сценаристи - нека ги види светът! newsm10 (Само според мен правят лека грешка с исторически сериал - защото историческият прочит на едни и същи събития от тяхна и то наша (европейска) страна лееееекичко се разминава. hahaha И вместо да изпишат вежди, да не вземат да извадят очи...)
   Между другото, тази снимка, която си публикувала, е доста сполучлива имитация на промо снимката на най-добрия сериал за всички времена Downton Abbey. Нямам представа фенски колаж ли е или е от официалния сайт на сериала, но така или иначе - мераците и посоките са ясни. smile3521

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 16:44 от barisea

# 603
И е облечен като шофьор на Икарус... rotfImbo Няма пък! Ще мрънкам, ще мрънкам, докато проглуша ушите на всички! smile3534

# 604
  • Пловдив

Рускините твърдели, че това е от Кан и се питат защо  актьорите от КРА не са там.

Любов, източника също е недостоверен. Ако може  нашите спецове по новини да открият нещо.

Аз разбрах, от нета, че екипът се е събрал най-после, дори закъсняли за снимки за промоцията в Кан. Не че са там - подготвят си промоция.

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/cannesda-kurt-seyit-ve-sura-geccesi

# 605

newsm12 Постът ми се повтаряше... не разбрах защо, като не съм го пускала два пъти, ама...  newsm78 Да се насладим на този кадър! Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 16:52 от marytza

# 606
Цитат
Скрит текст:

Рускините твърдели, че това е от Кан и се питат защо  актьорите от КРА не са там.

Любов, източника също е недостоверен. Ако може  нашите спецове по новини да открият нещо.

Аз разбрах, от нета, че екипът се е събрал най-после, дори закъсняли за снимки за промоцията в Кан. Не че са там - подготвят си промоция.

Благодаря за информацията ,Марианка.  Друго си е да ни информираш ти, за да сме сигурни за какво иде реч. Значи, все пак имат някакви планове за участия в
европейски фестивали. Дано и нашата екранна двойка да я промотират за някакво участие.

# 607

newsm12 Постът ми се повтаряше... не разбрах защо, като не съм го пускала два пъти, ама...  newsm78 Да се насладим на този кадър! Simple Smile

Тя цялата 41 страница се повтаря два пъти.  Дано го оправят. Не си трий постовете.
Аз веднъж, така сбърках, че после го писах пак. Joy Joy Joy

# 608

[/quote]

Затова казах, че информацията не е потвърдена - от фейса е. Била съм и знам какъв би бил интериорът на фестивала в Кан - на снимката е доста постен, а и не може да е от фестивала - той тепърва предстои. Да не говорим, че фракът и папионката са задължителни, там не се ходи с фланелка. Като сериал  "КС и Ш" няма как да участва.
По-вероятно е да е както казва Мариянка...Т. е. да рекламират все още на местно ниво...

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 17:06 от loveofmine

# 609
# 610
И като са заприпомняли времето на АБО, да припомня и аз любима снимка от тогава...

https://cdn.bg-mamma.com/C7yl/37a7e85c.jpg

# 611
Не помня дали някой обърна внимание, че цветята на гроба на Сибел
са виолетки, а това са и любимите цветя на Елиф. Simple Smile
Ето нещо общо между Елиф и Йомер, тъй като той посади цветята, изглежда,
че и на него му харесват.

Виолетки

Скрит текст:

До после  Simple Smile Heart Eyes

# 612
# 613
Видяхме го вече това... още оняден. Объждането касае друго.

Странно, че сте го видели оня ден след като е от днес?  

# 614

И по тъмно работят... Няма уговорки, няма това, няма онова. Работата върви.

Мариана, ти хубаво си постнала снимката на Гюлнем с Енгин, но си пропуснала да споменеш фактът, че Гюлнем е прозовала във фейса си феновете на Енгин да му изпращат послания, които тя е събрала в диск специално за него. Най-вероятно вече го е получил при това нейно посещение. Много хубав жест от страна на феновете на Туба към Енгин и проява на доброта, благородство и уважение. Дали и феновете на Енгин о ще постигнат такова ниво на уважение към паттньорките му някога....времето ще покаже!! Дано Бог го дари Енгин с търпение.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 17:43 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт