Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 192
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Вие правите ли разлика между нехаресване и неуважение?  newsm78 Май не. ooooh! Жалко!

И много хубаво, че във фейса има само бутон "Like". Който не му харесва нещо, просто не го натиска.  Peace

Както казах няма от какво да се срамува Енгин, бройката е малка. А и няма достъп до бг форуми.

Само се чудя къде ви отиде позитивността, май в загубихте някъде из записките в тефтерите.  Thinking

За тази вечер  - точка №-1 - записано Peace ще си го набием в главицата Peace

# 647
Паула,
Записвам си: да проверя разликата между нехаресване и неуважение!!! smile3523  smile3529

Следващия път, когато не харесам дадена актриса как си изпълнява ролята, непременно много уважително ще подчертая, че тя самата като личност има най-дълбокото ми уважение, ама се е провалила в образа, който се е опитала да пресъздаде. Simple Smile))

Илюстрирам:

Много уважавам и харесвам Мелиса Сьозен.

Пълен провал за мен в образа на Нарин.

Р.Р. Допълвам:

Чудесна в "Златната клетка".

Апропо, до нея е актьорът, за когото говорех снощи (май). Не му знам името, но много ми хареса в този сериал. Гледах 5-6 епизода от него - доброзорно, както винаги, когато съм при мама. И двамата бяха супер.
Но с Нарин Мелиса здраво се издъни. За мен тя така и не е разбрала същината на героинята си.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 19:11 от marytza

# 648
Паула,
Записвам си: да проверя разликата между нехаресване и неуважение!!! smile3523  smile3529

Следващия път, когато не харесам дадена актриса как си изпълнява ролята, непременно много уважително ще подчертая, че тя самата като личност има най-дълбокото ми уважение, ама се е провалила в образа, който се е опитала да пресъздаде. Simple Smile))

Илюстрирам:

Много уважавам и харесвам Мелиса Сьозен.

Пълен провал за мен в образа на Нарин.

Ооох, не съм го гледала този сериал все още Praynig - а, се канех ooooh! ooooh!

Но щом казваш..... Blush ще наблегна при гледането  Peace Peace

# 649
Паула, ако си фен на Енгин без да си гледала Облака, то ти си герой! Simple Smile)) Аз станах негова доживотна почитателка именно след като го видях в ролята на Мустафа Булут. Буквално ме взриви там. Такава трактовка на образа даде, че въпреки всички отрицателни качества, с които беше наблъскан героя му, ми превзе сърцето. Обичам този нещастен влюбен...

# 650

Сладура ни той Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ох, Ах - приказка
Скрит текст:
не моА се спра Heart Eyes Heart Eyes

# 651
Значи излиза, че Мерал и режисьорът на Облака не са обяснили добре образа на Нарин на Мeлиса или още по-зле, оставили са я да заснеме цял сериал, без да разбира каква й е ролята и какво се иска от нея.  Joy Joy Joy Joy Joy Блестяща логика!! hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 19:23 от daizy_g

# 652
Значи излиза, че Мерал Окай и режисьорът на Облака не са обяснили добре образа на Нарин на Малиса или още по-зле, оставили са я да заснеме цял сериал, без да разбира, каква й е ролята и какво се иска от нея.  Joy Joy Joy Joy Joy Блестяща логика!! hahaha hahaha

Точка №-2 - просто маркирам Peace Peace

А, иначе се опитват и да ни преподават уроци по инглиша..... Joy Joy

# 653
Поли, не си сама. Simple Smile))  И аз не мога да се спра. Simple Smile))

# 654
Неждет Ишлер е името на актьора, играл с Мелиса Сюзен в "Златната клетка".

# 655
Излиза, че Енгин се справя и без да му обясняват подробно режисьори или сценаристи, защото има свое виждане за образите, които пердава по най-убедителния възможен начин. Няма герой, за когото да кажем - е... тук нещо не му вярвам на този актьор...
Но... както казва една приятелка, Енгин е друга писта. Simple Smile))

Благодаря. Аз трудно помня имена. Даже и името на героя му не помня. Но ме впечатли с добрата си игра за краткото време, в което гледах сериите.

Р.Р. Изобщо актьорите на комшиите са класи над нашите... младото поколение имам предвид. Силно съм впечатлена от прекрасната им игра като цяло. Свалям им шапка. Ако си падах по сериали, с удоволствие щях да гледам турски сериали само заради добрата актьорска игра.

# 656
  • София
Нежат Ишлер  Peace
А колкото до ролята на Нарин, Мелиса за мен се издъни, че така игра на моменти, че аха да си помисля, че е влюбена в Мустафа. Нещо, което според мен не е търсено и не трябваше да го има.

# 657
# 658
http://www.vbox7.com/collection:1431399 "Клуб на неудачниците" е с него. Вероятно го има и на торент.

# 659

Защо не го направи и Йомер да се мърда.Маришка

Общи условия

Активация на акаунт