Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 221
  • 726
  •   1
Отговори
# 630

Цветята са иглики, те цъфтят по това време, на студено. Иначе Сенполията - т.нар. виолетки е стайно цвете. Ако им намокриш листата, получават кафяви петна и гният. Затова се поливат в чинийката отдолу. Не биха издържали на сняг или дъжд, както често превалява там.

Аз се чудя на едно и също място ли са гробовете  newsm78

Иглика. Спор няма.

Скрит текст:
сенполия

иглика
Мисля, че не са на едно и също място, дива-ойка. Задаваш си този въпрос, защото първия трейлър така представя сцената (може би наистина е сниман на едно и също място). Но сега гроба, дето го посещава Йомер, изобщо не е на мястото, което показват в трея.

Скрит текст:

Сцените от трейлъра.

Сцената от филма.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 18:10 от marytza

# 631
Ох, ох! Безкрайни ми се струват часовете!  ooooh! ooooh! ooooh!

Reyna_07  wavey

2 ЧАСА -  Докато си облечем тоалетите, грим-мрим, червило -
и ей   - започнала серията.  Joy Joy Joy
Дръжте се  - малко остана Joy Joy Joy Joy
 bowuu - идва  Peace

Реших и да си сложа едно бижу - а, познайте какво съм скрила в него Joy Joy
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 18:16 от PaulaSS

# 632
Постанто от Мариана като инфо – Тема 261
« #200 Нед., 06 Апр. 2014, 23:15»

И смяташ, че всички като теб живеят във форума и четат всичко преборвайки се с нескончяемите снимки от всички филми за които се сетите?

Впрочем - приятно гледане на поредния епизод довечера!

Да - аз съм една от всички, които четат и гледат всичко. Peace Peace
В повечето случаи със закъснение - НО ВСИЧКО - проблем ли е за някого?????

Благодаря - това мъж да ти пожелае приятно гледане на серия -
 е, те това вече е нещо! Heart Eyes Peace Peace
Отбелязвам си го!!!!!!! Peace Peace

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 18:14 от PaulaSS

# 633
Аз лично съм благодарна на Гюлнем за хубавия подарък, който е направила на Енгин и на феновете му!!   bouquet

И една лека поправка. Чела съм различни чужди форуми и фейсове на Енгин и мога да кажа, че феновете му винаги са демонстрирали уважение към всички негови колеги и колежки. Тези, които не уважават партньорките му Слава Богу се броят на пръсти...дори на пръстите на едната ръка.  smile3503 Прекалено маловажен брой, няма от какво да се срамува момчето.  newsm10  

# 634
 newsm78

Дали трябва пак да си приготвям тефтерчето за лекции?

Скрит текст:

# 635
  • Пловдив

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/tuba-buyukustun-ile-engin-akyureke-ovgu

И тук ни подгряват:

"Хвала за Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек"
В социалните медии са обявени за перфектната двойка на годината. Във всички интернет страници и форуми, вали от похвали за играта им."

# 636

Надникнах при Текин.Продължава да гледа света със сърцето си.
Като чете поста на г-ца Дейзи, човек ще си помисли,че тя е изпратила диска на Енгин.

# 637
newsm78

Скрит текст:

Скрит текст:

Ако мислиш за мода и стил, няма да изнасяме. Иначе незнам.....

# 638
Момичета аз и тази вечер няма да мога да гледам серията директно,но се надявам на Марианка...Аз все още на съм изгледала преведената четвърта серия,но после ще си доставя върховно удоволствие да изгледам две серии наведнъж.Нека серията бъде много забавна и емоционална,за да може след нея вие да пишете много,а аз с огромно удоволствие ще ви чета.Ако е останало нещо от днешните мезета и питиета вземете и него и се черпете за още по-добро настроение на компанията.Приятно гледане момичета,а аз ако мога ще поглеждам по малко.      Тук и двамата много ме кефят и са много готини.   Heart Eyes Hug  

# 639

Надникнах при Текин.Продължава да гледа света със сърцето си.

Като чете поста на г-ца Дейзи, човек ще си помисли,че тя е изпратила диска на Енгин.

Миле,  Hug голяма прегръдка. Наистина Текин текин видя света със сърцето си... и стана част от нашия свят и нашите сърца...

# 640
newsm78

Скрит текст:

Joy Joy marytza - моето винаги си стои до компа Heart Eyes
не се знае умните главици - кога ще им скимне да влезнат  у нашето дворче
и да - пръскат  акъл на лЕво и на дЕсно Heart Eyes Heart Eyes

Права е една съфорумка, която казва - Нека всеки шета с акъла си -
дружко си е като го имаш в повечко Peace Peace

# 641
newsm78

Скрит текст:

Ох, Паула, жива да си! Не ми върви с отговорите до теб и това е...От доброжелатели и поучения не мога едно мнение да изразя. Абе хора, аз ако харесвам някой друг, щях да бъда в неговата тема! Не искам никой да ми обяснява кого да харесвам и кого не. И току пак ми размаха някой пръст. Едно не разбират: обожавам Енгин. Толкоз. Нямам ли право да не харесвам някой тип жени? Уви, нямам, изглежда... Нямам право и на мнение тук, във форума за мнения, дискусии и развлечение...

# 642
Паула, винаги съм готова да събирам опит и знания от умниците. Simple Smile Що да се моря да откривам топлата вода, като някой го е направил преди мен? Simple Smile
И понеже съм маниак на тема качествени снимки - подарък за тези, които не знаят как да си ги свалят в HD...

промо-снимките от днешния епизод.

Любов, харесвай когото си щеш! Simple Smile)) И споделяй, ако искаш, кого и защо харесваш. Simple Smile Споделяй и защо не харесваш. Simple Smile Все пак това е дискусионен форум... няма дискусия, ако няма различни мнения. Simple Smile И аз си поделям харесвани/нехаресвани... казвам си защо и как. Нали обсъждаме филми, герои, актьори? Ако не си споделяме, защо сме във ФОРУМ? Само с "лайк" може и във ФБ да си стоим. Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 18:49 от marytza

# 643
newsm78

Скрит текст:

Ох, Паула, жива да си! Не ми върви с отговорите до теб и това е...От доброжелатели и поучения не мога едно мнение да изразя. Абе хора, аз ако харесвам някой друг, щях да бъда в неговата тема! Не искам никой да ми обяснява кого да харесвам и кого не. И току пак ми размаха някой пръст. Едно не разбират: обожавам Енгин. Толкоз. Нямам ли право да не харесвам някой тип жени? Уви, нямам, изглежда... Нямам право и на мнение тук, във форума за мнения, дискусии и развлечение...

Щооооо, да не ти върви   newsm78 newsm78 Аз съм си цялата в слух и зрение
 Joy Joy Joy Joy

А що се отнася до Доброжелателите - ей тук вече няма оправия. Mr. Green Mr. Green

Но нощта е наша - ще дерзаем - нали Комисариото ще ни е на гости
- стягай премяната Joy Joy Joy

Оооооох, майтапа на страна - ама с такъв ентусиазъм си го чакам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ще им развие всички фасунги Joy Joy Joy

# 644
Вие правите ли разлика между нехаресване и неуважение?  newsm78 Май не. ooooh! Жалко!

И много хубаво, че във фейса има само бутон "Like". Който не му харесва нещо, просто не го натиска.  Peace

Както казах няма от какво да се срамува Енгин, бройката е малка. А и няма достъп до бг форуми.

Само се чудя къде ви отиде позитивността, май я загубихте някъде из записките в тефтерите.  Thinking

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 19:05 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт