Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 226
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Видяхме го вече това... още оняден. Объждането касае друго.

Странно, че сте го видели оня ден след като е от днес?  

Е, точно тази може и да е от днес. Ама имам спомен, че преди ден-два вече зяпах такава информация. Въпросът е, че е странна, когато касае представяне в Кан, на фестивала за игрални филми, който ние знаем и свързваме с този град. Още тогава се запитах защо КРА, а не ВКЕМ. Не е ясно точно за какво иде реч. Затова и не му обърнах много внимание. Също както и на номинацията за Емми...

# 616
Ако не си губиш времето да спориш с мен можеше да прочетеш, че става въпрос за фестивал за телевизионни сериали.
Скрит текст:
Cannes TV Festivali öncesi Cannes'da "Kurt Seyit Ve Şura" için özel bir gecce düzenlendi.

Болднатото се разбира и без превод от турски на английски и български.

# 617
 author=elinor-7 link=topic=774980.msg27919484#msg27919484 date=1397052882]
Цитат
Не помня дали някой обърна внимание, че цветята на гроба на Сибел
са виолетки, а това са и любимите цветя на Елиф. Simple Smile
Ето нещо общо между Елиф и Йомер, тъй като той посади цветята, изглежда,
че и на него му харесват.

Виолетки

Скрит текст:

Ели, цветята са с виолетов цвят, но са иглики.  Огледай им листата. Аз поне мисля така, защото
пред блока имаме същите.

Скрит текст:
[/b]
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 17:52 от komet

# 618
Ако не си губиш времето да спориш с мен можеше да прочетеш, че става въпрос за фестивал за телевизионни сериали.
Скрит текст:
Cannes TV Festivali öncesi Cannes'da "Kurt Seyit Ve Şura" için özel bir gecce düzenlendi.

Болднатото се разбира и без превод от турски на английски и български.

Без да си губя времето да споря:

http://www.tvaktuel.com/ay-yapimdan-cannes-cikarmasi/

"Ай Япъм с интерес в Кан"
Най-значимите турски продуцентски компании ще присъстват на телевизионния фестивал в Кан, който тази година се открива на 13 юни.
Много международни продуцентски компании и мениджъри ще присъстват. Ай Япъм ще се представи с  "Мръсни пари и любов" и "Курт Сеит и Шура". Научих, че в първия ден на фестивала за "Мръсни пари иЛюбов" и "Курт Сеит и Шура", ще се състои/организира специален уводен коктейл."

Постанто от Мариана като инфо – Тема 261
« #200 Нед., 06 Апр. 2014, 23:15 »

# 619
  • Пловдив

И Елиф е опасна....

# 620
Постанто от Мариана като инфо – Тема 261
« #200 Нед., 06 Апр. 2014, 23:15»

И смяташ, че всички като теб живеят във форума и четат всичко преборвайки се с нескончяемите снимки от всички филми за които се сетите?

Впрочем - приятно гледане на поредния епизод довечера!

# 621

Комет ставаш за помощник-комисарка !  

# 622
  • Пловдив

Това е една от големите фенки на Туба - Гюлнем Акенгин - админка на нейна ФБ страница.

Тя е постнала в туитър снимката със текста:

"Енгин Акюрек .... Като мъж, много, много сладък, много естествен, много харизматичен."
Скрит текст:
Engin Akyürek.. Adam gibi adam, çok tatlı, çok sempatik, karizmatik Simple Smile Beşiktaaşşlıyızzz Beşiktaşşş laylaylalay

И аз да се самоцитирам. Добре съм написала откъде ми е инфото.

# 623
Нещо не смятам. Но когато някой ме пита от къде знам и защо смятам, че съм информирана преди той да е решил да ме осведоми, показвам откъде и от кого съм информирана.

Joy Joy

Торта за една от сценаристките на КРА, която днес има РД. Да и е честито! Simple Smile

Скрит текст:
Today is the birthday of Sema Ergenekon who is one of the writers of Dirty Money Love. We wish her a many more years with her loved ones. Happy Birthday dear Sema Ergenokon.

# 624
  • Пловдив

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=756509284369601&set= … ype=1&theater

"Днес е рожденият ден на Сема Ергенекон, една от сценаристките на "Мръсни пари и любов". Пожелаваме й  да прекара още много години с любимите си хора. ЧРД, скъпа Сема Ергенекон."
Скрит текст:
Today is the birthday of Sema Ergenekon who is one of the writers of Dirty Money Love. We wish her a many more years with her loved ones. Happy Birthday dear Sema Ergenokon.

# 625
author=elinor-7 link=topic=774980.msg27919484#msg27919484 date=1397052882]
Цитат
Не помня дали някой обърна внимание, че цветята на гроба на Сибел
са виолетки, а това са и любимите цветя на Елиф. Simple Smile
Ето нещо общо между Елиф и Йомер, тъй като той посади цветята, изглежда,
че и на него му харесват.

Виолетки

Скрит текст:

Ели, цветята са с виолетов цвят, но са иглики.  Огледай им листата. Аз поне мисля така, защото
пред блока имаме същите.

Скрит текст:
[/b]
Скрит текст:

Цветята са иглики, те цъфтят по това време, на студено. Иначе Сенполията - т.нар. виолетки е стайно цвете. Ако им намокриш листата, получават кафяви петна и гният. Затова се поливат в чинийката отдолу. Не биха издържали на сняг или дъжд, както често превалява там.

Аз се чудя на едно и също място ли са гробовете  newsm78

# 626
Скрит текст:

Комет ставаш за помощник-комисарка !  

Благодаря Мартичка, за втори път ме  "провъзгласяваш". Още малко и

може и да стана.  Joy Joy Joy

# 627
Да е честит рожденния ден на Сема Ергенекон и много творчески професионални успехи.      

# 628
Скрит текст:

Това е една от големите фенки на Туба - Гюлнем Акенгин - админка на нейна ФБ страница.

Тя е постнала в туитър снимката със текста:

"Енгин Акюрек .... Като мъж, много, много сладък, много естествен, много харизматичен."
Скрит текст:
Engin Akyürek.. Adam gibi adam, çok tatlı, çok sempatik, karizmatik Simple Smile Beşiktaaşşlıyızzz Beşiktaşşş laylaylalay

И аз да се самоцитирам. Добре съм написала откъде ми е инфото.

Мариана, това го видях още вчера. Peace  Но си подминала инфото за прекрасния жест на Гюлнем към феновете на Енгин.  Peace Thinking

# 629

Страхотни снимки от Джейн Еър.

Много атрактивна торта за г-жа Сема Ергенекон

Общи условия

Активация на акаунт