Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 236
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Скрит текст:

Скрит текст:
Да не ви остави човек за малко и почвате интересните работи без него. Цял ден днеска пържихме кюфтета, а вечерта сте се отдали на идеализиране без мене. Не може така! Олмаз! Искам и аз да идеализирам! Може ли?
   Първо, докато не съм забравила - ха честито на Чичото!  ylinfant Ама не на чичо Джак със скалпела. Нито на чичо Йомер, дето раздава ключодържатели. А на чичо Енгин, дето сега трябва да се напие от радост за племенничето. Виждали сме го малкото братче на снимки - е, не може да се мери с батко си, ама явно го е преварил в гражданското. Ми тъй де! Той няма такъв избор като него и се е чудил по-кратко. Да е живо и здраво юначето, да порасне красиво като чичо си и неговата косица да има! Край! От Орисницата толкова.

Второ, адски се изненадах от заключението, че сме били пристрастни и сме идеализирали. newsm09 Моля? Аз не съм пристрастна. ЛУДА СЪМ! По Енгин. И не идеализирам. ОБОЖАВАМ ГО! Е? Не смятам да се извинявам. В това няма нищо неприлично.

Скъпи Енгин бей, Джино (поиталианчвам името ти без позволение - дано не ми се разсърдят "сериозните" хардлайнери Peace), ами един си, бе джанъм! И затова те идеализирам най-безсрамно! Идеализирам хилядата дяволчета, намърдали се в очите ти. Идеализирам говорещите ти ръце. Идеализирам сълзите, които се стичат право в сърцето ми. Идеализирам десет хиляди и петстотинте начина, по които можеш да произнесеш дори само едно "ефендим". Идеализирам многото ти кожи - под всяка от тях се крие нов, шантав по своему герой. Още колко смяташ да съблечеш, само ти си знаеш. Идеализирам кльощавата ти щъркелова походка. Идеализирам начина, по който спиш. Ами, какво да правя, диоптрите ми са много и не виждам нито един кусур.

Ей т'ва е. Пък на когото не му харесва, кусурабакма! А на когото му харесва, да каже "йес", пардон "евет"!

Как само "Евет"  ? Получаваш и бонус  Grinning от дългокосия Керим

[/quote]Ох, Мартичка, в сърцето ме улучи ти мене с невярна стрела! Сега ще трябва да пия приспивателни, че иначе как ще ме лови сън тази нощ, не знам!

# 496
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО, БЕБЧЕТО! Peace Peace
НАЙ-ДОБРИТЕ ОРИСНИЦИ ДА СА НАД НЕГО! Peace

Peace Peace

Да е живо и здраво бебешорчето!

Ами ако е на Енгин? Той е толкова потаен. Пак да му е живо и здраво, ще го чакаме да смени татко си  hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Дай, Боже.... наистина ме разсмя и то доста!!! Peace Peace

# 497
Барисеа,ОБИЧАМ ТЕ!

# 498
Да е жив и здрав Юсуф Акюрек  bouquet
Чичо да почерпи Joy Joy Joy

# 499

Ооооох... "Дакато съм жив, няма да забравя рождения ти ден."

# 500
  • Пловдив

Много хубав "фон"....

Това е една от големите фенки на Туба - Гюлнем Акенгин - админка на нейна ФБ страница.

Тя е постнала в туитър снимката със текста:

"Енгин Акюрек .... Като мъж, много, много сладък, много естествен, много харизматичен."
Скрит текст:
Engin Akyürek.. Adam gibi adam, çok tatlı, çok sempatik, karizmatik Simple Smile Beşiktaaşşlıyızzz Beşiktaşşş laylaylalay

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 23:38 от mariana51

# 501
Барисея,  Hug ето ти хапче за сън. Знаеш как се взима. Grinning

# 502

Много хубав "фон"....

Това е една от големите фенки на Туба - Гюлнем....админка на нейна ФБ страница.

Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart

А някои говорят за спокоен сън... Simple Smile)) Нема сън, милички. Simple Smile)) "Дори насън не виждаме покой"... май на братя Стругацки беше това.. Simple Smile))

Цитат
"Енгин Акюрек .... Като мъж, много, много сладък, много естествен, много харизматичен."

smile3534

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 23:41 от marytza

# 503

Момичета...Част от менюто на вечерята у Чичо...

По-нежните и чувствителни души да не отварят спойлера...

Скрит текст:

# 504
Не само се паснаха, Любов. Наистина дадоха показно за синергия на акторите. Напълниха ми сърцето и душата с изпълнението си въпреки тъжната история. Не си спомням други филмови герои да са ме пленявали така... освен онази прекрасна италианска двойка млади актьори от екранизацията на Ромео и Жулиета в далечната 1968 г.

Скрит текст:

Единствените Ромео и Жулиета които са ме накарали да изляза от киносалона ридаейки от безутешната загуба на толкова красиви и невинни деца. Върховни бяха! Никъде повече не съм ги гледала... не знам дали са снимали нещо друго.

Самата невинност... как да не и повярва човек?

Дааа... незабравими за мен.
Също така незабравими ще останат за мен Текин и Ейлюл. Сърцето ми им принадлежи... разкошни!

bouquet marytza  -   ти друга работа
посред нощите нямаше ли newsm78 newsm78

Това е филмът, който беше култов за моето време като ученичка
- колко отсъствия бях навъртяла, заради него, колко сълзи пролети....

Уникален Peace Peace Peace

# 505
  • Пловдив

И по тъмно работят... Няма уговорки, няма това, няма онова. Работата върви.

# 506
Съжалявам, Паула, но аз просто споделям нещата, които смятам за наистина красиви! Simple Smile Е, може да си ходим омаяни от толкова красота, но пък сме и щастливи. Simple Smile) А от сън спомен нЕма... Wink Никакво спане. Simple Smile))

# 507

Много хубав "фон"....

Това е една от големите фенки на Туба - Гюлнем....админка на нейна ФБ страница.

Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart

А някои говорят за спокоен сън... Simple Smile)) Нема сън, милички. Simple Smile)) "Дори насън не виждаме покой"... май на братя Стругацки беше това.. Simple Smile))

Ох, то фон като фон ли е?!! И как се е барнал на втората снимка... "Italiano Bono", а може и  "Italiano Vero" - все е вярно...Яко качество...

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 23:49 от loveofmine

# 508
Извинете, но цял ден бях заета и не разбрах - излязоха ли снимки на Енгин и Туба от Кан?
Надявам се, че вие следите за инфо.

# 509
 Joy Joy Joy

Цитат
И как се е барнал на втората снимка...

Явно прикритието с гаджелъка ще продължи доста време, Любов. Simple Smile) Но пък това сако ми напомня едно друго... (Божеееее от толкоз гледане на снимки ставам вече твърде асоциативна) Simple Smile))

Или ще кажете, че и тоз пуловер не е от мама? Wink))

Общи условия

Активация на акаунт