Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 242
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив

Аз пък съм фен само на Енгин. Нямам ангажименти към никого другиго... Просто си казвам мнението и това е върховно мое право... Тук в темата на Енгин...[/b]
Е, че кой ти го оспорва това "върховно право"?! Joy
Даже предложих да изиграе и другата роля, ако кажеш
всички роли в сериала да изиграе, пак няма проблем Joy

Отново се приема. Ще изпратя на помощ Таййар.

# 466
Ами аз съм и на двамата и никога не съм си позволила
да напиша нещо от рода в кои сцени играел добре и в кои не,
нито съм попадала на някакви такива постове.
Обаче в тази тема до такава степен е идеализиран,
че се стига до критики на различни негови партньорки -
не само  Туба,  Берен също е критикувана.
Затова вече приемам идеализирането му с доза хумор,
а както прочетохте, давам и конструктивни предложения,
за да са доволни дамите тук. Laughing Peace

В няколко други теми - идеализираният  е друг !

Но до този момент никой не си е позволил  да дава насоки на пишещите там дами, въпреки колоритният стил  на изразяването им !

Мога да дам и примери, но са толкова нелицеприятни, че просто няма смисъл.

Но, ако продължите - ще ги постна.

И един клип направен с любов към актьора  Енгин Акюрек.

Поздрав за всички 

# 467
Simple Smile)))))))))))

Ех... де да му бяха спретнали един сценарий с роли на тризнаци, примерно... Simple Smile))

Joy Joy Joy Момчето ще се попилее от смях, ако може да прочете "дебатите". Simple Smile))

# 468
  • Пловдив
Simple Smile)))))))))))

Ех... де да му бяха спретнали един сценарий с роли на тризнаци, примерно... Simple Smile))

Joy Joy Joy Момчето ще се попилее от смях, ако може да прочете "дебатите". Simple Smile))

Ами да го напишем ние....

# 469
Добре, че феновете от всички други страни ги подкрепят безрезервно. Досега не съм прочела и една критика, нито от едната, нито от другата страна. Мисля, че всички са искрени! Когато искаш един проект да успее, още повече в телевизията, го подкрепящ поне в началото.....

Туба и Енгин  имат нужда точно от това, защото в този бизнес е много трудно да оцеляваш.

Не се чувствам добре, когато чета критики от фенове. Нека оставим конкуренцията да критикува.

Пожелавам на някои да дочакат деня, в който ще гледат моноспектакъл на Енгин. Сега обаче, той участва в турски сериал - "Мръсни пари и любов". Очаквах, че ще сте щастливи, след толкова дълго чакане.

Удоволствие за мен е да гледам до Енгин една толкова красива актриса, която си личи, че дава всичко от себе си за ролята, която изпълнява.

Аз харесвам всички досегашни партньорки на Енгин във всичките му роли, сякаш запленена от неговите герои обичам любимите му жени, изпълнявани от едни от най-талантливите турски актриси.

Обикновен телевизионен зрител съм, не съм филмов критик.
Жалко, че за някои се налага да гледа Енгин в нещо не толкова качествено!

# 470
Ами аз съм и на двамата и никога не съм си позволила
да напиша нещо от рода в кои сцени играел добре и в кои не,
нито съм попадала на някакви такива постове.
Обаче в тази тема до такава степен е идеализиран,
че се стига до критики на различни негови партньорки -
не само  Туба,  Берен също е критикувана.
Затова вече приемам идеализирането му с доза хумор,
а както прочетохте, давам и конструктивни предложения,
за да са доволни дамите тук. Laughing Peace

В няколко други теми - идеализираният  е друг !

Но до този момент никой не си е позволил  да дава насоки на пишещите там дами, въпреки колоритният стил  на изразяването им !

Мога да дам и примери, но са толкова нелицеприятни, че просто няма смисъл.

За други хора и теми не се наемам да отговарям!
Насоки не давам, а само предложения,
които явно са добри, щом ги приемате.
Laughing
За какво спорите всъщност?
Направих предложение Енгин да играе ролята на Елиф -
съгласихте се. Да играе всички роли - пак се съгласихте.
И аз съм съгласна. Laughing Какво повече?

# 471
  • Пловдив

Те затова феновете на Енгин са фенове на Енгин.... Защото са негови фенове.

# 472

Не давай примери, Марта... Такъв хубав клип си направила с толкова любов...това ни стига... Нека си го изгледаме пак...
ПП. Оооо, аз докато се натуткам, ти си сложила и друг. Още по-добре! И него ще изгледаме...

# 473
Fan, защо влизаш в тази тема и се дразниш от нашите коментари?! Толкова ли ти е скучно във вашата? Няма лошо! Но вредиш само на себе си!  newsm78
Доколкото разбирам се кефиш на положителни мнения за Туба, но след като си тук трябва да се примириш, че ще има и не толкова положителни. Аз изобщо не чета други теми - няма смисъл! Тук намирам това, което ми трябва! Като постоянно висиш в темата на Енгин ми се струва, че обиждаш потенциала на Туба, в който си сигурна на 100%
P.S. Нищо лично - просто ми писна да слушам колко големи фенове има Туба, а на тях явно им е скучно във фенската им тема  Sick
И за да съм ясна - не ти казвам къде да четеш, а по-скоро да намалиш писането тук, след като толкова не можеш да ни дишаш Joy

# 474

Енгин до красивата си партньорка... Е, и? Красотата не и помогна да ме накара да и съчувствам... въпреки, че така трябваше да се случи по замисъла на сценаристката (Бог да я прости!). Както отрицателните качества в характера на героя на Енгин не можаха да ме накарат да го намразя... защото беше поднесен така, че ме накара да му съчувствам. Това е. Въпрос на актьорско майсторство - нищо повече.

# 475
Fan, защо влизаш в тази тема и се дразниш от нашите коментари?! Толкова ли ти е скучно във вашата? Няма лошо! Но вредиш само на себе си!  newsm78
Доколкото разбирам се кефиш на положителни мнения за Туба, но след като си тук трябва да се примириш, че ще има и не толкова положителни. Аз изобщо не чета други теми - няма смисъл! Тук намирам това, което ми трябва! Като постоянно висиш в темата на Енгин ми се струва, че обиждаш потенциала на Туба, в който си сигурна на 100%
P.S. Нищо лично - просто ми писна да слушам колко големи фенове има Туба, а на тях явно им е скучно във фенската им тема  Sick
И за да съм ясна - не ти казвам къде да четеш, а по-скоро да намалиш писането тук, след като толкова не можеш да ни дишаш Joy
О, много съм далеко от постоянното висене в темата за Енгин А.
Не знам какво ще е, ако наистина започна да вися в нея. ooooh!
Щом няма лошо, не виждам с какво ще се повредя,
ако от време на време се забавлявам с нечии постове в нея.
Бъди сигурна, че и потенциалът на Туба няма да пострада. Peace
И от мен нищо лично, но ще си чета и пиша колкото аз си преценя.
Как беше онзи израз? А, да - това е мое "върховно право"! Joy

# 476
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО, БЕБЧЕТО! Peace Peace
НАЙ-ДОБРИТЕ ОРИСНИЦИ ДА СА НАД НЕГО! Peace

Peace Peace

Да е живо и здраво бебешорчето!

Ами ако е на Енгин? Той е толкова потаен. Пак да му е живо и здраво, ще го чакаме да смени татко си  hahaha

# 477

Грозния по сценарий Текин до некрасивата според някои Фара... Ами че те двамата така ме развълнуваха, че не мога да гледам точно тези кадри, без да се просълзя... невинни, крехки, влюбени, уплашени и смели - едновременно! Е, съжалявам, но на такава игра освен да аплодирам, друго не мога да направя.
Как да намразиш тази героиня, която е толкова искрена и истинска? Устремена към представата си за щастие и свобода, тя губи най-важното в живота - любовта... И Фара ме накара да и съчувствам... Не я оправдавам, но я разбирам нейната Ейлюл... защото Фара успя да ми покаже и душата на това объркано от бремето на цивилизовония ни и лустросан свят момиче..

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 22:44 от marytza

# 478
Енгин Акюрек и Фарах Абдуллах

# 479
  • Пловдив

Едно сравнение.

Общи условия

Активация на акаунт