Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 319
  • 726
  •   1
Отговори
# 450

Радвам се за Енгин, усещам как се забавлява с ролята и се кефи…За щастие на нас, зрителите. Тепърва във филма ще покаже какво може…

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 21:53 от loveofmine

# 451
Прочетох ,че Енгин е фон ,прочетох ,че прилича на италиански циганин,но не си позволих да оспорвам или налагам мнение .На цвят и на вкус приятели няма.  bouquet
Енгинки,благодаря ,че не тичате от тема в тема ,за да дразните почитателките на техните любимци     :bouq

# 452
 bouquet
Скрит текст:
Engin Akyürek Amca olmuştur Bugün
Казват, че това е Юсуф, Енгин станал чичо Simple Smile

Живи и здрави да са! Пък и татко да дожевеем да видим, че е станал. Simple Smile)) В реала, де... на екрана вече сто пъти го жениха, разженваха, цял баскетболен отбор юначета си народи...  Joy

# 453
# 454
Здравейте, мили момичета,
МОЛЯ ВИ - НЕКА ФЕНОВЕТЕ НА ЕНГИН И ТУБА СЕ ОБЕДИНИМ, А НЕ ДА СМЕ ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ! Само си го представете! ТОВА ЩЕ НИ НАПРАВИ СВЕТОВНА СИЛА! СИГУРНА СЪМ!  Praynig Peace Praynig

newsm10

Миранда Hug споделям мнението ти.   bouquet

На мен Туба ми харесва в сериала, повярвах на героинята и. Елиф ме кара
да се вълнувам с нея, дори плаках с нея.
Очаквам следващата серия с нетърпение заради цялата история във филма,
не само заради Енгин. Simple Smile

# 455
МОЛЯ ВИ - НЕКА ФЕНОВЕТЕ НА ЕНГИН И ТУБА СЕ ОБЕДИНИМ, А НЕ ДА СМЕ ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ! Само си го представете! ТОВА ЩЕ НИ НАПРАВИ СВЕТОВНА СИЛА! СИГУРНА СЪМ!  Praynig Peace Praynig
Ами аз съм и на двамата и никога не съм си позволила
да напиша нещо от рода в кои сцени играел добре и в кои не,
нито съм попадала на някакви такива постове.
Обаче в тази тема до такава степен е идеализиран,
че се стига до критики на различни негови партньорки -
не само  Туба,  Берен също е критикувана.
Затова вече приемам идеализирането му с доза хумор,
а както прочетохте, давам и конструктивни предложения,
за да са доволни дамите тук. Laughing Peace

# 456
  • Пловдив

https://www.facebook.com/EnginAkyurekSerbia/photos/a.45519677783 … ype=1&theater

Момичета от сръбския ФБ:
Юсуф Акюрек - Енгин е станал чичо.
Скрит текст:
Yusuf Akyürek  Engin je postao stric

# 457
Не е идеализиран. ИДЕАЛЕН е. Simple Smile)) Просто е на светлинни години по актьорско майсторство от мнозина други. А за партньорите в сериалите ще продължа да пиша така, както го усещам. Е, харесвам играта на "Метин", например. Въпреки, че и него гледам за първи път. Ми убедителен е. Кефи ме, нищо, че героят му е гадняр. Не мога да се нарадвам на майката на Йомер (пак не си спомням името на актрисата). Ама то е, щото съм я гледала като проклетията в Листопад и сега ми пълни душата - толкова е различна и в същото време - истинска.
Та тъй, ще продължавам да си пиша така, както ги усещам нещата. Ще ме прощавате за откровеността, но това си е моето мнение. Simple Smile
Освен това, много харесвах Тувана от кратките клипчета преди, но сега не съм особено впечатлена от присъствието и в сериала... ще видам - по-нататък може пък да ме изненада приятно... в смисъл - да покаже, че може да е и по-добра актриса...

# 458

Аз пък съм фен само на Енгин. Нямам ангажименти към никого другиго... Просто си казвам мнението и това е върховно мое право... Тук в темата на Енгин...

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 22:05 от loveofmine

# 459

https://www.facebook.com/EnginAkyurekSerbia/photos/a.45519677783 … ype=1&theater

Момичета от сръбския ФБ:
Юсуф Акюрек - Енгин е станал чичо.
Скрит текст:
Yusuf Akyürek  Engin je postao stric
Аууу, разкош! Как ли се радва чичото?!! Това на брат му ли е дете, Мариянче? Да е живо и здраво...

# 460
Скрит текст:
Нали знаете, че дават КВФ по БТВ Лейди? Сега почва, за който се интересува и не знае.Хубава вечер на всички!      newsm51

# 461
И аз нямам ангажименти, ЛюбовHug Но имам мнение. Simple Smile) Например, много харесвам и Илкер - този, който играе и в БЧ и в КИ. В 20-те минути не съм го гледала... Харесвам и един др. актьор, който видях в Златната клетка - с Мелиса си партнираше... името му не знам, но ми хареса как играе... Много харесвам и Сумру... направо си я обичам даже - великолепна актриса. За Аслихан и Фара съм писала пространно - страхотни са! Simple Smile)

# 462
Аз пък съм фен само на Енгин. Нямам ангажименти към никого другиго... Просто си казвам мнението и това е върховно мое право... Тук в темата на Енгин...[/b]
Е, че кой ти го оспорва това "върховно право"?! Joy
Даже предложих да изиграе и другата роля, ако кажеш
всички роли в сериала да изиграе, пак няма проблем Joy

# 463
  • Пловдив

Аз пък съм фен само на Енгин. Нямам ангажименти към никого другиго... Просто си казвам мнението и това е върховно мое право... Тук в темата на Енгин...

И аз съм фен само на Енгин. Партньорки - той има и ще има. И обратното. Феновете на партньорките му,  ще си ги подкрепят. Теми има за всички актьори и актриси в подфорума, които имат фенове и феновете им правят, поддържат, споделят, превеждат, следят новините и така темите се живи.
..................
А актьорите които нямат теми - ако имат фенове - да им направят.

# 464
Скрит текст:
Нали знаете, че дават КВФ по БТВ Лейди? Сега почва, за който се интересува и не знае.Хубава вечер на всички!      newsm51

Благодаря Рени Hug   bouquet

Да е живо и здраво бебчето, а чичото да вземе да черпи......може и със снимка newsm08

Общи условия

Активация на акаунт