Радвам се за Енгин, усещам как се забавлява с ролята и се кефи…За щастие на нас, зрителите. Тепърва във филма ще покаже какво може…

)) В реала, де... на екрана вече сто пъти го жениха, разженваха, цял баскетболен отбор юначета си народи...

споделям мнението ти. 

)) Просто е на светлинни години по актьорско майсторство от мнозина други. А за партньорите в сериалите ще продължа да пиша така, както го усещам. Е, харесвам играта на "Метин", например. Въпреки, че и него гледам за първи път. Ми убедителен е. Кефи ме, нищо, че героят му е гадняр. Не мога да се нарадвам на майката на Йомер (пак не си спомням името на актрисата). Ама то е, щото съм я гледала като проклетията в Листопад и сега ми пълни душата - толкова е различна и в същото време - истинска. 

Но имам мнение.
) Например, много харесвам и Илкер - този, който играе и в БЧ и в КИ. В 20-те минути не съм го гледала... Харесвам и един др. актьор, който видях в Златната клетка - с Мелиса си партнираше... името му не знам, но ми хареса как играе... Много харесвам и Сумру... направо си я обичам даже - великолепна актриса. За Аслихан и Фара съм писала пространно - страхотни са!
) 

Препоръчани теми