Първо, докато не съм забравила - ха честито на Чичото!
Ама не на чичо Джак със скалпела. Нито на чичо Йомер, дето раздава ключодържатели. А на чичо Енгин, дето сега трябва да се напие от радост за племенничето. Виждали сме го малкото братче на снимки - е, не може да се мери с батко си, ама явно го е преварил в гражданското. Ми тъй де! Той няма такъв избор като него и се е чудил по-кратко. Да е живо и здраво юначето, да порасне красиво като чичо си и неговата косица да има! Край! От Орисницата толкова.Второ, адски се изненадах от заключението, че сме били пристрастни и сме идеализирали.
Моля? Аз не съм пристрастна. ЛУДА СЪМ! По Енгин. И не идеализирам. ОБОЖАВАМ ГО! Е? Не смятам да се извинявам. В това няма нищо неприлично. Скъпи Енгин бей, Джино (поиталианчвам името ти без позволение - дано не ми се разсърдят "сериозните" хардлайнери
), ами един си, бе джанъм! И затова те идеализирам най-безсрамно! Идеализирам хилядата дяволчета, намърдали се в очите ти. Идеализирам говорещите ти ръце. Идеализирам сълзите, които се стичат право в сърцето ми. Идеализирам десет хиляди и петстотинте начина, по които можеш да произнесеш дори само едно "ефендим". Идеализирам многото ти кожи - под всяка от тях се крие нов, шантав по своему герой. Още колко смяташ да съблечеш, само ти си знаеш. Идеализирам кльощавата ти щъркелова походка. Идеализирам начина, по който спиш. Ами, какво да правя, диоптрите ми са много и не виждам нито един кусур.Ей т'ва е. Пък на когото не му харесва, кусурабакма! А на когото му харесва, да каже "йес", пардон "евет"!
Как само "Евет" ? Получаваш и бонус
от дългокосия Керим [/quote]Ох, Мартичка, в сърцето ме улучи ти мене с невярна стрела! Сега ще трябва да пия приспивателни, че иначе как ще ме лови сън тази нощ, не знам!

Beşiktaaşşlıyızzz Beşiktaşşş laylaylalay
ето ти хапче за сън. Знаеш как се взима. 

Никакво спане.