Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 261

• 38 263
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:

Грозния по сценарий Текин до некрасивата според някои Фара... Ами че те двамата така ме развълнуваха, че не мога да гледам точно тези кадри, без да се просълзя... невинни, крехки, влюбени, уплашени и смели - едновременно! Е, съжалявам, но на такава игра освен да аплодирам, друго не мога да направя.

https://www.youtube.com/watch?v=KiI-5oP4TOU

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 22:47 от Марта_49

# 481
Fan, защо влизаш в тази тема и се дразниш от нашите коментари?! Толкова ли ти е скучно във вашата? Няма лошо! Но вредиш само на себе си! newsm78
Доколкото разбирам се кефиш на положителни мнения за Туба, но след като си тук трябва да се примириш, че ще има и не толкова положителни. Аз изобщо не чета други теми - няма смисъл! Тук намирам това, което ми трябва! Като постоянно висиш в темата на Енгин ми се струва, че обиждаш потенциала на Туба, в който си сигурна на 100%
P.S. Нищо лично - просто ми писна да слушам колко големи фенове има Туба, а на тях явно им е скучно във фенската им тема  Sick
И за да съм ясна - не ти казвам къде да четеш, а по-скоро да намалиш писането тук, след като толкова не можеш да ни дишаш Joy
О, много съм далеко от постоянното висене в темата за Енгин А.
Не знам какво ще е, ако наистина започна да вися в нея. ooooh!
Щом няма лошо, не виждам с какво ще се повредя,
ако от време на време се забавлявам с нечии постове в нея.
Бъди сигурна, че и потенциалът на Туба няма да пострада. Peace
И от мен нищо лично, но ще си чета и пиша колкото аз си преценя.
Как беше онзи израз? А, да - това е мое "върховно право"! Joy
Забавлявай се мила, това е разковничето! Само дето, май не винаги се забавляваш! Съвет (защото е мое върховно право): Усмихни се много широко  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 23:14 от miranda78

# 482

Йомер в момента е с по-дълга коса.

Тази снимка от кога беше ? Приблизително коя ли серия са снимали ?

# 483

Лека нощ на всички! Simple Smile Heart Eyes

# 484
Лека, Ели! Hug Hug Hug

# 485

Грозния по сценарий Текин до некрасивата според някои Фара... Ами че те двамата така ме развълнуваха, че не мога да гледам точно тези кадри, без да се просълзя... невинни, крехки, влюбени, уплашени и смели - едновременно! Е, съжалявам, но на такава игра освен да аплодирам, друго не мога да направя.
Как да намразиш тази героиня, която е толкова искрена и истинска? Устремена към представата си за щастие и свобода, тя губи най-важното в живота - любовта... И Фара ме накара да и съчувствам... Не я оправдавам, но я разбирам нейната Ейлюл... защото Фара успя да ми покаже и душата на това объркано от бремето на цивилизовония ни и лустросан свят момиче..
Да, "некрасивата" Фарах и "некрасивият" Енгин... Но за кого не е красива Фарах? За арабките... Защото е нестандартна... И точно затова ми харесва пък на мен.
А има и нещо друго - учила е "Драма" в Лондон, още като ученичка играе в пиеси...А театралният актьор е актьор на чувствата и емоциите, на детайлите. Като Енгин... Много си паснаха в този филм...

# 486

Не ме подсещайте за филма, че  ...  

Ще отида при Йомер Демир ... newsm03

# 487
Не само се паснаха, Любов. Наистина дадоха показно за синергия на акторите. Напълниха ми сърцето и душата с изпълнението си въпреки тъжната история. Не си спомням други филмови герои да са ме пленявали така... освен онази прекрасна италианска двойка млади актьори от екранизацията на Ромео и Жулиета в далечната 1968 г.

Скрит текст:

Единствените Ромео и Жулиета които са ме накарали да изляза от киносалона ридаейки от безутешната загуба на толкова красиви и невинни деца. Върховни бяха! Никъде повече не съм ги гледала... не знам дали са снимали нещо друго.

Самата невинност... как да не и повярва човек?

Дааа... незабравими за мен.
Също така незабравими ще останат за мен Текин и Ейлюл. Сърцето ми им принадлежи... разкошни!

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 23:01 от marytza

# 488
   Да не ви остави човек за малко и почвате интересните работи без него. Цял ден днеска пържихме кюфтета, а вечерта сте се отдали на идеализиране без мене. Не може така! Олмаз! Искам и аз да идеализирам! Може ли?
   Първо, докато не съм забравила - ха честито на Чичото!  ylinfant Ама не на чичо Джак със скалпела. Нито на чичо Йомер, дето раздава ключодържатели. А на чичо Енгин, дето сега трябва да се напие от радост за племенничето. Виждали сме го малкото братче на снимки - е, не може да се мери с батко си, ама явно го е преварил в гражданското. Ми тъй де! Той няма такъв избор като него и се е чудил по-кратко. Да е живо и здраво юначето, да порасне красиво като чичо си и неговата косица да има! Край! От Орисницата толкова.

Второ, адски се изненадах от заключението, че сме били пристрастни и сме идеализирали. newsm09 Моля? Аз не съм пристрастна. ЛУДА СЪМ! По Енгин. И не идеализирам. ОБОЖАВАМ ГО! Е? Не смятам да се извинявам. В това няма нищо неприлично.

Скъпи Енгин бей, Джино (поиталианчвам името ти без позволение - дано не ми се разсърдят "сериозните" хардлайнери Peace), ами един си, бе джанъм! И затова те идеализирам най-безсрамно! Идеализирам хилядата дяволчета, намърдали се в очите ти. Идеализирам говорещите ти ръце. Идеализирам сълзите, които се стичат право в сърцето ми. Идеализирам десет хиляди и петстотинте начина, по които можеш да произнесеш дори само едно "ефендим". Идеализирам многото ти кожи - под всяка от тях се крие нов, шантав по своему герой. Още колко смяташ да съблечеш, само ти си знаеш. Идеализирам кльощавата ти щъркелова походка. Идеализирам начина, по който спиш. Ами, какво да правя, диоптрите ми са много и не виждам нито един кусур.

Ей т'ва е. Пък на когото не му харесва, кусурабакма! А на когото му харесва, да каже "йес", пардон "евет"!

# 489

Аз какво да кажа, като заради споделеното от Паула отидох във въпросната тема и какво
прочетох. Наречена съм "аристократката" от ...й.
Падна ми в очите въпросната дама, но проблема е неин. Затова не обикалям темите и никога
не бих си позволила да иронизирам непознати.
Момичета, никога да не забравяме, че зад всеки ник има реален човек и нека имаме
по достойно поведение от другите. Да не падаме на нивото им.

# 490
Fan, защо влизаш в тази тема и се дразниш от нашите коментари?! Толкова ли ти е скучно във вашата? Няма лошо! Но вредиш само на себе си!  newsm78
Доколкото разбирам се кефиш на положителни мнения за Туба, но след като си тук трябва да се примириш, че ще има и не толкова положителни. Аз изобщо не чета други теми - няма смисъл! Тук намирам това, което ми трябва! Като постоянно висиш в темата на Енгин ми се струва, че обиждаш потенциала на Туба, в който си сигурна на 100%
P.S. Нищо лично - просто ми писна да слушам колко големи фенове има Туба, а на тях явно им е скучно във фенската им тема  Sick
И за да съм ясна - не ти казвам къде да четеш, а по-скоро да намалиш писането тук, след като толкова не можеш да ни дишаш Joy
О, много съм далеко от постоянното висене в темата за Енгин А.
Не знам какво ще е, ако наистина започна да вися в нея. ooooh!
Щом няма лошо, не виждам с какво ще се повредя,
ако от време на време се забавлявам с нечии постове в нея.
Бъди сигурна, че и потенциалът на Туба няма да пострада. Peace
И от мен нищо лично, но ще си чета и пиша колкото аз си преценя.
Как беше онзи израз? А, да - това е мое "върховно право"! Joy

Ооооо, това никой не ти го оспорва Peace Peace Peace Peace Peace Peace

Но прекаленото ти внимание с показалката в тази тема,
не е на особена почит!!!!! Съжаляваме Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 491
   И един страничен въпрос, че ме подсетихте с връщането към Ейлюл - Някой да има инфо за евентуалната поява на филма из торентите? Че нещо много се замълча напоследък. newsm78

# 492
  Да не ви остави човек за малко и почвате интересните работи без него. Цял ден днеска пържихме кюфтета, а вечерта сте се отдали на идеализиране без мене. Не може така! Олмаз! Искам и аз да идеализирам! Може ли?
   Първо, докато не съм забравила - ха честито на Чичото!  ylinfant Ама не на чичо Джак със скалпела. Нито на чичо Йомер, дето раздава ключодържатели. А на чичо Енгин, дето сега трябва да се напие от радост за племенничето. Виждали сме го малкото братче на снимки - е, не може да се мери с батко си, ама явно го е преварил в гражданското. Ми тъй де! Той няма такъв избор като него и се е чудил по-кратко. Да е живо и здраво юначето, да порасне красиво като чичо си и неговата косица да има! Край! От Орисницата толкова.

Второ, адски се изненадах от заключението, че сме били пристрастни и сме идеализирали. newsm09 Моля? Аз не съм пристрастна. ЛУДА СЪМ! По Енгин. И не идеализирам. ОБОЖАВАМ ГО! Е? Не смятам да се извинявам. В това няма нищо неприлично.

Скъпи Енгин бей, ..., ами един си, бе джанъм! И затова те идеализирам най-безсрамно! Идеализирам хилядата дяволчета, намърдали се в очите ти. Идеализирам говорещите ти ръце. Идеализирам сълзите, които се стичат право в сърцето ми. Идеализирам десет хиляди и петстотинте начина, по които можеш да произнесеш дори само едно "ефендим". Идеализирам многото ти кожи - под всяка от тях се крие нов, шантав по своему герой. Още колко смяташ да съблечеш, само ти си знаеш. Идеализирам кльощавата ти щъркелова походка. Идеализирам начина, по който спиш. Ами, какво да правя, диоптрите ми са много и не виждам нито един кусур.

Ей т'ва е. Пък на когото не му харесва, кусурабакма! А на когото му харесва, да каже "йес", пардон "евет"!

ЕВЕЕЕЕЕЕЕЕТ!
Simple Smile))

Ама като хардлайнерка - с редакция! Simple Smile))))))

# 493
Скрит текст:
   Първо, докато не съм забравила - ха честито на Чичото!  ylinfant Ама не на чичо Джак със скалпела. Нито на чичо Йомер, дето раздава ключодържатели. А на чичо Енгин, дето сега трябва да се напие от радост за племенничето. Виждали сме го малкото братче на снимки - е, не може да се мери с батко си, ама явно го е преварил в гражданското. Ми тъй де! Той няма такъв избор като него и се е чудил по-кратко. Да е живо и здраво юначето, да порасне красиво като чичо си и неговата косица да има! Край! От Орисницата толкова.

Скъпи Енгин бей, Джино (поиталианчвам името ти без позволение - дано не ми се разсърдят "сериозните" хардлайнери Peace), ами един си, бе джанъм! И затова те идеализирам най-безсрамно! Идеализирам хилядата дяволчета, намърдали се в очите ти. Идеализирам говорещите ти ръце. Идеализирам сълзите, които се стичат право в сърцето ми. Идеализирам десет хиляди и петстотинте начина, по които можеш да произнесеш дори само едно "ефендим". Идеализирам многото ти кожи - под всяка от тях се крие нов, шантав по своему герой. Още колко смяташ да съблечеш, само ти си знаеш. Идеализирам кльощавата ти щъркелова походка. Идеализирам начина, по който спиш. Ами, какво да правя, диоптрите ми са много и не виждам нито един кусур.[/color][/i]

newsm10 newsm10 newsm10 newsm51
И "Yes!" и  " Evet"!  и "Еyvallah" !

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 23:09 от loveofmine

# 494

Скрит текст:
   Първо, докато не съм забравила - ха честито на Чичото!  ylinfant Ама не на чичо Джак със скалпела. Нито на чичо Йомер, дето раздава ключодържатели. А на чичо Енгин, дето сега трябва да се напие от радост за племенничето. Виждали сме го малкото братче на снимки - е, не може да се мери с батко си, ама явно го е преварил в гражданското. Ми тъй де! Той няма такъв избор като него и се е чудил по-кратко. Да е живо и здраво юначето, да порасне красиво като чичо си и неговата косица да има! Край! От Орисницата толкова.

Скъпи Енгин бей, Джино (поиталианчвам името ти без позволение - дано не ми се разсърдят "сериозните" хардлайнери Peace), ами един си, бе джанъм! И затова те идеализирам най-безсрамно! Идеализирам хилядата дяволчета, намърдали се в очите ти. Идеализирам говорещите ти ръце. Идеализирам сълзите, които се стичат право в сърцето ми. Идеализирам десет хиляди и петстотинте начина, по които можеш да произнесеш дори само едно "ефендим". Идеализирам многото ти кожи - под всяка от тях се крие нов, шантав по своему герой. Още колко смяташ да съблечеш, само ти си знаеш. Идеализирам кльощавата ти щъркелова походка. Идеализирам начина, по който спиш. Ами, какво да правя, диоптрите ми са много и не виждам нито един кусур.

Как само "Евет"  ? Получаваш и бонус  Grinning от дългокосия Керим

Общи условия

Активация на акаунт