Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 163
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Моето торнадо го мерихме 7.5 кг и 68 см. Няма да се връщам, майчинството ми е еднакво и двете години. Поне засега мисля да е нещо на открито, тип пикник рожденния ден, но има още време дотогава. Моренце мислим да отидем за 4-5 дена, че миналата година пропуснахме.

# 241
Здравейте Августинки! Отдавна не съм писала. Относно ходенето - Лидия вече направи 2- 3 крачки сама, но за повече я е страх. Върви навън много стабилно само хваната за 1 ръка. Вкъщи е фурия - пълзи много и се движи по мебелите. Не сме се мерили този месец, но миналия беше 76 см / 11 кг. с две думи- дебели сме.
Биберон - така и не засмука, просто не го пожела. Синът ми беше с биберон до към 9 месец. Видях, че от 2 дена не го търсеше и просто го скрих. Нямаше никаква драма.
Относно рождения ден - ще го празнуваме само в семейна обстановка. Бабите са далече, ще направя домашна торта и така.

# 242
За работата - за сега няма да се връщам, въпреки че ще ни удари финансово. Ще пестим и ще си отрежем някои не належащи харчове- най- вероятно няма да почиваме и пътуваме. Слава богу нямаме кредит или ипотека.

# 243
  • СОФИЯ
и аз ще я гледам и втората година,рождения ден само с роднините и ще почерпя момичетата с които се разхождаме през деня, първия рожден ден е по специален ден за мен, Wink,на море с прохождащо дете - не мерси. Joy

# 244
Здравейте, всички читави ли са след последните бедствия? Варна, Бургас, Търново???
Nicolla,  да съвсем сама от клекнало положение, много е смешна и го прави доста рязко - сякаш се изстрелва и вдига ръцете за равновесие. Вчера наредих на 2 метра от нея няколко предмета - кабелче, парички, лъжичка, количка, гелчето за зъбки, химикалка, книжка, топка и една играчка конче Simple Smile да я видим кое ще избере, грабна лъжичката и химикалката едновременно Simple Smile  считам я за проходила, макар, че навън не й давам да крачи, не че е уместно в това време.... голям дъжд голямо нещо.
Рождения ден искам да е на някоя добре окосена и чиста полянка на сянка върху няколко одеалца с деца на близки и приятели, дребни хапки и натурален сок, торта, балони, свирки, шапки и други такива. Полянката още я издирвам, а и ще бъде в Русе РД-то, че в София нямаме много близки.
Ще се гледаме още една година и ще затегнем коланите финансово.
Йешимчето също не наддава вече, закова на 8600 и вече два месеца не мърда. Тези дни отказва да папа, един зъб ни изби, още един е на път, може би затова не иска да яде.

# 245
Ние имаме 3 зъбчета вече,трудно излезнаха с температура и сополи и няколко безсанни нощи,ходиме само държейки за ръце,а първия рожден ден ще е съчетан с кръщенето му  Simple Smile

# 246
  • София
Вчера покара 7-то зъбче.
Няма да започвам работа след годинката, ще си го гледаме и ще икономисвам, както правех до сега, защото напуснах работа като забременях, не бях на договор и бременността отключи здравословни проблеми. А бе и мойта е една, но слава Богу сме доста добре, благодарение на работата на ММ, мога да си позволя да гледам бебо спокойно.
От скоро се опитва да се изправя, много се надявах все пак да пропълзи, но не би. Sad Да се надявам ли още, знам че е важно, ама той явно не го знае.  Heart Eyes
За рождения ден - идея си нямам как ще го правим, най-вероятно с бабите, понеже и двете ще дават зор да присъстват, бих искала да е нещо скромничко в семеен кръг.
Море - в най-добрия случай за 3-4 дни да му мине меракът на ММ.

# 247
Ние сме 10,200кг и 79 см Simple Smile Вървим за ръчички, няма смелост да е сам, има време .
А годинката ще я плащат бабите и дядовците на заведение някъде...но ще бъдат най-близките.. Струва ми се по=добре, не да мия да чистя, да приготвям и после да има недоволни от нещо..чиста работа Simple Smile
Обаче имаме едно зачервяване на дупето, подсичане...чак и към кръста има... Sad

# 248
Ние сме 10,200кг и 79 см Simple Smile Вървим за ръчички, няма смелост да е сам, има време .
А годинката ще я плащат бабите и дядовците на заведение някъде...но ще бъдат най-близките.. Струва ми се по=добре, не да мия да чистя, да приготвям и после да има недоволни от нещо..чиста работа Simple Smile
Обаче имаме едно зачервяване на дупето, подсичане...чак и към кръста има... Sad
И ние бяхме така подсечени чак до кръв и след преглед от дерматолог се оказа от памперса (зеления) и сега сме на premium care и веднага се оправихме ,все още си ги ползваме тях защото не са ароматизирани и сме доволни  Simple Smile не мисля да ги сменям,а пък и сега за лятото са по добре защото са по-тънки ...

# 249
  • СОФИЯ

maribelka пробвай със смрадлика,и по възможност  да стои без памперс.дори да не помогне,няма да навреди Wink

# 250
Някой почивал ли е в Синеморец? Хареса ли ви и къде отседнахте? Опитвам се да избера местенце, но нямам много време да ровя, затова хееелп. Simple Smile

# 251
  • София
Здравейте. Ние с бебчо се плацикаме на море, супер е, че не може да ходи и имаме време за нас.
Не съм била на Синеморец и не знам как е там.
Поздрави от нас.

# 252
  • СОФИЯ
Някой почивал ли е в Синеморец? Хареса ли ви и къде отседнахте? Опитвам се да избера местенце, но нямам много време да ровя, затова хееелп. Simple Smile
Шенел ,аз не съм ходила там,но ако искаш виж в тази тема ,или попитай там момичетата.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=733966.165;topicrefid=20 .приятна почивка   grinning039

# 253

Шенел, аз преди 20 години съм почивала там. Много е хубаво. Бяхме на плаж Бутамята и там спахме на палатка. Simple Smile Беше много красиво и диво.

# 254
  • СОФИЯ

Шенел, аз преди 20 години съм почивала там. Много е хубаво. Бяхме на плаж Бутамята и там спахме на палатка. Simple Smile Беше много красиво и диво.
колко хубаво звучи "красиво и диво".за съжаление вече трудно се намират такива места по нашето черноморие Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт