Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 155
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Досега сме имали две тридневки с по 39-40 градуса температура, напълно жизнена беше малката, с апетит, разболяване не последва, според ЛЛ беше здрава, избиха и зъбки, амтипиретиците бяха с минимален ефект.

# 496
Здравейте мили майчета   bouquet
Не знам колко от вас ме помнят. Пишех при августинските мами с ник Nikk@rt.
Влизам само да ви се похваля, че най-сетне щастието кацна и на нашето рамо и очакваме втория си син през месец май. Молете се за нас и на всички ви желая Хубави Рождествени и Новогодишни празници! Бъдете благословени с много здраве, с много радост и нека в домовете ви винаги има усмивки и детска глъч!

Поздрави
Никки

Nikki, аз не съм влизала тук сигурно от година.., а само се каня  - само във фб групата успявам да съм активна вече, но ето, че днес реших най-накрая да надникна и да попадна твоята новина!!!  Hug Много се радвам, ама много, много!!!  Grinning  Grinning Няма как да не те помним, беше много хубава компания Wink Сега ти пожелавам много късмет, лека бременност и още по-леко  раждане! Ще бъдеш едно много щастливо майче през май!!  Grinning Весели празници и на теб!  Heart Eyes

# 497
  • гр.Пловдив
Здравейте МаМиНкИ 4470 4470 4470

Как сте,как са мъниците? 1crib

Ние днес бяхме на последната ваксина,измериха ни 85см и 11,250кг и ни изписа Вигантол профилактично за зимните месеци по 2 капки на ден...
Малчо се пусна и проходи самостоятелно на Никулден,вече доби автономност Mr. Green Joy и сега превзема всичко по пътя си,къде каквото срещне и види Crazy Предполагам ,че и вашите бонбончета са по същия начин..
Яде всичко,но фаворит си остава попарата ooooh!

За празниците нищо конкретно няма да му взимам,защото периодично го оборудвам с дрешки и играчки и то е все тая Grinning

Поздрави на всички и ще чакам да се включвате по-често newsm47 newsm51

# 498
  • София
И ние трябва да пием по 1 капка вигантол, въпреки че не съм особено редовна в даването.  Embarassed Честит ви прощъпулник!
Ние все още ядем като много малко врабченце, но се надявам това скоро да се промени. Simple Smile

# 499
здравейте, ние в сряда бяхме при док. сложи й ваксината, която трябваше на една годинка да се бие, но все изоставахме заради хреми, кашлици или друго. другият месец имаме още една и после март ще ни е последната. след това е чак на шест годинки. Simple Smile не ги харесвам тези ваксини, че знам, че може да отключат алергии, болести, но няма как...задължителни са.
готвим се за празниците, дядо Коледа е взел писмата на децата от елхата, т.е ще им донесе подаръци. те са много щастливи. малката вече не е толкова малка. всичко разбира. ако й кажа нещо да ми донесе, отива носи го. имитира доста животни как правят, казва и отделни думички. любимата й игра е да се гонят диво около трапезарната маса с батко й. хихи. играем с пластелин, прави топчета, опитва се да рисува и оцветява, драсканици стават, но е мн гордда с творенията си. знае, когато кажа не, не пипа и не отваря шкафчета. всичко разбира. казва си да и не, когато я питам нещо и има комуникация между нас. започна да си казва за акането и си чака гърнето Simple Smile. за пишкането още не казва, но усещам, че си стиска и си върши работата, като я сложа на гърнето, а това е честичко Simple Smile растат три кътника сега, та е нервничка, често се кърмим, дори спи при нас...и вече сме четирима в леглото, едвам се побираме хихи. много пее и танцува, обожава един микрофон и като го вземе, започва да пее. харесва кукли вече, храни си бебето с лъжичка, дава му лекарства със спринцовка, мие му зъбите, както и своите Simple Smile , слага го на гърне, приспива си го с люшкане, мн си го гушка. фаворит й е да кара колата за бутане. вече е и мн бърза. опитва се да да се храни сама и да пие от чаша. получават й се нещата. вигантол съм давала само три мес в начатото, че бързо й зарастваше фонтанелата и го спряхме. айде чао, че стана мнооого дълго.

# 500
  • гр.Пловдив
Здравейте МаМиНкИ 4470 4470 4470 4470 4470

Да ви е честита Коледата и всички празници ,да са ви весели,здравички и много послушни мъниците  Hug  Hug 1swing

# 501
 santa2 newsm44 Честита Коледа на всички майки и дечицата ни ,да са здрави ,много щастливи ,диви и пакостливи ,нека все така ни радват и са нашата гордост  Hug

# 502
  • София
Честито Рождество Христово на всички и приятно посрещане на новата година!
Само здраве, щастие, усмивки, весели игри и незабравими спомени!!!  newsm51

# 503
  • София
И от мен с малко закъснение - Честито Рождество Христово!
Пожелавам много здраве, щастливо детство и радост на вас, на милите ни августовски съкровища и на близките ви!  Heart Eyes   bouquet  Flutter Нека новата година бъде пълна с открития, големи постижения  Grinning и много любов! Щастлива 2015 година, мили августинки!

# 504
  • София
Честита нова година! Нека новата година ни донесе много здраве и безгрижни дни с нашите августинчета!  Heart Eyes

# 505
Честита нова година на всички мами! Пожелавам  много здраве ,щастие на всички бебоци и на семействата им!

# 506
здравейте мили момичета,ч н г аз не пиша чест просто защото имаме различни вълнения и проблеми ,но Ви чета в фб постоянно
знам ,че не е тук мястото и рискувам да ми се ядосате ,но ето линк към моята фб страница -харесайте я ако искате и клипчета снимам
https://www.facebook.com/pages/Make-up-by-Yana/670439879731964?ref=ts&fref=ts
благодаря Ви

# 507
Здравейте,
Честита и здрава да ни е 2015та!
Направихте ли прощъпулниците? Аз още се офлянквам, бях решила да е в новата година (защото миналата не ми беше хубава), но трябва да се организирам (то не че е нещо мн сложно).
Започнахме с кухнята, обаче малката принцеса не обича да дъвчи и в повечето случаи се налага да досмилам всичко. Общо взето не е от най-самостоятелните като се замисля. И с гърнето още наникъде не е (в смисъл че върши там понякога, ама не ме известява). И така. Дните се нижат много бързо...
Дайте моля ви линк към Фейсгрупата, много по-лесно ми е да ви следя там, благодаря!
Поздрави на всички.

# 508
Прощъпулника го направихме отдавна. От кухнята яде,но и аз пасирам всичко.В момента му растат 4 кътника и смятам като пробият напълно да пробвам вече  с непасирани манджи
За гърнето въобще - не съм го слагала.Не бързам.Смятам лятото да махнем памперса.Дано да имаме бърз успех.

# 509
Момичета дайте съвет, синът ми е на 1.4 месеца, от 3 дни има Т 38,5-39 , даже когато започне да вдига Т го втриса и трепери, свалям я успешно с панадол и нурофен, няма сополи, кашлица , прегледа го докторката предписа хомеопатични , шустлерови соли ,но аз започвам да се притеснявам , утре ще го водя пак на преглед и да пусна изследвания, имасъщо и лош дъх в устата, на някой да му се е случвало, дали е възможно да е от зъбки?

Общи условия

Активация на акаунт