Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 159
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
marisha за забелването - няма как да се чудиш дали е забелен. ако е забелен трябва да се види цялата главичка отдолу, дърпайки кожичката. трудно е. аз не можех да забелвам и го правеше педито.

# 481
  • София
m-g, ми не посмях много да дърпам - обаче сега за пръв път кожичката се отдръпна, без никакво усилие от моя страна... той не се разплака, ама премрънка и ние с ММ го оставихме  newsm78

# 482
На болните дечица бързо оздравяване, аз капвах запарка от лайка няколко капки (охладени Simple Smile ) в нослето, скоро не е боледувала, започнах да давам Биозин кидс отвреме навреме, дали е от него не знам.

Бързи сте подаръците признавам ви Simple Smile аз една шейна съм взела, но не можахме да я скрием и вече е в употреба в домашни условия Simple Smile Иначе гледам сте се ориентирали към дървените играчки, браво, стига пластмаса!

Бяхме се научили да спим до 8 без сериозни пробуждания, но от 1 седмица малката е истерясала заради никнещи кътници Sad мрън мрън, взимам я при мен и се започва едно чоплене на гушката ми.... заболява ме, отдръпвам я и кресва отново, пак я доближавам пак се чопли и така с часове докато тя се умори или моята кожа стане безчувствена Sad Има ли други чоплещи деца?

# 483
  • Бургас
Здравейте мили майчета   bouquet
Не знам колко от вас ме помнят. Пишех при августинските мами с ник Nikk@rt.
Влизам само да ви се похваля, че най-сетне щастието кацна и на нашето рамо и очакваме втория си син през месец май. Молете се за нас и на всички ви желая Хубави Рождествени и Новогодишни празници! Бъдете благословени с много здраве, с много радост и нека в домовете ви винаги има усмивки и детска глъч!

Поздрави
Никки

# 484
Чудесни новини! Ще стискаме палци!  Hug

# 485
  • В една слънчева къща...
Помним те, разбира се   bouquet
Лека и безпроблемна! Всичко ще бъде наред!

# 486
Никки, всичко ще е наред! Безпроблемна бременност и от мен Simple Smile Весели и топли празници!

# 487
честито, ники! лека бременност и здраво бебче на финала!!! трудничко е с двама породени, но от децата по-голяма радост няма! Simple Smile

# 488
  • Бургас
Благодаря ви, момичета  Hug Много съм щастлива   bouquet
Вярвам, че този път всичко ще бъде наред   bouquet За сега бебо върви много добре. Аз съм качила доста килца, но сега това ми е най-малкия проблем  Peace
Не можех да не ви посетя и да не споделя с вас, от които получих такава подкрепа преди точно 2 години!
Още веднъж много настроение  newsm51

# 489
  • София
Спешно! Моля дайте съвет. Малкия през ноща вдигна температурс 38 гр. Дадох му Нурофен, намазх му краката с разбит белтък, падна температурара и заспа.Сутринта към 5,30 пак се събуди измерих 38 не бяха минали часове от нурофена, затова само го намазах с белтък.Температурата пак падна на 37 закуси добре и заспа.сега е нормална.Преди 10 дни дложихме ваксината за шарките.възможно ли е да е реакция???
ЛЛ каза по тела да не го водим при нея да давам Осцилококцинум и утре следобед да го заведем.

# 490
До 38.5 не е нужно да се дават пиретици, следи детето дали е жизнено, играе ли си, има ли апетит. Понякога прокарващи зъбки също са причина за температура. В лъжичка вода, можеш да капваш 2 капки клеева тинктура, един път дневно, играе ролята на естествен имуностимулант.

# 491
  • СОФИЯ
Спешно! Моля дайте съвет. Малкия през ноща вдигна температурс 38 гр. Дадох му Нурофен, намазх му краката с разбит белтък, падна температурара и заспа.Сутринта към 5,30 пак се събуди измерих 38 не бяха минали часове от нурофена, затова само го намазах с белтък.Температурата пак падна на 37 закуси добре и заспа.сега е нормална.Преди 10 дни дложихме ваксината за шарките.възможно ли е да е реакция???
ЛЛ каза по тела да не го водим при нея да давам Осцилококцинум и утре следобед да го заведем.
от ваксината МПР ,казват че реакция може да има до 10 дни след поставянето ,а при температура над 38 ,аз редувам панадол и нурофен през 4 часа.според моята лекарка от зъб температура може да се поддържа за 24 часа и не по висока от 38 .

# 492
И ние бяхме така 3 дни с 39 температура и се оказаха две кътни зъбчета ,и след 2 дни кашлица и сополи и се оказа  че и вирус  сме хванали ,а температурата ч свалихме единствено с Хексалгин ,нурофена е слаб за 39 температура

# 493
  • София
Благодаря за отговорите.   bouquet
За зъби въобще не помислих??? Сега е добре опитвам се да му давам осцилукокцинума, ще видим през ноща как ще е...

# 494
Преди 2- 3 седмици и моето бебе имаше температура 38.5 през нощта. Давах миг и цялата я мазах с оцет за 15 мин. отмина и така до сутринта в 8 същото се повтори. Оказаха се зъби кътници от долу и от горе.

Общи условия

Активация на акаунт