За храненето сам - опитва се, но се омазва здраво и са едни борби. Цаката е да му дадеш една лъжица самичко да си куса, а ти с друга да си го храниш и да го окуражаваш като успее само да си сложи нещо в устата

Навън ни е много странно ходенето - добре си ходи, но все търси да седне и да яде от земята, аз като не му дам и се огъва на дъга, един, два пъти, на мен ми писва и си го слагам в количката
Та почти не ходи навън, пък и покрай нас няма кой знае къде, ако е площадка се завира при големите, ако сме някъде сами - при боклуците.Вкъщи обаче все се спъва и пада, не умее да се предпази, да си има едни синки на брадичката, таман се оправи и пак падне и се насини
Тъй като почти навсякъде сме с теракота, установихме, че му се хлъзгат топлинките и за това пада. Чудим се с какво да го обуваме, само по чорапи е студено.Скоро ще обновим уроците по гърне, чакаме да свършим с ремонта вкъщи. А за подарък, хм...

Правим си аки и пиши в гърнето, обаче не си казваме сами, ами аз на всеки час - горе долу, го слагам, та така. Все още се случват инциденти понякога, ама вече почти спряха... Нощното пампи мисля по-натам да е, защото сутрин понякога не успявам да го хвана. През нощта се буди само веднъж за папкане, следобед спи веднъж за около 2 часа... 
и много се радва, ако успее да ми се измъкне и да ми избяга по дивана, докато го обличам.
и по-често успява. казва Мама, Баба, Тата по предназначение, пад (падна
Днес за първи път взех кухня. Опитах, хареса ми, изяде супата и основното на обед и вечеря съответно. Този месец ще му взимам, а на 11 ни е датата за закупуване на януарските, тогава ще решавам да продължаваме ли.
Побеляло му е езичето... та за всеки случай. Иначе нито температура, нито промяна в поведението или друго има.... но езичето му никога досега не е било такова
Затова отивам

обаче е много кисел.