Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 168
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Кърмещите, спокойно, като поизбият зъбите се успокояват и кърменията се разреждат, включително и през нощта. Ние вече имаме 1-2 дневни кърмения за приспиване, и то ако аз го подсетя и през нощта по-рядко се буди. Така е от около 1 седмица, дано не е моментно.
За храненето сам - опитва се, но се омазва здраво и са едни борби. Цаката е да му дадеш една лъжица самичко да си куса, а ти с друга да си го храниш и да го окуражаваш като успее само да си сложи нещо в устата Simple Smile
Навън ни е много странно ходенето - добре си ходи, но все търси да седне и да яде от земята, аз като не му дам и се огъва на дъга, един, два пъти, на мен ми писва и си го слагам в количката Sad Та почти не ходи навън, пък и покрай нас няма кой знае къде, ако е площадка се завира при големите, ако сме някъде сами - при боклуците.
Вкъщи обаче все се спъва и пада, не умее да се предпази, да си има едни синки на брадичката, таман се оправи и пак падне и се насини Sad Тъй като почти навсякъде сме с теракота, установихме, че му се хлъзгат топлинките и за това пада. Чудим се с какво да го обуваме, само по чорапи е студено.
Скоро ще обновим уроците по гърне, чакаме да свършим с ремонта вкъщи. А за подарък, хм...

# 466
  • София
Как сте, мили мами и августинчета?  Hug
Ние махнахме пампито  Flutter Правим си аки и пиши в гърнето, обаче не си казваме сами, ами аз на всеки час - горе долу, го слагам, та така. Все още се случват инциденти понякога, ама вече почти спряха... Нощното пампи мисля по-натам да е, защото сутрин понякога не успявам да го хвана. През нощта се буди само веднъж за папкане, следобед спи веднъж за около 2 часа...
От утре сме на кухня - досега му готвех аз, обаче много неща взеха да ми стават. Мисля да не му давам кремчето нишесте, а да му правя нещо с плодове за следобедна, както до сега. Като му приготвям и закуската, и ето ти две разправии, което си е съвсем достатъчно.  ooooh!
Все още много трудно се обличаме - винаги мрънка, иска да си стои голичък ако може  Crazy и много се радва, ако успее да ми се измъкне и да ми избяга по дивана, докато го обличам.   Flutter  Heart Eyes и по-често успява. казва Мама, Баба, Тата по предназначение, пад (падна  Laughing ) и ни плаши с бау-бау  Grinning
Подарък още не сме измислили за Рождество...  Hug

# 467
  • София
Хайде и ние да побутнем:) Браво за постиженията на Гушко! А навън с памперсче ли ходи?
Ние взехме един конструктор за подарък и се чудим дали да не опитаме направо на тоалетната чиния с детска седалка, някой има ли опит?

# 468
  • София
Да, навън е с пампи. Ако сме само около час навън, свалям пампито сухо, но ако сме по магазини и се забавим....  newsm32 Днес за първи път взех кухня. Опитах, хареса ми, изяде супата и основното на обед и вечеря съответно. Този месец ще му взимам, а на 11 ни е датата за закупуване на януарските, тогава ще решавам да продължаваме ли.
Тия дни ще го водя на консултация, не сме ходили от октомври месец. ooooh! Струва ми се много порастнал  Heart Eyes

# 469
Мариша, след годинката консултациите са на 3 месеца.

# 470
  • София
Никола, знам, благодаря ти   bouquet Побеляло му е езичето... та за всеки случай. Иначе нито температура, нито промяна в поведението или друго има.... но езичето му никога досега не е било такова  newsm78 Затова отивам

# 471
А мъникът приема ли течности, много често обложеният език се свързва с недостатъчно поемано количество течности.

# 472
  • гр.Пловдив
Здравейте мАмИнКи 4470 4470 4470 4470 4470
Много се радвам,че се включвате Peace

И аз нямам време за писане,започнах работа и съм свободна само вечерите и събота и неделя Crazy
Ще се включа пак да напиша новини и от нас Hug

# 473
  • София
Никола  newsm78 гледам, че пишитата му са светлички... сега специално го следя колко пие  newsm78
Теди, честита ти работа! А кой гледа малкия? Simple Smile Аз гледам да не мисля за момента, в който ще трябва да се върна на тръстиката...  ooooh!

# 474
Здравейте,
как сте? Аз се позагубих, ама не от хойкане, ами от работа и грижи с беба. Опитвам да работя от вкъщи по малко, но то става само докато спи и се дебнем така. Тя е щурак. Мислим да й купим една триколка, ама вкъщи да я кара до пролетта, после навън. Мислите ли че е добра идеята (не че има много място, ама искам да я разнообразя, а с количката за яздене не случих - мн паянтова и ще я махам)? Имате ли вече такива, харесват ли се и можете ли някакъв модел да предложите? Или пък може и нещо за яздене, стига да не е преобръща както сегашната (на бертони едно с глава на мече, най-куцата сигурно, която съществува на пазара)

# 475
Здравейте,
как сте? Аз се позагубих, ама не от хойкане, ами от работа и грижи с беба. Опитвам да работя от вкъщи по малко, но то става само докато спи и се дебнем така. Тя е щурак. Мислим да й купим една триколка, ама вкъщи да я кара до пролетта, после навън. Мислите ли че е добра идеята (не че има много място, ама искам да я разнообразя, а с количката за яздене не случих - мн паянтова и ще я махам)? Имате ли вече такива, харесват ли се и можете ли някакъв модел да предложите? Или пък може и нещо за яздене, стига да не е преобръща както сегашната (на бертони едно с глава на мече, най-куцата сигурно, която съществува на пазара)

Здравейте и от нас добра е идеята за триколка ,малчо я има от рождения му ден и сега си я кара вътре на Imaginarium e иначе и съм много доволна защото е здрава и колелата не са пластмасови,а за колата за яздене и нашата е на бертони и е супер паянтова и само пада от нея

# 476
нашата кола за язедене/бутане е на мони спейс отпред с мече и хипопотам, има и звуци. вече три години баткото не слезе от нея, щуро я кара, през стълби дори, тряска я къде ли не. не е мръднала. това се оказа най-харесвания и използван подарък. сега с малката все се карат за нея.
купихме подаръците: за малката - пазарска количка, дървена буталка от баба, низанка от баба, спирала с топчета и кухня, дървено влакче сортер от леля; за баткото-кола с дистанционно, две книжки за таласъмче, дървен конструктор в кутия от баба, палатка, играта джаф от леля. мноооого подаръци...елхата ще е отрупана...хихи. общо взето ще им обновим играчките...че нещо сегашните им са вече мн ретро и поизпочупени. и са по скоро за бебета.

# 477
  • София
Супер е подновяването на играчките Simple Smile Преди време взехме сортера от икеа, чак сега започна да го ползва по предназначение.Аз си бях харесала костенурката от лидъл( дървена е с кутия с формички), и я взехме като подарък от баба.Играе с една голяма кола и части от влакче.има си и вече негов телефон Joy

# 478
  • София
Ние пак сме болни Sad За втори път този месец, висока температура, сополи, мрънкане... Предния път го оправих с нурофен и хексалгин (който на скоро разбрах, че е забранен в Англия), но някак си не ми се иска толкова скоро пак да ги давам...
Ох, а за играчките - има едно камионче за яздене, на което не обръща никакво внимание, иначе сме му взели конструктор. В общи линии най-обича да разглеждаме книжки.  Heart Eyes Също като мен.  Flutter

# 479
  • София
и ние сме болни, от вчера - сополи и повръщане  Confused дано приключи с това, днес ми се виждат по-малко. капя виброцил и давам вит. С върху хлебче. температура засега няма  Praynig  обаче е много кисел.
иначе играе с конструктор най-много, и си кара колички насам-натам. колата за сядане нещо не я люби много-много, само ако някой го бута.
пишлето тия дни го погледнах... досега нищо не бях правила - ами забели си се самичко  newsm78 ако това е забелване, че и аз не съм много наясно.

Общи условия

Активация на акаунт