Августовски бебета 2013 - тема 3

• 66 184
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • СОФИЯ
 Разширени зеници, отпадналост, разсеяност ,повръщане.моето дете падна в банята и си удари главата отзад,аз също много се притесних ,защото се случи точно преди лягане вечерта.надявам се и при вас да е без последствия.ще чакам да кажеш как е като се събуди малката.

# 451
споко, няма страшно...те са корави. моята вече няколко пъти пада от нашето легло, приспивайки я, а имаме преграда. просто толкова съм уморена, че понякога заспивам преди нея и не я усещам. ако имаше нещо сериозно, нямаше да спре да плаче.
я кажете какви подаръци за коледа сте намислили за мъниците. аз съм се спряла на мечо разказвач на приказки и една количка буталка с изскачащи топки на фишър прайс.
за баткото на 3,5 г. палатка със спайдърмен, две книжки игри с таласъмче и мозайка.

# 452
  • СОФИЯ
аз също се чудя за коледен подарък,а и моето дете не проявява никакъв интерес към играчки за момента.разглеждах някакви конструктори ,или от тези музикални килимчета,но още не съм се спряла на нищо конкретно. http://www.hippoland.net/produkti/detski-igrachki/konstruktori-i … ncesa-hello-kitty ,

# 453
Момичетата по-горе са ти казали какво да следиш като симптоматика, но наистина са корави създания Дребусите, всичко ще ви е наред  Hug За кола или къщичка си мисля за Коледа. Имаме ли си фейсбукгрупичка  newsm78

# 454
  • София
Дано мо няма нищо на детето  Praynig
За коледен подарък мисля да му взема люлка конче или елен.той си играе най- много с колички и топка( нещо за бутане и ритане да е... )

# 455
Аз обмислям още подарък за малкия.Едно от нещата който съм намислила е книжка ,която издава звуци на животни Simple Smile Или някаква кола ( само с коли си играе  Mr. Green) ,третия вариант ми е конструктор...Но ще видиме ,а дали пък няма да са и 3-те варианта  Joy Joy Money Money

# 456
ЗДравейте,
след като се събуди, окото й се беше подуло яката, но педиатърката каза че утре може още малко да цъфне. Изглежда добре. И аз се поуспокоих. Първото падане си е стрес...Тя е малко по-крива, но не плаче и при допир. Сигурно просто е малко уплашена. Егати кошарите....
Благодаря за отзивите тук  Heart Eyes
Дайте линкове към тези играчки, особено на m-g , какво представляват? Аз не съм ги виждала такива чудесии

# 457
вместо буталката и мечето, ще вземем кола за яздене. хрумна ми днес, докато децата се караха кой да кара колата на баткото. затова трябва да са две...хехе. харесала съм на хелоу кити...розова..мн симпатична. води се кола за над годинка, така че, е ок. има я в хиполенд. като тегля чертата,ми прави впечатление, че най-използваната играчка вкъщи е точно тази кола. подариха му я за първия рожден ден и не слиза от нея вече три години. много любима.

# 458
Един детски лаптоп съм харесала за подарък, надявам се да насочи IT интереса си от нашия към него.

Да питам аз няколко неща, които ме вълнуват:
-Започнаха ли децата да хапват сами? Йешим иска, но още не й давам, че се оклепва тотално.
-Започнаха ли да си казват акото и пишчето? Тя акото си го показва всеки път, но пишито често го изтърва.
-Започнаха ли да вървят нормално, хванати за ръчичка без да се катерят по огради, без да сядат по бордюрите и без да ровят в шумата?

# 459
  • София
Нашият нищо не казва.памперса ще пробваме да го махаме следващото лято, сега мисля че само ще се дебнеме и ядосваме! Иначе си стои на гърнето някои път върши работата.
Ходи на ръка ама ако нещо му стане интересно е до там Wink

# 460
Здравейте и от нас!!! Доста време не съм писала тук... Сега като детето е по-активно е значително по-трудно. Само като спи имам шанс да свърша нещо. И така не остава време за интернет...
  Иначе още се страхува да ходи сама. Държи се за един пръст, но се страхува да се пусне.Ако бута количка или уокъра си ходи... Оставила съм я да се престраши сама. Когато,тогава не я зоря.. За говоренето казва: айде..тате..да..не.. и други нейни си неща дето не мога да повтора, но се разбираме... Peace И ние сме с памперс. От 7месеца пробваме периодично на гърне.. И не става! Като я сложа почва да реве и да се опитва да ме хване да се катери по мен иска да стане. Все едно и идва страшно нз и аз  Crossing Arms Скоро съм решила пак да пробваме. Може да е размислила  Wink Така се страхуваше да се качи на едно конче, което се люля, подарък от чичо й за рд. От няколко дни не мога да я сваля от него. Явно трябва сама да реши и да се престраши.
  За подаръци за Коледа и аз съм се замислила. За рожденния й ден и подариха детска кухня, доста се заигрева с нея. Има и сервиз за чай. Постоянно бърка с лъжицата в чашката  Laughing Но все още не се сеща да ги подреди и да играе. Обикновенно аз ги реда, тя идва разбутва всичко взима една чаша и лъжичка и бърка.. Чудя се какво да купим и ние за Коледа.  Шейна може би или едно бебе дето лази съм загледала или количка за бебе..нз още. Thinking
 И един въпрос имама. Дано не се повтаря и да сте го обсъдили вече.. Какво давате на децата за имунитета? В момента аз давам биозин кидс. Като говорим с другите познати майки всяка дава различни неща, но нз дали има ефект още. Като започнеш Имунобор, Самбукус, Колактив и т.нат. Има ли някой, който да е давал нещо и да е доволен, в смисъл да има ефект?

# 461
здравейте,
за имунитет давам само клеева тинктура по една капка във водичка. няма алергии към пчелно млечице или прополис, така че давам.
за щуреенето е нормално. стават по големи и пакостите порастват с тях. почва и жестокото тръшкане ако не получат нещо, което искат. желанието за въргаляне в листа, кал, мръсотия и т.н, е най-силно. всичко забранено, е най-сладко. моята ходи съвсем свободно, дори търчи обикновено...все се гонят с батко й.
с памперс е, но си върши работите в гърнето. не дава знак, но аз си я слагам и тя си знае. рядко има нещо в памперса. но си е до дете. едни възприемат, други не. баткото сядаше на гърне, но нищо не вършеше в него. като станеше, цапаше памперса.
и аз си мислех за лаптоп, но това са от нещата дето бързо омръзват според мен. има един музикален таблет за най-малките...май ще е по-интересен за мъниците. така мисля. аз съм се насочила към кола за яздене и дървен конструктор, ако и таткото естесвено се съгласи де, че много станаха желанията ми (и играчки и за баткото). ще видим.
малката казва доста думички, започна да имитира животни. дава пет, целувки, маха и казва чао чао, правим боц с пръсти. игрите са й по скоро всичко да разхвърля, отколкото да седне и да се заиграе с нещо, но за тази възраст не мога да искам чудеса.
кърмим се доста често и през деня, и през нощта. растат зъбки и е ужас. за да поспивам през нощта, че непрекъснато цока, спи до нас...та вече в леглото сме 4 мата. но ми трябва сън, за да си ги гледам двамката. преди ставах сто пъти на нощ пренасям,кърмя, люлея, пея. сега спи при нас, като плаче давам да цока, заспива и така мн пъти през нощта, но поне поспиваме. чакам зъбките да порастнат и ще се отбиваме, че й е мания. лошото е, че има още мн зъбки за избиване...Sad
а за яденето й е най-сладко да яде сама. рови в чиниите и яде. цялата се омазва, и не само себе си...хехе

# 462
Биозин кидс давам и аз, но не редовно - забравям.
От 2 два дни не цока, нямам кърма вече, за успокояване при никнене на зъбки ще ползвам залъгалката и гелчето Бочко.

# 463
И нас ни напъват яко зъбите. Давам Дентокинд на Мама Натура хомеопатични са. На нас ни помагат или поне така мисля.Не плаче толкова..Иначе е кисела все си бърка в устата и гледа нещо да гризе. Иначе сме назад със зъбите. До преди две седмици бяхме само с два отдоло,които избиха на 10 месеца.. После за седмица избиха още 5 горе. Кошмар беше. Имунитета падна,разболя се.. Почивка две седмици и сега избиват още два.. Така в момента сме с 7 до дни ще да 9. И тя започна да се тръшка като иска нещо и за добавкаи цика  Shocked Дано да е моментно и да мине бързо ..

# 464
  • София
Нашия имаше 6 зъба през юни, и точно като при вас, от около 10 дни изведнъж избиха 5 зъбчета.  Shocked Голямо киселявене беше...  Whistling
Подарък - мислех за голяма плюшена играчка, за да си спинка върху нея... не съм решила още.
Хапването - от около месец освен да рови с лъжица в купичкаа и да омазва всичко, и яде. Но по 10 хапки сам... основно аз си го храня, няма как да го чакам.
С акото и пишото - не си казва, но второто го прави преобладаващо в гърнето. Мисля да махам пампито, или да сложа многократна пелена.
Катери се по огради, кара си тракалцето по коли и огради, рови в шумата, и да се не случва да минем през ремонтираща се улица с камъчета и пясък - не мога да го измъкна от там, излизаме - той с рев, аз с главоболие...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт