Електронни четци - XIII

• 58 235
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Ямбол
Киндъл 6 няма.

# 586
# 587
  • Ямбол
Това е Киндъл 4 с 6 инчов екран. Двата апострофа до шестицата обозначават инчове, а моделът е 4.

# 588
  Joy приемам забележката  bouquet неделя е....все пак пия още първото кафе Embarassed

# 589
  • ... рееща се.
@tsvetiikata, в официалния UK сайт на Престижио пише, че няма Wi-Fi. Не е чак такава загуба Simple Smile Със здраве да си го ползваш, изглежда удобен и лекичък Hug

# 590
@tsvetiikata, в официалния UK сайт на Престижио пише, че няма Wi-Fi. Не е чак такава загуба Simple Smile Със здраве да си го ползваш, изглежда удобен и лекичък Hug
Видях,за което много ти благодаря!Не ми пречи изобщо моят основен източник на книги все пак е  МБ Simple SmileИзглежда лекичък и го пробвах на слънце.Вижда се като на нормална светлина.Голямо щастие Simple Smile)

# 591
Нормално ли е като свързвам Нука с Sony Vaio а той е с Windows 7 и лаптопа откача направо.На служебния със Виста не иска да свърже изписва ми ,че са несъвместими с операционнтата система .На дъщерята е сонито  мига като луд лаптопа ,само настолния е с Windows ХР с него работи.Даже мислех като свързах моя Нук да няма вирус някакъв, после накарах сина да сканира лаптопа на дъщерята обаче вируси нямаше.Сега включих новия нук на дъщерята към Сонито ,че ще носим него на морето ,е тоя комп пощръкля дано не е повредена книгата?Как е при имащите нук?Сблъсквали ли сте се newsm78 ,много гадно от 3 компютъра само с един да става прехвърлянето #Cussing out

# 592
стефани, моя е с win7 и всичко е наред  Thinking Ако го изчакаш да си полудее, няма ли да инсталира накрая Нука?  И да си прехвърляш нормално?  Laughing

# 593
Като го свържа и инсталира драйвери и после го отваря.Щракам върху папката с файлове на нука отваря ги книгите след което почва да мигат разни прозорци и то през секунда .Като отворя менюто моя компютър и се вижда С директорията и на мястото на нука една икона ту пише нук ту пише файл Ф и премигва все едно дава на късо.Двата Нука са ни еднакви със светлина са.Моя е включван и към други компютри като реагира така Сонито реших ,че имам проблем от някой файл ,но нейния е нов Нук не е свързван досега никъде  newsm78....Merry твоята книга Нук ли е?Ако е така излиза ,че проблема не е операц система а марката лаптоп или антивирусната????Аваст?Ама на настолния ни компютър също е Аваст?!

# 594
И аз съм с Нук, но без подсветка. Дали връзката с USB кабела и порта не се получава добре (пробвай през друг порт на лаптопа)? Лампичката на Нук и тя ли светва/угасва?

# 595
Идната седмица в Кауфланд ще има Киндъл 4 за 149 лв. с 3 години гаранция.
Kъде го видя? В брошурата ли? Той е без подсветка, нали?

# 596
  • Ямбол
Идната седмица в Кауфланд ще има Киндъл 4 за 149 лв. с 3 години гаранция.
Kъде го видя? В брошурата ли? Той е без подсветка, нали?
Да, беше в брошурата за Ямбол, не знам дали навсякъде ще го пускат. Без подсветка е да и без тъч.

# 597
 Rolling Eyes в нашата го няма.
Благодаря ти за отговора!

# 598
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Rolling Eyes в нашата го няма.
Благодаря ти за отговора!

В брошурата за София беше миналата седмица - от 28.07. до 3.08.  Peace

# 599
  • гр. София
Нормално ли е като свързвам Нука с Sony Vaio а той е с Windows 7 и лаптопа откача направо.На служебния със Виста не иска да свърже изписва ми ,че са несъвместими с операционнтата система .На дъщерята е сонито  мига като луд лаптопа ,само настолния е с Windows ХР с него работи.Даже мислех като свързах моя Нук да няма вирус някакъв, после накарах сина да сканира лаптопа на дъщерята обаче вируси нямаше.Сега включих новия нук на дъщерята към Сонито ,че ще носим него на морето ,е тоя комп пощръкля дано не е повредена книгата?Как е при имащите нук?Сблъсквали ли сте се newsm78 ,много гадно от 3 компютъра само с един да става прехвърлянето #Cussing out

Аз съм с Nook и нямам проблеми при свързване с компютъра. Пробвала съм го и на двата лаптопа - единия е с Виста, другия с Уин 7 - и нямам проблем. Даже го ползвам предимно с Вистата, защото на лаптопа с Уин 7 не ми върви особено успешно МБ.

Общи условия

Активация на акаунт