сайта Booking.com

• 105 096
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • Луната
Ами ако се обяви картата,за открадната,картата не е кредитната.тогава ще се издаде от от обб дрруга карта с друг номер,тогава ще има ли проблем.
Най-добре е да попитате в банката Ви! Картата може да е с различен номер, но сметката е една и съща!  Peace

# 271
Но аз не съм дала секретния код в резервацията на картата.

# 272
  • Варна
Но аз не съм дала секретния код в резервацията на картата.

Понякога не е необходим, могат да се теглят пари и без него.
Най-добре пишете на хотелиера, измислете някаква сърцераздирателна причина и помолете да ви отменят неустойката. Повечето хотелиери я отменят.
П.П.
А още по-добре да пишете на букинг да ви посредничи с хотелиера, защото хотелиера ще ви отмени неустойката , ако букинг се откаже от комисионата си.

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 15:47 от Хексе

# 273
Здравейте, вчера направих резервация през Booking за другата седмица за Пампорово.
Но сноши, прибирайки се от работа,се подхлъзнах по стълбите и си контузих крака Cry
за моя радост след преглед и снимка се видя че е само навехнат. Но по лекарско предписание крака трябва да е в покой поне седмица. Което автоматично прави планираната ваканция невъзможна.
Лошото е че резервацията е без право на ануллиране.В случай, че го направя, дължа неустойка в размер на цялата сума.  Sad  Разговарях с хотела и те казаха, че при тези обстоятелства могат да анулират резервацията, но искат потвърждение от Booking.
Писах на букинга, като обясних случая, но получих само автоматичен отговор, че може да използвам опциите в сайта или да се свържа с хотела. Пак писах,че хотела иска тяхното потвърждение, но нямам отговор.
Какво друго мога да направя и дали изобщо има шанс да се отмени тази резервация?
Все пак "Отсега нататък: € 167.40" за нещо, което няма да мога да ползвам ??? Cry Cry Cry
На телефона в сайта на Booking обслужването само на англииски ли е?

# 274
  • София
Здравейте, вчера направих резервация през Booking за другата седмица за Пампорово.
Но сноши, прибирайки се от работа,се подхлъзнах по стълбите и си контузих крака Cry
за моя радост след преглед и снимка се видя че е само навехнат. Но по лекарско предписание крака трябва да е в покой поне седмица. Което автоматично прави планираната ваканция невъзможна.
Лошото е че резервацията е без право на ануллиране.В случай, че го направя, дължа неустойка в размер на цялата сума.  Sad  Разговарях с хотела и те казаха, че при тези обстоятелства могат да анулират резервацията, но искат потвърждение от Booking.
Писах на букинга, като обясних случая, но получих само автоматичен отговор, че може да използвам опциите в сайта или да се свържа с хотела. Пак писах,че хотела иска тяхното потвърждение, но нямам отговор.
Какво друго мога да направя и дали изобщо има шанс да се отмени тази резервация?
Все пак "Отсега нататък: € 167.40" за нещо, което няма да мога да ползвам ??? Cry Cry Cry
Пишете в сайта на Букинг и обяснете положението. Също така обяснете, че сте разговаряли с хотела и те изискват потвърждение от тях. Отговарят, но не веднага. И на мен ми се е случвало да анулирам такава резервация и нямаше проблем.

# 275
Пишете в сайта на Букинг и обяснете положението. Също така обяснете, че сте разговаряли с хотела и те изискват потвърждение от тях. Отговарят, но не веднага. И на мен ми се е случвало да анулирам такава резервация и нямаше проблем.
От Booking така и не ми отговориха на вторият меил, в който обяснявах, че от хотела искат тяхното потвърждение, но звъннах на телефона им, посочен в сайта. обясних, че не говоря добре английски и поисках да ме свържат с някой, който говори български. Младежът, с който ме свързаха беше много любезен и ми оказа пълно съдействие. Оказа се, че хотелът, който съм избрала са предоставили опция от Букинг да могат да анулират такива резервации, в рамките на 24 часа, без да се дължи никаква комисионна.
Веднага получих мейл, че резервацията е анулирана и дължа 0,00 лв. Grinning

# 276
 Joy  Joy е как им обясни,че не говориш английски ? На какъв език го издума  Mr. Green Питам защото и аз съм от тази партия ,от не говорещите анг. bouquet Учила съм френски и става доста смешно на моменти  Joy

# 277
Здравейте,
някой може ли да ми разясни как да отворя на всички коментари за даден хотел, тъй като пробвам и само виждам оценка на хотела, а като натисна на коментари - не се отварят  newsm78
И още едно питане - онзи ден ми излезе Genius - че при 5 резервации получавам отстъпки, а в момента съм резервирала 2 хотела в различни дати  и не ми излиза, че ми остават примерно още 3 резервции да направя ...странна работа....

# 278
трябва да минат престоите, за да се зачитат, не е само резервация.
За коментарите- цъкаш на оценката и после скролваш надолу

# 279
със скролване не става, пробвах - просто ми излиза оценката и до там, не виждам всичките коментари

Имам едно питане - не съм запазвала до сега апартамент от букинг, депозит взимат ли ( че не е писано в сайта)

# 280
  • София
със скролване не става, пробвах - просто ми излиза оценката и до там, не виждам всичките коментари

Имам едно питане - не съм запазвала до сега апартамент от букинг, депозит взимат ли ( че не е писано в сайта)
Зависи каква резервация направите. Ако е с право на безплатна анулация няма да ви вземат нищо. Ако е с опция "Стойността не се възстановява" веднага ще блокират парите в картата ви.

# 281

Зависи каква резервация направите. Ако е с право на безплатна анулация няма да ви вземат нищо. Ако е с опция "Стойността не се възстановява" веднага ще блокират парите в картата ви.

благодаря , но нямах предвид това ,  а както при рент-а-кар се иска депозит от около 400 евро, нали така е и при апартаментите... или греша

# 282

Това вече не винаги е вярно  Peace

# 283
  • Sofia
Спали сме няколко пъти в апартаменти, за които си пише, че искат депозит, но като ни видят - изобщо нищо не искат  Wink

# 284
  • София по рождение
Здравейте,
резервирах хотел в буkинг, но по-kъcно видях, че анулацията не е безплатна - а периодът е чаk догодина. Ceга? Kрай ли е? Или имам шанcове да отменя резервацията без таkcа? ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт