Пазаруване от Aliexpress.com 25

• 44 846
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • Пловдив
flog, много ми харесва якето за ММ. Благодаря, че сподели. Понеже от скоро пазарувам (имам 3 малки поръчки, които пътуват, все още) би ли споделила, бяха ли ти написали по ниска стойност за да не обмитяваш тук? И къде се уточняват тези неща с китаеца?

# 257
Поредната поръчка-тази чанта в черно, утре ще я получа, след около месец чакане http://s.click.aliexpress.com/e/NBba6Nf дано и качеството да е ОК

# 258

Juliama23 някой ден като си направиш косата пусни ни моля те снимка на резултата,тук или във facebook групата.Ще ти бъда мнооого благодарна  Hug

не съм си правила косата още, но ето една снимка на резултата върху екстеншъните
Grinning

# 259
  • В един копнеж!

Juliama23 някой ден като си направиш косата пусни ни моля те снимка на резултата,тук или във facebook групата.Ще ти бъда мнооого благодарна  Hug

не съм си правила косата още, но ето една снимка на резултата върху екстеншъните
Grinning

Това откъде дойде? От странните, по последна мода, маши за къдрици ли? Че им се чудя вече втори месец да се излъжа или не:blush:

# 260

Grinning
Това откъде дойде? От странните, по последна мода, маши за къдрици ли? Че им се чудя вече втори месец да се излъжа или не:blush:
От тях дойде , да Laughing  много ми харесва на мен, мислех , че сигурно е поредната глупост дето ще събира прах, но е супер удобно,лесно и бързо без горене на ръчички и т.н. може да си завиваш къдрицата в каквато посока искаш..абе супер е , много съм доволна

# 261

От тях дойде , да Laughing  много ми харесва на мен, мислех , че сигурно е поредната глупост дето ще събира прах, но е супер удобно,лесно и бързо без горене на ръчички и т.н. може да си завиваш къдрицата в каквато посока искаш..абе супер е , много съм доволна
[/quote]

Здравей,
ако въпросният уред е поръчван от али, може ли линк Simple Smile Благодаря!

# 262

Здравей,
ако въпросният уред е поръчван от али, може ли линк Simple Smile Благодаря!
[/quote] Дадох линк на по - предната страница Simple Smile

# 263
  • у нас
И аз отдавна се чудя на тази машинка за къдрици. Четох по различни форуми противоречиви мнения. Едните са доволни, на друго място пък пишеше, че пресата блокирала и трябвало да отрежат косата на момичето, че изгаря косата и тн  Thinking Та, още се чудя  Thinking
Juliama23 честита придобивка. Като направиш косата си би ли споделила пак какво ти е мнението?

# 264
# 265
  • София
По повод пресата за къдрици да разкажа една случка от днес.
Аз вече съм поръчвала такава от Али за една позната. Дойде марка Бабилис с всички надписи, етикети, книжка, както си трябва. Жената е доволна.

Днес ми пише на скайпа съседката ми на етажа дали съм си вкъщи да й приема пратка от UPS от Полша, че тя е на работа. Дойде куриера и взех пратката. Тя ми споделя, че си е поръчала преса за коса и ми показва ето тази https://www.dalavera.bg/novo-pokolenie-kadritsi-s-babyliss-mirac … o-dostavkata.html

Та й показах няколко линка на същите преси в Али. Ама като не пита, така е. За мен това са едни и същи преси. В Техномаркет били по 300 лв и така тя решила, че за 180 е голяма далавера.
Понеже жената, за която поръчах и изпратих вече не е от моя град и не мога да сравня ще взема да купя още една от Али ще сверя с днешната получена от комшийката.

# 266

petya_doncheva88 my Aliexpress-Manage feedback-leave feedback.

Няма такова нещо като Leave Feedback, или поне аз не го виждам. Погледнах във View My Feedback Profile, но няма нищо

# 267
В късните часове на нощта си поръчах тази рокля : http://www.aliexpress.com/snapshot/6060976347.html
и тази микро карта за телефона http://www.aliexpress.com/snapshot/6060964846.html

Дано са сполучливи Simple Smile

Да те предупредя за картата - много съмнително е за 13$ да си купиш 64 гб. В повечето случаи картите са 8 гб, а показват 16, 32, 64 гб. Препоръчвам да тестваш картата с H2testw преди да потвърдиш, че си получила поръчката, за да можеш (ако се наложи) да отвориш диспут.

много съм ти благодарна Simple Smile и аз се съмнявам,дано не се налага диспут да повдигам.а как се пробва с това?инсталирам ли или ... ? Сори за глупавия ми въпрос Sad

# 268
Здравейте, някой да си е взимал такава рокля: http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-Fashion-wo … 8_1567712839.html  Peace

# 269
Какво означава когато спорът е приет ? И къде е тази информация за спора ? Пише ,че там трябва да видя резултатът .

Общи условия

Активация на акаунт