Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо mini_moni е родила сега? Как се случи или беше Божията воля?
Колко комплекта чаршафи и какво спално бельо за количка са необходими?
Как в момента се набавя кръв и има ли нужда от кръводарители?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо mini_moni е родила сега? Как се случи или беше Божията воля?
-
Колко комплекта чаршафи и какво спално бельо за количка са необходими?
-
Как в момента се набавя кръв и има ли нужда от кръводарители?
-
Как протече раждането на mini_moni?
-
Какво представлява неонаталогията в Селена?
Трябва обаче да внимавам много и да си пия но шпа 3х1 + диаспорал 2х1.
Засега сме аз и Мира. Моето предложение е пак в Гранд мол Мармалад в 10 сутринта. Но цял ден съм свободна и мога да дойда където кажете. Така, че чакаме предложения.
Виждаш, че и момичета от съседните теми се присъединяват към положителните мисли и просто няма как развоят на нещата да не е положителен, след като толкова хора се молим за малката душичка. Ти продължавай в същия дух, бъди все така обнадеждена; макар и толкова малка и крехка, Екатерина усеща всичко.

Ям като за световно, предимно тестени неща, които си бъркам вкъщи и омитам за нула време. Предишната бременност качих 15 кг, а дребния се роди 2900 кг. Ще видим сега срамежливия момък колко ще се роди. Много се крие това дете обаче. Едно фото не можем да му направим - слага ръце пред себе си, крака....все да се скрие от АГ-то. Седалищно е все още, но има достатъчно време. Аз тъй или иначе ще съм секцио, заради първото ми раждане по този начин. И аз умирам от страх, направо ми се иска да съм с пълна упойка и упойка докато ми слагат упойката. Като си спомня преди 7 години, като ми поставяха епидуралната - сгъни се на геврек, опри чело в колена... Ми как да си сгъна шкембето бре хора. Пфу, след 10 часа мъки предизвикано раждане на термин, накрая се наложи и пустото секцио. Сега поне мисля, че ще е по-лесно - определяш дата, раз-прас и приключваш - няма чакане, бъркане, болки.... Оф, да минава всичко нормално, че много съм се спекла.
.