Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 286
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Тоновете на бебето ми ги проследиха в 23 г.с. Бяха силни, равномерни, учестени, както трябвало да бъде. Обаче при мен имаше причина за това проследяване, иначе се почва по-късно.

# 496
Мили бъдещи майчета , извинявайте,че нахлувам в темичката ви . Искам да дам цялата си надежда, вяра и молба да малката Екатерина и за всички останали майки и бебчета   HugБъдете здрави, пазете се и с радост дочакайте срещите с малките човечета !  Всички ние от юли 2013 сме с вас , "следим ви ", вярваме и се молим за здравето на всички ви !  Hug Hug Hug
Пък ако имате нещичко за казване, питане, споделяне или каквото и да е сте добре дошли в нашата темичка по всяко време !

# 497
Добро утро, мами. Аз имам една питанка- някой насочил ли се е да ражда в Тина Киркова, но без избор на екип? Слънчев и усмихнат ден на всички  Wink
аз възнамерявам така да го направя.

# 498
Добро утро, мами. Аз имам една питанка- някой насочил ли се е да ражда в Тина Киркова, но без избор на екип? Слънчев и усмихнат ден на всички  Wink

А за Шейново някой нещо да каже? newsm78

# 499
Мили бъдещи майчета , извинявайте,че нахлувам в темичката ви . Искам да дам цялата си надежда, вяра и молба да малката Екатерина и за всички останали майки и бебчета   HugБъдете здрави, пазете се и с радост дочакайте срещите с малките човечета !  Всички ние от юли 2013 сме с вас , "следим ви ", вярваме и се молим за здравето на всички ви !  Hug Hug Hug
Пък ако имате нещичко за казване, питане, споделяне или каквото и да е сте добре дошли в нашата темичка по всяко време !
Благодаря ви юлки 2013  Hug благодаря за подкрепата  Hug Вярвам,че наистина помагате и давате сили на малката ми Кати  с пожеланията ,молитвите и милите ви думи  Hug

# 500
mini_moni, мила майчице  Hug Всяко майчино сърце ще трепне и ще изпрати подкрепа за вас Praynig  ! И  ние вярваме!

# 501

За Шейново - аз родих без екип там преди 9 г. Много съм доволна  Peace Имах усложнения и се наложи да слагат форцепс с пълна упойка.Викнаха  др.Богословова (тогавашната шефка) да
извади бебето...Реагираха много адекватно ,въпреки че нямах екип  Peace

# 502
Аз във връзка със запека не мога да помогна със съвет, но искам да питам нещо, сигурно ще прозвучи глупаво Embarassed. Мамите с контракции, забелязвате ли тенденция да се засилват болките и контракциите когато не сте ходили до тоалетна? Аз нямам запек, но се случва да прескоча и забелязвам, че по-често ме стяга корема в такива моменти. Като ми се пишка също ...

Има връзка някаква Thinking. Аз съм с контракции и скъсена шийка и моят лекар ми каза в никакъв случай да не ми се ходи по каквато и да е нужда. Да държа пикочния си мехур винаги празен. Да не позволявам нито запек, нито разстройство и да ходя всеки ден по голяма нужда. Спазвам стриктно и контракциите намаляха. Естествено и повече почивам.

За запека - сега да чукам на дърво, нямам проблеми, но в началото малко имах и гинекологът ми изписа това - http://apteka.framar.bg/30007756/%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1%83% … %D0%B2-mip-pharma . Доволна съм.

На мамите празнуващи рождени дни и именни дни -  newsm51, макар и на патерции - да са живи и здрави и да имат юли месец здрави и хубави бебчета!

За имената - Калина и Рада - и двете ми звучат добре, но Калини наистина много има. Същото е с Калоян и Георги. На мен Георги много ми харесва - страхотно име и именният му ден е голям национален празник, но май познавам повече дечица с името Калоян newsm78.

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 12:51 от tara 2

# 503

За Шейново - аз родих без екип там преди 9 г. Много съм доволна  Peace Имах усложнения и се наложи да слагат форцепс с пълна упойка.Викнаха  др.Богословова (тогавашната шефка) да
извади бебето...Реагираха много адекватно ,въпреки че нямах екип  Peace

Благодаря ти за мнението,mini_moni!Мислим за малката душичка всеки ден!  newsm76 Вчера една приятелка ми разказа,че е била също много доволна от Шейново-без избор на екип и сега събирам мнения!

# 504
bebe2  не се ли притесняваш да родиш без екип? Аз се чудя вече, как да постъпя, но ако искам таткото да присъства трябва ВИП родилна и избор на екип, така че май нямам голям избор.

# 505
  • София
Мамчета, благодаря ви за милите пожелания Simple Smile
Вчера в суматохата не поздравих цветята ни - да сте много щастливи, обградени с много нежност и любов!

За запека същ така помага сутрин преди закуска свещички изилакс (пак глицерин).
Ако не ми изневерява паметта, от 8ми месец започваме да ходим на ЖК на всеки 2 седмици, а в 9ти всяка седмица.. нещо такова ми се върти в главата.

Прегръщам ви всички!

# 506
Мили юлчета 2014, нахлувам и аз за мъничко в темата ви, за да изкажа подкрепа и голямо гуш за мама мини мони и малката Екатерина. Лили вече ви е писала, че ние, юлки 2013, много се вълнуваме за мъничето и нейното семейство. На мен ми е особено мила на сърцето мини мони, защото моят термин също беше на 15.07, а май ми е и градска (от Кърджали).

На всички останали ви пожелавам лека бременност и здрави и пухкави бебета накрая!

Мини мони, ако имаш нужда от каквото и да било съм насреща. Всичко най- добро ти желая!

# 507
  • Варна
Здравейте, момичета. Днес съм се позадействала от сутринта. Още с влизането си у дома, след като заведох малкия на ясла, влязох в банята да я мия, че намеквах намеквах, ама се правят, че не ме чуват..  Stop И викам с щадящи средства/препарати почвам, че явно мен чака. После се уредих с награда - един козметик и сега хапнах една салатка и ще мятам прането.
На патерица поздравявам всички именници и рожденици - да сте здрави, обичани и обичащи.   bouquet Hug
Тонове предния път почти не са ми мерили, сега ще видим как ще бъде.
За запека и на мен с тази бременност ми е по-голяма мъка. Предния път май само първите месеци имах проблем. Гледам да наблягам на течни храни, плодове и салати и всичко е ОК. Ама като се отпусна с някой печено, картофи, ориз, сладки, тестени и веднага оказва влияние. Ама пусто не мога да вирея само на плодове и зеленчуци. Постоянно ми се преяжда какво ли не. Ей така от чисто чревоугодничество и лакомия, не от глад.  Blush
♥Elfita♥ не съм ти честитила още племеничето - да е живо и здраво, жизнено и щастливо дете! Мама, тати и цялата рода да даряват само любов и топлина.   bouquet
За имената  и Калина, и Рада ми харесват - всяко само по себи си. В интерес на истината ми се виждат много различни, та чак не съм сигурна кое бих предпочела. Същата работа с Калоян и Георги. Иначе мен не ме притеснява това, че дадено име е разпространено - синът ми се казва Даниел, само от ЛЛ знам, че има страшно много пациенти с това име, ама пък какво.  Crossing Arms Сега и името, което сме избрали за девойката набира популярност май, та няма да се изненадам и то да се окаже популярно.  Crazy Живи и здрави да са, пък другото.
За Mamas and Papas само Солата където имах възможността да видя в наша Варна. Друг модел количка не ме огря, да не говорим за дрешки, пелени и подобни. Иначе съм си харесала много това - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CH0H5JU/ref=ox_sc_sfl_imag … id=A3ETUNZJCUYFD7 .  Като стана дума ще се радвам на идеи за лилава пелена - защо всичко е розово, цикламено...  ooooh! Идеята ми е, че количката ми ще е лилава или най-много черна(която ще освежа с показаната подложка) и предпочитам лилава пелена. На H&M също много харесвам пелените, но лилава не съм виждала.
mini_moni  Praynig  fingerscrossed  Praynig

# 508
  • Варна
Елфита, ЧРД на патерици! Бъди жива и здрава, обичана и щастлива. Плежърче, и тук да ти пожелая здраве и много щастие.

Бебе2, честит имен ден! Да си красиш името всеки един ден.

Мини мони, аз не пиша всеки ден, но чета всеки ден и само дебна новини за вас. Не ми излизате от главата. Така искам този критичен период за Кати да минава и да поема въздух вече с облекчение. Не ми се мисли какво изживяваш.  Hug

Момичета, в старата ми отчетна тема започнаха рождените дни на децата ни, скоро е и на моето момченце и всяка година в този месец ме завладяват едни емоции. Как всеки ден чаках раждането и само се ослушвах за някакви симптоми, а изобщо не знаех какво да чакам. Събуждах се с мисълта дали днес ще е най-важния ден в живота ми или не и т.н. Много е вълнуващо и въпреки, че тогава много се страхувах, сега си спомням всичко само с хубави емоции.

Вчера взех, че спечелих един търг в Ebay за един "Баба Слинг". Надявам се да съм доволна и да ми е полезен. Вече купих и доста неща за бебка, чакам си и количката тази седмица.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Качила съм 8 кг вече, някак изведнъж. Много тъпо ми стана, а тепърва идва и Великден. Какво ще стане с тези козунаци, не знам.  ooooh!

За имената - Калоян и Георги еднакво ги харесвам. И щом не ви притеснява, че са масови имена, каквото и да изберете, все са си хубави. Мен ме тресе някакъв нагон за индивидуалност, та много важен критерий ми е да не е популярно име. Е няма да кръстя Зюмбюлка, за да е единствена, но все пак не искам и да е 2-3 в класа си с дадено име, примерно.  Peace Сега ще се разровя в тазгодишните отчетни теми, да видя как са си кръстили децата.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 509
На H&M също много харесвам пелените, но лилава не съм виждала.

Би ли казала къде гледаш на H&M пелените или направо в магазина?

Общи условия

Активация на акаунт