Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо mini_moni е родила сега? Как се случи или беше Божията воля?
Колко комплекта чаршафи и какво спално бельо за количка са необходими?
Как в момента се набавя кръв и има ли нужда от кръводарители?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо mini_moni е родила сега? Как се случи или беше Божията воля?
-
Колко комплекта чаршафи и какво спално бельо за количка са необходими?
-
Как в момента се набавя кръв и има ли нужда от кръводарители?
-
Как протече раждането на mini_moni?
-
Какво представлява неонаталогията в Селена?
. Радвам се за прекрасните новини за малкото ни талисманче-геройче .Сили и кураж на мама и цялото семейство!!!

просто миех помпата и шишето в което цедях, но при мен слезе късно и реално не се е налагало дълго време. все пак не виждам смисъл да се влачи стерилизатор в болницата, бих питала за начало има ли къде да се ползва изобщо
). Оттогава понеже малкия беше на система не ми даваха да го кърмя, та аз цедях. Дадоха ми го чак в събота (което е на 6ия ден), една консултантка по кърмене дойде в болницата и имаше съмнения, че ще започне нормално кърмене при нас, защото е минало много време, а и бебо беше под 2 500 кг. Това допълнително пречеше, защото много бързо се изморяваше на гърда да суче. Та аз още в болницата, за да не ми спре кърмата цедя, стерилизирах и му даваш със шише кърма. Иначе не си представям само да мия помпата
както писах, моята кърма слезе късно и не съм имала проблем, а кърма от шише почти не съм давала в болницата, минахме на кърмене, по-скоро е въпрос на случване на нещата според мен. стерилизатора ми е за микровълнова и няма как да го ползвам там така или иначе, но ако от болницата се съгласят, може да ми я стерилизират, въпреки че аз не виждам проблем с това.
Първо бебе ми е, така че все нещо ще взема повече или не каквото трябва, но да сме живи и здрави, това е най-важното.