Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 401
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Както и да се настройваме при всяка раждането ще е по различен начин . Аз се бях настройла за много болезнено защото качих доста кг и лекарите ме бяха наплашили че след като изкам нормално то ще ми е много трудно ДА АМА НЕ водите ми изтекоха в 22,30 ч. до тогава никви контаракции към 23 тръгнах към болницата защото се къпах и оправях в нас в 00,50 вече бебо се роди 51 см. 3850 гр. голямо слонче и с 3 шева само които се получиха при раждането на плацентата . Много лесно мина всичко , надявам се и сега да е така а и си родих точно на термина който ми бяха казали в самото начало без промяна бебето вървеше с седмица две по голямо но си родих на дата по цикъла .
Всичко е относително

Относно болежки и контракции всичко ми е наред с изключение на кръста който вечер ме  спуква от болки и май ще се насочвам и аз към колан

# 181
bebe2 тези комплекти ми изглеждат пълни с безполезни неща....... има много красиви роклички но практични ли са и има ли смисъл от нея или боди и панталонки  Cry

# 182
Благодаря ви за милите думи момичета!

Bebe: Вярно си е за презастраховане. В крайна сметка ти дават венозно това което по принцип пиеш на хапчета и лежиж.

Току що се обадих на доки и си оставам вкъщи  Whistling Трябва обаче да внимавам много и да си пия но шпа 3х1 + диаспорал 2х1.

И понеже го обсъждахме вчера, попитах кога неболезнените контракции(стягането на корем) са нормални и той ми отговори от 10-15 на ден и нагоре. Аз вчера имах десетина, но си признавам че се разходих не малко вечерта след работа  Rolling Eyes Днес без разходки и ще видим докъде ще я докарам. Засега не съм имала днес.

# 183
  • София
искам да ви попитам какви дрешки за изписването ще вземете защото немога да реша какво да е а искам да са новички  Blush
за изписването всички ще са с нови дрехи, макар и след това аз личн ода ползвам за бебе и дрехи от сина ми. мамите тук пускаха линкове към купени вече комплекти, виж ако искаш в по-старите теми.
аз още не съм купила, не ми е останало време, понеже ходя на работа все още. мисля си обаче за дрешки от H&M на които съм фен и може да си сглобя нещо аз - мисля да има боди с къс ръкав, цяло гащеризонче и може би щапчица ако ми хареса, или боди с къс ръкав, ританки или дори такова едно като клинче гледах на сайта им, и ако се с него - тогава и чорапки, и отгоре не знам какво, но тънко, понеже юли ще са жеги. ето тук едно комплектче което много ми харесва и още не съм взела, може и то да е за изписването
http://www.hm.com/bg/subdepartment/KIDS?Nr=4294935010
а виж и тези: http://www.hm.com/bg/subdepartment/KIDS?Nr=4294935010

избор голям има навсякъде, зависи на теб какво ще ти хареса, а какво бебче чакаш?

# 184
В h&m има наистина страхотни неща. Аз също ги гледах този уикенд. Супер сладурски. Това, което ме притесни е, че бодитата са с копчета само отдолу. Това не е ли проблем за новородено бебе? Не се ли облича трудно? Моля някоя мама с опит да каже  Thinking

# 185
  • София
Monik@ за мен поне не, въпрос на избор.

# 186
elpet мерси и аз разгледах тези които ми показа и много ми хареса бялата рокличка но незнам дали е подходяща  Thinking а иначе на 14 юли чакаме момиченце  Heart Eyes

# 187
  • Варна
Не, даже е и по-лесно, поне на мен ми беше по-лесно да ги обличам.  Peace Peace Peace

Варненки, хайде утре на кафенце.   food010 Засега сме аз и Мира. Моето предложение е пак в Гранд мол Мармалад в 10 сутринта. Но цял ден съм свободна и мога да дойда където кажете. Така, че чакаме предложения.

# 188
  • Бургас
Здравейте!

За болниците - аз по-скоро съм склонна да вляза за всеки случай, но да съм под наблюдение, отколкото да съм си вкъщи и да треперя. Сега като ми се наложи да ме приемат, една от акушерките коментираше, че не са толкова важни лекраствата, а това, че вкъщи не може да се лежи както в болница. Колкото и да се пазиш, вкъщи все ще се захванеш с някоя "лека" работа, особено като имаш и друго дете. А и времето в болницата минаваше по-бързо - закуска, визитация, система, обяд, система, свиждане... Вече лежа вкъщи от една седмица и умирам от скука! Нищо не ми се чете, нищо не ми се гледа! По цял ден съм сама. Много е потискащо и ми тежи  Tired

# 189
  • Телиш/Плевен
mini_moni, радвам се, че звучиш така позитивна. Hug Виждаш, че и момичета от съседните теми се присъединяват към положителните мисли и просто няма как развоят на нещата да не е положителен, след като толкова хора се молим за малката душичка. Ти продължавай в същия дух, бъди все така обнадеждена; макар и толкова малка и крехка, Екатерина усеща всичко. Heart Eyes Сигурна съм, че сте попаднали на най-добрите специалисти и всичко ще бъде наред, а след няколко месеца ще се гушкате вкъщи и всичко това ще е само спомен. Ще чакаме още хубави новини от вас. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

pival, щом се чувстваш по-сигурна в болницата, наистина е по-добре да останеш там. Нека мине критичния период и да си по-спокойна след това. А и остава още малко. Hug

Avencis, приятен шопинг и приятно изкарване в Лондон. Чакаме да се похвалиш с покупките. Hug

MiRa^, искрено ме усмихна постът ти. Наистина голям хитрец си имаш, да ти е жив и здрав. Heart Eyes

Monik@, радвам се, че ще ти се размине болницата. Hug

raika, мисли си за бъдещото бебе и че всичкото това лежане е в името на това то да бъде добре. Hug

За раждането - аз държа да е естествено (освен ако не се наложи друго, де) и съм много положително настроена, че ще мине добре. Вярвам, че ще се справя, а дори не мога да обясня откъде идва тази увереност. Ще видим дали няма да се изпари докато дойде време. Crazy

Прекрасен ден ви желая, тумбачета! Hug Hug Hug

# 190
Момичета, не знам дали от сладкото се раждат по- големи бебета, но със сигурност от витамините за бременни се раждат по- големи бебета. Четох едно интервю с един АГ специалист, даже го бях постнала в предишна тема, та той обясняваше че от витамините за бременни и особено от американските се раждат големи бебета, също така от тези добавки костите на черепа ставали по- твърди и бебетата излизали по- трудно.

# 191
Здравейте и от мен. Преди малко се прибрах от преглед - бебо е вече 820 гр, за сантиметри забравих да питам. Правихме доплер и всичко е наред.
 До тук съм +5,5 кг. Мъжът ми се подсмихва под мустак : "Доволна си, ама имаш още 3 месеца" hahaha  Ям като за световно, предимно тестени неща, които си бъркам вкъщи и омитам за нула време. Предишната бременност качих 15 кг, а дребния се роди 2900 кг. Ще видим сега срамежливия момък колко ще се роди. Много се крие това дете обаче. Едно фото не можем да му направим - слага ръце пред себе си, крака....все да се скрие от АГ-то. Седалищно е все още, но има достатъчно време. Аз тъй или иначе ще съм секцио, заради първото ми раждане по този начин. И аз умирам от страх, направо ми се иска да съм с пълна упойка и упойка докато ми слагат упойката. Като си спомня преди 7 години, като ми поставяха епидуралната  - сгъни се на геврек, опри чело в колена... Ми как да си сгъна шкембето бре хора. Пфу, след 10 часа мъки предизвикано раждане на термин, накрая се наложи и пустото секцио. Сега поне мисля, че ще е по-лесно - определяш дата, раз-прас и приключваш - няма чакане, бъркане, болки.... Оф, да минава всичко нормално, че много съм се спекла.

# 192
оф и аз съм като теб 1905vv Tired едно такова хем страшно, хем донякъде знам какво ме чака, ама пак ми е спечено под лъжичката. Моя пък момък явно бил "гладен" според АГ-то, защото все път на ултразвука ръцете са му в устата  hahaha , но нищо де като се роди ще се разберем за тази работа  Naughty.
Аз предния път направих прееклампсия, заведоха ме да раждам с кръвно над 170. В реанимацията бях набодена навсякъде - апарат за кръвно, система, дори дренаж от секциото...
А да питам сега като съм планово секцио и определяме дата - нали няма да ме карат да седя 1 седмица в болница? Thinking Че аз си го представям така - разбираме се с доктора за 25-ти да кажем и аз на 25-ти в 8ч сутринта пристигам в болницата с багажчето и в 11ч ме срязват  Heart Eyes хич не ми се седи преди това в тази тъпа болница. Много ме депресира.. Tired

# 193
  • Пловдив
Пивал,не ми се мисли как се справяте финансово.Иначе спор няма,че в твоя случай си е най-добре в болница

Мини Мони,страхотно е,че ще видиш Екатерина

Авенсис,лек път и приятно изкарване в Лондон

Аз днес бях на фризьор малко да се подновя.Още съм си със старите дънки и колана така ми се впи в корема,че изпитвах дискомфорт.Май ще махна колана,иначе на корема не ми стягат

# 194
  • София
elfita, честито фризирване, какво си прави - цвят, подстригване?
дона78, няма да те карат да стоиш една седмица преди това спокойна бъди  Hug
malka много се радвам за вас, сина ми е роден на 14 юли и за мен е два пъти по-специална дата. освен това на тази дата е френската революция (и обявен за национален празник на франция), и не помня какво имаше още на нея, но е паметна, определено  Peace

Общи условия

Активация на акаунт