Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 379
  • 733
  •   1
Отговори
# 195

дона78, няма да те карат да стоиш една седмица преди това спокойна бъди  Hug

ох дано  Praynig, тъй като една мама ме наплаши, че тези с планово секцио седяли по 1 седцмица преди да ги срежат  #Crazy

# 196
Дона 78, сакън!!! Аз искам да ме резнат сутринта и вечерта да си ходя. Joy Никакво висене в болници, направо се депресирам, като не съм си вкъщи. 
Моите приятелки с планово секцио отиваха в 6.00 сутринта и към 8-10 ч. ги резваха. После, на петия ден ги изписваха. Никакво предварително стоене

# 197
  • София
dona_78 - не бой се Simple Smile Няма да е както ти си го представяш, 1-2 дни преди това ще трябва да постъпиш в болница, тъй като се правят някакви изследвания. Не че съм раждала до сега, но понеже и аз се глася за планово секцио, та съм разпитала.

# 198
  • Пловдив
1-2 дни преди това ще трябва да постъпиш в болница

6 часа сутринта се явих в болницата планово и ме отрязаха преди обяд.На 4 я ден си тръгнах с бодра стъпка.
Да се стои предварително е изключение някакво

elfita, честито фризирване, какво си прави - цвят, подстригване?

Подстригване,кафяви кичури и изсушаване.Моята коса е тъмно кестенява и с кафявите кичурите се предава малко акцент.

# 199
На мен моя лекар (от Тина Киркова) ми каза, че ако всичко е наред постъпвам в болницата рано сутринта, минавам прегледа и под ножа. Без предварително висене в болницата. А тестовете за упойки ще ги правя в 8 месец.

Обсъждайки секциото да питам..знаете ли след операцията какво бельо е подходящо? Ниска талия или висока? Въобще не знам какво да си взема за болницата и много се чудя  Thinking

# 200
мерси за отговорите  Hug да се надяваме, че и аз ще съм така  Praynig
за бельото аз като раждах 2007 г. беше забранено да се носи  Mr. Green т.е. аз си носех гащи за еднократна употреба - ето такива и като минаваха на визитация ги махах, че се караха. Много ми беше странно това, защото иначе лохиите в какво ще ги събирам, не си се представях с кървава диря след мен Mr. Green Взимаш си и по-големи превръзки и си готова  Peace

# 201
Елфита, честита прическа!

Моник, аз ползвах с висока талия, защото на ниската ластика ми опираше точно в шева

# 202
  • София
Подстригване,кафяви кичури и изсушаване.Моята коса е тъмно кестенява и с кафявите кичурите се предава малко акцент.
ей, супер, сега си като от моден журнал, както се казва  Grinning Hug
аз мисля да се поглезя и обновя с малко маникюр педикюр и кола маска в събота вероятно, че нещо си трябва Rolling Eyes
за бельото и аз май имах от тия na канпол гащите, ама те се караха ако си с гащи, не можело Confused

# 203
dona, как така без бельо ???  #Crazy #Crazy #Crazy Сакън ! Ужас! Не става ли мазало? Лелее дано не е така сега. Ето, трябваше да питам ама не съм се сетила. А тия еднократните ми изглеждат спарващи и парашутести  Laughing

1905V: Да, права си че сигурно ще опира на белега(който само си представям къде ще е, но реално не знам). Значи остава да потърся бабешки гащи, на които винаги съм се подигравала  ooooh!
Тая бременност е много секси  - походка на тюлен, потъмнели зърна на гърдите, липса на талия, бабешки гащи. Oh yeah !!  4470

Елфита: Честита ти нова прическа !

# 204
  • София
1-2 дни преди това ще трябва да постъпиш в болница

6 часа сутринта се явих в болницата планово и ме отрязаха преди обяд.На 4 я ден си тръгнах с бодра стъпка.
Да се стои предварително е изключение някакво

[/quote]

Дано сте прави, а моята информация да е грешна, че и на мен не ми се виси в болницата за няма нищо.

# 205
Мамчета, какво се взимаше пр цистит? Нещо ми пари отдоле, краката ми са ледени, кихам много  Sad Моля за съвет Hug

# 206
Така като ви чета за секциото, направо ужасно ми звучи, дано не ми се налага, много ме е страх от секцио, дано си родя нормално.  Praynig
Иначе аз пък си се чувствам секси, дори желанието ми за секс се увеличи нещо напоследък.  Laughing
За гащите, на деня на отворени врати в ТК казаха, че вече може с гащи, да си носим.

# 207
  • Телиш/Плевен
Тая бременност е много секси  - походка на тюлен, потъмнели зърна на гърдите, липса на талия, бабешки гащи. Oh yeah !!  4470
hahaha hahaha hahaha

Elfita, честита прическа. Hug И аз в понеделник посетих фризьор, но само за подстригване, че още от есента се канех да й видя сметката на моята дълга грива. И сега се чувствам страхотно (а и винаги съм се харесвала повече с къса коса). Crazy

# 208
Моник да много смешно беше - течат лохии, мазало от кръв, а те - без гащи Mr. Green е добре, но аз понеже съм по-недосетлива се чудех как без гащи да си закрепя превръзката  Joy Та резултата беше - с гащи и като чуеш, че минават визитация - махаш бързо гащите и в леглото  hahaha В моята стая имаше една мама, която пък беше решила да ходи с пижама и падаше едно събличане, обличане ужас - че и с пижама не може - само с ношница Joy

А тези дето ги показах за по-удобни поне според мен от нормалните - те са като нещо от хартия с дупки, но слагаш сутрин и вечер изхвърляш заедно с превръзката (мале как звучи Embarassed). Те са с висока талия и не пречат на шева - той обикновено е в най-горната окосмена част. Обикновените си гащи може и да не стават за носене после, че тези лохии много цапат. Не са като обикновен МЦ, поне аз не усещах като потичаше по-силно или по-слабо и ставаше омазване преди да разбера Mr. Green

Само да кажа, от личен опит, а и в болницата го казаха, след секцио поне до 6ия месец не може да носите ластични гащи за прибиране на корема - ужасно боли  Peace Аз мислех да ги сложа на 6ия месец, но тогава корема ви се вече беше прибрал и нямаше нужда  Mr. Green

# 209
  • София
За гащите, на деня на отворени врати в ТК казаха, че вече може с гащи, да си носим.
ох как звучи това, вече може и с гащи  Laughing Laughing Laughing Laughing аз съм за  Grinning

dona_78 аз носих стягащи гащи, даже док настояваше, друг е въпроса че не ги носих дълго понеже месец юли с тия гащи няма да ти казвам за ккакво става дума и се отказах

Общи условия

Активация на акаунт