Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 379
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Нямам време да изчета цялата тема искам само да пожелая много много силички на малкия ни талисман Екатерина и на нейните родители вярвам и се моля че всички ще е наред успех мила mini_moni   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 226
Пайче, и аз залагам на номер 1  Peace

Леле момичета няма да ви и обяснявам как си представям написаното от вас в главата им предвид факта, че не съм виждала и изживявала раждане и до преди месец не знаех дори какво е лохии  Laughing
Всъщност какво правят на тези визитации като родиш? Не си представям да се разкрачвам цялата в кръв  Shocked боже, аз в кой свят живея? Сигурно ме мислите за лигла ама наистина за мен всичко това е много ново и непознато.

и аз така се чувствам...   Shocked

# 227
  • София
Тези визитации "без гащи" са в Тина Киркова предполагам. Аз родих  в Токуда нормално и вероятно заради това на визитации ме питаха само как съм и дали съм ходила до тоалетна, но другите майчета в стаята със секцио ги обгрижваха доста повече. Даже веднъж питах доктора дали ще ме преглежда и отговора беше: "Не, предполагам не настояваш" hahaha

# 228
  • София
Хм, кака така отсега знаете, че второто раждане ще е секцио, защото първото е било такова?
Аз на това се надявах, но за сега ме отрязаха и се настройвам за естествено  Sick
при мен, така говорихме с докторката. защо са те отрязали Thinking

Аз тогава много напъвах за нормално, но бебето беше седалищно разположено и нямаше как.

Elika, а сега къде ще раждаш? Пак ли в Токуда? Кой ти беше лекаря там? Аз бях при Герганова и все повече клоня пак натам...

# 229
  • София
Тони, не съм решила още, но май пак натам клоня. Раждах при Лазарова, бих раждала пак при нея. Герганова беше дежурна като постъпих и тя ме прие, но са ми бегли впечатленията от нея. От Лазарова съм доволна, малко е серт на пръв поглед, но на самото раждане беше неотлъчно до мен и много адекватна.

# 230
  • София
При мен пък Лазарова беше дежурна и заедно с Герганова ми правиха секциото Simple Smile

# 231
Moni_moni, бъди силна, както досега! Вярвам, че лекарите ще направят необходимото за малката принцеса!  newsm17

Мимето14-четох листовката на антибиотика преди да го купя ...., но прецених, че трябва да се доверя на личния си лекар пък и усещах, че състоянието ми се влошава. Тази сутрин изпих последното хапче (общо бяха 6), а кашлицата ми започна да отшумява след 3-тото хапче. Надявам се, че няма да има последици за мен и беборана!

Доскоро тумбачета! Hug

# 232
  • София
за бельото и аз май имах от тия na канпол гащите, ама те се караха ако си с гащи, не можело Confused
е, гадно е без бельо. И аз си бях взела обикновени памучни гащи, които да не ме стягат. Преди визитация ги махах, след визитация - айде пак на дупето. То иначе е егати дискомфорта. В интерес на истината нито веднъж не се омазах, а лохиите като по книга - точно 40 дена си бяха.

Аз да се похваля, че успях доста бързо да вдигна кръвната захар, както и килограмите  Sad. Днес ми показа вече 4,63  ooooh!. Истината, обаче е, че все още ми призлява от време на време - причернява ми пред очите и ми омеква цялото тяло. И като цяло съм много изморена почти постоянно. Но, важното е, че кръвта е наред и пумпал 2 рита много.

# 233
# 234
Тони, не съм решила още, но май пак натам клоня. Раждах при Лазарова, бих раждала пак при нея. Герганова беше дежурна като постъпих и тя ме прие, но са ми бегли впечатленията от нея. От Лазарова съм доволна, малко е серт на пръв поглед, но на самото раждане беше неотлъчно до мен и много адекватна.

Ако не е тайна-колко парички ти излезе да раждаш там?

# 235
  • София
До колкото си спомням 2300 лв, от които 300 лв за упойка, която мисля да си спестя сега. Като гледам няма промяна в цените - 1500 лв е раждането и 500 лв пакет за бебето.

# 236
  • Пловдив
от които 300 лв за упойка, която мисля да си спестя сега

Да не съжаляваш после.Едно е с упойка,друго без

Много скъпо в тая Токуда  Shocked

# 237
за мамчето,което пита за цистит, аз миналия месец имах и беше доста болезнено особено при уриниране, предписаха ми уринал с червена боровинка  2 пъти по 1,много съм доволна,бързо се излекувах

# 238
  • София
Някой беше споменал лепенките за след секцио, които са водоустойчиви - ето ги http://www.shop3m.com/3m-tegaderm-pad-film-dressing-with-non-adh … nch-x-8-inch.html
Размера е 9см Х 25см, цената е 4.60лв/бр.

# 239
Не бях влизала от 2 седмици, изписали сте 2 теми
mini_moni  Hug Моля се за теб и всички твои обични, дано скоро дойде денят в който ще се усмихваш с Екатерина на ръце. Търпение и много спокойствие, както на теб така и на всички около теб които ви обичат!

sweetpie четох за слузта, която ти е изтекла. С предната бременност имах такива слузести нещица...близо месец - два преди да родя. Бях с голямо бебе и все ми казваха, че ще родя по-рано и, че това е именно тапата. Да ама не. Идваше си периодично такова нещо...на вид беше напълно прозрачно и на пипане си беше точно като желе. Грубо казано желирана вода. Взеха ме в болницата преждевременно, защото плодът бил голям. Мадамата ми закъсня с повече от две седмици, и се роди десетаче... Grinning а такава тапа със слуз и кръв не съм имала. Започнаха ме контракциите направо на 15 минути, а водите ми не бяха изтекли. Докторът при прегледа ми каза, че досега да са тръгнали, защото при гинекологичния преглед уж спомагал да тръгне водата...да ама не. След половин час като ми тръгна кранчето....тече близо 4 часа, че и отгоре без да спира...Още там си изхабих 2 пакета превръзки  Simple Smile  Така, че всичко е индивидуално и не забравяй да се консултираш с лекар при каквато и да е нередност и странност, за да е мирна главата. Обръщам се към всички с този апел.

УТРОГЕСТАН Разбрах, че някои мами още го ползват. До скоро и аз. Въобразявах ли си незнам, но с него се чувствах добре. Като влязох в болницата попитах дали да го продължавам, а докторът ме изгледа странно и ми вика защо го приемам, че 2х2 вагинално. Казах му, че лекуващият ме АГ ми ги предписа поради мека шийка на матката. Той вика, че е безпредметно да се приема и, че от него няма кой знае какъв ефект, особено след 12 седмица ако не греша. Може и да греша. В упътването пък пише, че може да се приема до 36 седмица. Каза, че шийката вече е в норма и сама да реша дали да го приемам. Спрях го от раз. Не ми беше комфортно, може би и от инжекциите, които ми надупчиха д... Абе лекар ли е .... мани мани. Ужасих се в болницата от внимание и чудо. Та реших да се прибера. Сега съм вкъщи лежа, пъшкам и се моля по-бързо да минат дните.
С пожелания за спокойни дни на всички мами!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт