Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 395
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Днес забелязах, че са ми се появили нови малки бенчици по врата. Как е възможно, ще измезнат ли след раждане?
На мен това ми е основен проблем и през тази, и през миналата бременност. Цялата съм в бемки - гръб, врат, гърди...Всеки ден все повече стават. Тези от предишната ми бременност си останаха за съжаление. Разбрах, че често се случва, като "странична реакция" при някои бременни.

# 286
Днес забелязах, че са ми се появили нови малки бенчици по врата. Как е възможно, ще измезнат ли след раждане?
На мен това ми е основен проблем и през тази, и през миналата бременност. Цялата съм в бемки - гръб, врат, гърди...Всеки ден все повече стават. Тези от предишната ми бременност си останаха за съжаление. Разбрах, че често се случва, като "странична реакция" при някои бременни.

няма ли превантивни мерки

# 287
Elfita честита радост да е жива и здрава
Avensis нещата за бебо са много красиви

Само аз ли съм се ориентирала в да раждам в Майчин дом без екип

# 288

На мен ми се появиха на гърдите едни бледи-само там..не знам дали ще изчезнат.

"Elfita честита радост да е жива и здрава
Avensis нещата за бебо са много красиви

Само аз ли съм се ориентирала в да раждам в Майчин дом без екип"

Аз много се чудех-мислех за Токуда,но идват много паричките..накрая и аз ще се натреса в МД без екип!

# 289
Здравейте.Аз с новини за Тина Киркова.Една приятелка роди там преди пет дни,секцио и е страшно доволна.Взела си е двоина стая за 40лв на вечер,леглата били подвижни с дистанционно,телевизор,интернет и климатик в стаята.Каза,че трябвало да сее пие много вода след секцито,но не каза защо.Нямаше много време да я попитам за друго.
браво за добрите новини!
Пие се много вода, за да се изкара по-бързо упойката

# 290
Sisi_28 и аз се ориентирам натам също без избор на екип  Simple Smile Разпитвала ли си за допълнителните заплащания там защото уж по здравната каса а имат тарифи за всичко  Rolling Eyes Направо вече ме е срам колко малко остава а колко съм неинформирана

# 291
Sisi_28 и аз се ориентирам натам също без избор на екип  Simple Smile Разпитвала ли си за допълнителните заплащания там защото уж по здравната каса а имат тарифи за всичко  Rolling Eyes Направо вече ме е срам колко малко остава а колко съм неинформирана
ако тръгнеш да питаш някой док, ще ти каже веднага къде си се разбързала, толкова много време имаш Laughing. И аз се чудя и приятелка акушерка ми вика, споко, след 34-та седмица ще говорим Shocked

# 292
ако тръгнеш да питаш някой док, ще ти каже веднага къде си се разбързала, толкова много време имаш Laughing. И аз се чудя и приятелка акушерка ми вика, споко, след 34-та седмица ще говорим Shocked
е то защото за тях е вече нещо рутинно но за мен си е ново  Laughing

# 293
Rali4etooo  благодаря за новините. Обичам да чета хубави отзиви за Тина Киркова, някак сими действа успокояващо  Mr. Green

Момичета и на мен са ми се появили бенки от бременността. А преди да забременея бях човекът без бенки! Проблемът ми е, че 2 от тях са точно на гърдата ми до зърното и много се притеснявам дали ще ми пречи при кърменето  Sad Някой има ли такъв проблем?

# 294
Mama__Sancho много се радвам за добрите новини около бебчето, казваш още три дни да се устиска и вече ще е по-спокойно. Дано, дано ! И все пак за кръводаряването -ако има нужда ми кажи. Аз малко трудно пиша, защото съм вързана за 24-часова система и не мога да си сгъвам ръката. Ще ме изпишат или утре,или в понеделник.

# 295
VeryMe : Надявам се, че си по-добре и чакаме скоро да пишеш здрава и спокойна от вкъщи  Hug

# 296
Mama__Sancho много се радвам за добрите новини около бебчето, казваш още три дни да се устиска и вече ще е по-спокойно. Дано, дано ! И все пак за кръводаряването -ако има нужда ми кажи. Аз малко трудно пиша, защото съм вързана за 24-часова система и не мога да си сгъвам ръката. Ще ме изпишат или утре,или в понеделник.
Стискаме палци да сте добре с бебковците

# 297
  • Пловдив
Здравейте много се радвам за малката Екатерина,че се справя все по-добре и се надявам и занапред да е така.
Утре сутринта и аз съм на ЖК ще пиша,ако има нещо интересно засега е това.
На всички лек и спокоен ден   bouquet

# 298
  • Там някъде
Голямо благодаря на Елпет за инфото за анцунзите  bouquet
Аз вчера бях в ТК за ден на отворените врати - ми че доста прилично ми се стори. За първи път стъпвам там и може би като знам, че е общинска очаквах катакомба, но според мен си е ок - ми все пак болница, а като зная в какви съм влизала и то само за посещение на близки..... Във вип стаите (аз определено от тях се интересувах) имаше климатик (поне в двете, в които нас ни вкараха). На мен лично посещението ми беше адски полезно и сега мога да кажа, че съм доста по-ориентирана и сигурна в избора си Grinning
Sweetpie аз определено съм фен на кичурите за къдрави коси - самата аз съм с много къдрава коса и си бях направила кичури - разноцветни, но в една гама, и страшно много им се кефя. Относно омбрето - аз лично не го възприемем за къдрави коси - поне моята всеки ден е в различно настоение съответно с различна прическа. Мисля, че омбрето ще стои добре деня след фризьора и после стой та гледай. Важното обаче е на теб да ти харесва, а аз споделям лично мнение съобразно моята коса Grinning

# 299
Момичета, тези гащи за еднократна употреба аз си мислех, че имат отдолу нещо като превръзка, т.е. като памперс все едно да са. Като си купих обаче и ги отворих видях, че нямат нищо. Бях се настроила, че няма да слагам допълнително превръзка, дали има такива?

Общи условия

Активация на акаунт