Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо mini_moni е родила сега? Как се случи или беше Божията воля?
Колко комплекта чаршафи и какво спално бельо за количка са необходими?
Как в момента се набавя кръв и има ли нужда от кръводарители?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо mini_moni е родила сега? Как се случи или беше Божията воля?
-
Колко комплекта чаршафи и какво спално бельо за количка са необходими?
-
Как в момента се набавя кръв и има ли нужда от кръводарители?
-
Как протече раждането на mini_moni?
-
Какво представлява неонаталогията в Селена?
Бъдете здрави, пазете се и с радост дочакайте срещите с малките човечета ! Всички ние от юли 2013 сме с вас , "следим ви ", вярваме и се молим за здравето на всички ви ! 
! И ние вярваме!
Имах усложнения и се наложи да слагат форцепс с пълна упойка.Викнаха др.Богословова (тогавашната шефка) да
. Аз съм с контракции и скъсена шийка и моят лекар ми каза в никакъв случай да не ми се ходи по каквато и да е нужда. Да държа пикочния си мехур винаги празен. Да не позволявам нито запек, нито разстройство и да ходя всеки ден по голяма нужда. Спазвам стриктно и контракциите намаляха. Естествено и повече почивам.
, макар и на патерции - да са живи и здрави и да имат юли месец здрави и хубави бебчета!
Вчера една приятелка ми разказа,че е била също много доволна от Шейново-без избор на екип и сега събирам мнения!
И викам с щадящи средства/препарати почвам, че явно мен чака. После се уредих с награда - един козметик и сега хапнах една салатка и ще мятам прането.
Сега и името, което сме избрали за девойката набира популярност май, та няма да се изненадам и то да се окаже популярно.
Живи и здрави да са, пък другото.
Идеята ми е, че количката ми ще е лилава или най-много черна(която ще освежа с показаната подложка) и предпочитам лилава пелена. На H&M също много харесвам пелените, но лилава не съм виждала.