Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 274
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Скрина е станал супер, с каква боя го пребоядиса?
Акрилатна боя - на водна основа е.  Peace След това лак на водна основа.  Wink Преди това шкурка. А бе забавлявах се.   Crazy Обаче съм доволна.
Дано на следващия преглед те зарадват, че пъпната връв си е ОК. За малкия така ми бяха казали в 7м. бях, че пъпната връв е около вратлето и така си и остана до края. Според моя лекар обаче това не беше причина да не родя нормално. Мери кръвопотока, огледа дължината и каза "едно на всеки 5 бебета се ражда така" . И все пак дано да го отметнеш тоя кахър.  Hug

# 526
  • София
fuzzyblue, мимето, дона, много благодаря, явно идеята вложена в тези калкулатори е да не се включва датата на термина, а докторите явно я слагат. а аз така или иначе няма да родя тогава, живот и здраве, та съвсем  Laughing
сори за спама отново, установихме че живот и здраве ще изляза един ден в повече в болничен, което мога да преживея  Wink
пайче браво за килограмите на бебка  Hug виж за сладинкото и аз похапвам, а иначе хич не съм по него обикновено, не знам какво ми става... а за дупчицата, ти все пак погледна ли за второ мнение, в смисъл на фм казаха ли ти това? днес на доктора на жк например, пак ще се повторя, но ми направи впечатление че видеозона му е с доста по-неясен образ от другата докторка при която ходя. че даже ме и попита, ние какво казахме че чакаш и аз така  Shocked казвам, момче, да не е размислило  Crazy newsm78 та затова ми е мисълта, сигурна ли си че има нещо наистина, за да не се притесняваш излишно  Hug
за пъпната връв, аз съм била така, но съм била и седалищно, и ме е преносила, та са резали мама Rolling Eyes

# 527
Това за дупчицата ми го казаха на феталната ехокардиография, доц. Велковски от трета градска дойде в кабинета и ме прегледа, той пак ще ме гледа. Иначе на месечните прегледи моята лекарка си го следи допълнително. Тя ме гледа със супер машина всеки път, тъй че техниката не ме притеснява, аз също виждам дупчицата на големия екран. Сега ме притеснява това с околоплодните води и гестационния диабет.

# 528
  • София
Това за дупчицата ми го казаха на феталната ехокардиография, доц. Велковски от трета градска дойде в кабинета и ме прегледа, той пак ще ме гледа.
този и мен ме гледа с дребоса, определено си е наясно човека, нямам какво да добавя, надявам се само да нямаш излишни поводи за притеснение  Hug
оф а за сладкото току що пак ядох сладко какво да кажа  Blush Blush Blush

# 529
Мили юлчета 2014, нахлувам и аз за мъничко в темата ви, за да изкажа подкрепа и голямо гуш за мама мини мони и малката Екатерина. Лили вече ви е писала, че ние, юлки 2013, много се вълнуваме за мъничето и нейното семейство. На мен ми е особено мила на сърцето мини мони, защото моят термин също беше на 15.07, а май ми е и градска (от Кърджали).

На всички останали ви пожелавам лека бременност и здрави и пухкави бебета накрая!

Мини мони, ако имаш нужда от каквото и да било съм насреща. Всичко най- добро ти желая!
Колко мило ми става... Hug Благодаря за подкрепата!!! Градски сме  Peace Как да не съм оптимист ,че ще укрепне Кати и ще порасне здрава,щом имам толкова подкрепа и кураж от вас
Благодаря на всички майчици,които ни мислят всеки ден  Hug Много сили ми давате  HugИ днес Кати е стабилна,храни се по с няколко капчици мляко и й преливат кръв... Peace

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 16:27 от mini_moni

# 530
  • София
И днес Кати е стабилна,храни се по с няколко капчици мляко и й преливат кръв... Peace
браво на мъничето мини мони, само така  Hug

# 531
Здравейте момичета,

И аз като sweetpie се връщам не особено щастлива от преглед. Днес ми беше доплерът. Установиха се увеличени околоплодни води и се шашнах и паникьосах и разревах и бегом при Марков за още едно мнение. Днес минах 2 пъти фетални(трета фм), за да се уверя че бебето е здраво, защото една от причините била млформация на плода. Е всичко било перфектно уж, но човек винаги ще има едно на ум до самото раждане. Предстои ми изследване за гестационен диабет. А може и да се окаже абсолютно нищо, но трябва да лежа, защото всичко това тежи и може шийката ми да не издържи в някакъв момент. Оказа се, че това била причината да имам толкова голям корем...

Ако има някоя която минава или е минала през това моля да пише тук или на лични  Sad

# 532
  • София
mini_moni, "Кати е стабилна, храни се" това изречение звучи прекрасно, всеки ден ти пожелавам да е така! Усмихна ме, това е най- хубавото нещо, което съм чувала днес Heart Eyes

# 533
Здравейте момичета,

И аз като sweetpie се връщам не особено щастлива от преглед. Днес ми беше доплерът. Установиха се увеличени околоплодни води и се шашнах и паникьосах и разревах и бегом при Марков за още едно мнение. Днес минах 2 пъти фетални(трета фм), за да се уверя че бебето е здраво, защото една от причините била млформация на плода. Е всичко било перфектно уж, но човек винаги ще има едно на ум до самото раждане. Предстои ми изследване за гестационен диабет. А може и да се окаже абсолютно нищо, но трябва да лежа, защото всичко това тежи и може шийката ми да не издържи в някакъв момент. Оказа се, че това била причината да имам толкова голям корем...

Ако има някоя която минава или е минала през това моля да пише тук или на лични  Sad

А иначе бебенцето колко тежи?

# 534
моник, незнам какво да кажа, не съм минавала през това Rolling Eyes една моя колежка имаше гестационен диабет и си мереше всяка сутрин кръвната захар с апаратче. Стискам палци при теб нещата да се оправят, щом трябва лежане ще изпълняваш малко остана... стискай още малко  Praynig Hug

# 535
Още не знам дали имам диабет, ще се разбере скоро надявам се. Уж ме успокоиха че всичко е наред ама...ох. Ще видим.

Пайче, около 1500гр гигантчето и е много красив..ех..

# 536
  • София
Скрина е станал супер, с каква боя го пребоядиса?
Аз сега се връщам от ЖК- бебка е 1240 гр. отговаря на 29 г.с. Лекарката ми каза, че околоплодните ми води са с леко завишена норма, в смисъл в нормата са но близо до горна граница, трябва да огранича сладкото до минимум, за да не развия гестационен диабет. Като се замисля напоследък доста залитам към него. Иначе сме разположени главично, но пъпната връв е около вратлето, дано това се промени, че леко се притесних. Дупчицата на междукамерната преграда още не се е затворила, хубавото е че е в мускулната тъкан. Надявам се да не се налага оперативна намеса, след като родя.

хей, не се притеснявай за пъпната връв, и пумпал беше с увита около вратлето и то 2 пъти и се роди напълно нормално. Ако е повече - тогава доки ще реши да е секцио, но ще те предупредят за това. За сърчицето също не се притеснявай, до раждането ще се оправи. За сладкото - наистина се поограничи, че не е хич приятно, но не е толкова опасно, ако следиш диетата си. Аз така се бях шашардисала с тази ниска кръвна захар, няколко пъти си поревах сериозно и исках и аз да купувам глюкомер. Хапвай на 3ч стриктно по мъничко, и ще видиш, че и няма да ти се яде толкова сладко.

Monik@,
всичко ще бъде наред, не се притеснявай от сега. Лягай да почиваш и мисли позитивно. И ние ще те подкрепяме също така Simple Smile

Мини мони, прекрасни новини! Кажи, дават ли ви да я виждате честичко, или основно по телефона ви информират?

# 537
Абе най-вероятно нищо ни няма, ама по-добре да внимаваме и да не се отпускаме със сладкото. Сигурна съм, че всичко ще е ок. !500 гр. си е ок си мисля за този период, а и е момченце.  И ние днес го гледахме на 4Д то едни бузки пухкави, сладурче според лекарката и сестрата прилича на татко си. Ама да видим де. Simple Smile

# 538

Мини мони, прекрасни новини! Кажи, дават ли ви да я виждате честичко, или основно по телефона ви информират?
Можем да я виждаме 2 пъти на ден,но ние сме си в Кърджали,а тя е в Пловдив.Звъня всеки ден ,а ходим 2 пъти в седмицата да си я видим ...самото виждане трае 5мин. най-много и нищо не мога да й помогна..понякога ми става по-мъчно,когато я видя и не мога да я пипна  Sad

# 539

Можем да я виждаме 2 пъти на ден,но ние сме си в Кърджали,а тя е в Пловдив.Звъня всеки ден ,а ходим 2 пъти в седмицата да си я видим ...самото виждане трае 5мин. най-много и нищо не мога да й помогна..понякога ми става по-мъчно,когато я видя и не мога да я пипна  Sad

Пожелавам ти в най-скоро време не просто да я пипнеш, а да си я гушкаш по цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт