Clinique 2

• 13 851
  • 68
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, дами!  bouquet
От 2 години използвам 3steps на clinique (гел, лосион и крем) започнах с 3тип за  мазна кожа, доста ми нормализира кожата и съм много доволна.
А също така използвам и take the day off, невероятен продукт не остава следа и почиства кожата от всякакъв грим.

# 31
Мики, ФДТ Laser Focus е с фактор 15.
Аз съм го ползвала и съм много доволна. Има мн.добра покривност, без да стои като маска.

# 32
Бисквитка, аз съм на 48 г. и ползвам серията Repairwear.
При мен ефект има откъм изравняване на тена и "изглаждане" на кожата Blush
Това е серия, която много харесвам и смятам да продължа да ползвам Heart Eyes

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 15:03 от Lirena

# 33
  • Велико Търново
Lirena, благодаря ти  bouquet

# 34
  • София
Здравейте, момичета!

Някой да е ползвал тази спирала? Наистина ли има извиващ ефект?

http://bg.strawberrynet.com/makeup/clinique/high-impact-curling- … -01/94019/#DETAIL

# 35
  • Стара Загора
Да споделя и аз  Laughing
От трите стъпки бях много доволна, с изключение на третата стъпка, така  и не усетих за какво е  Rolling Eyes
От крема Superdefence - старата формула - също доволна.Най -любими са ми обаче ФДТ-ните.
Имам два - Anti-blemish solutions и Pore refining Solutions - обожавам ги  Heart Eyes
Дадоха ми мостри на нощния Turnaround - много ми хареса и съм решила това да ми е следващия нощен крем.

# 36
  • Sofia
здравейте ,

Искам да попитам дали можете да ми препоръчате ФДТ и пудра за комбинирана към мазна кожа на Клиник , които да не правят ефект маска. Сестра ми ползва Stay matte пудрата и е дошолна , но малко ми идва брашняна. Аз ползвах матиращата компактна на Кларинс и ми е ок през лятото , но сега кожата ми е по-светла и нито един цвят не ми е подходящ. Много е финна и ми прикрива тук там някоя и друга пъпка , ако се появи. Подобен ефект търся и при Клиник, но не съм ги ползвала. Ако можете да ме насочите   bouquet  bouquet  bouquet

# 37
  • Бургас
От Клиник единствено ФДТ-а и пудрата Stay Matte. Но, пък щом не ти допадат...

На Кларанс коя матираща компактна ползваш? Те имат само една компактна - Ever Matte.  Thinking

# 38
  • Стара Загора
Аз съм с комбинирана кожа и ползвам на Клиник два ФДТ -на - Antiblmeish и Pore Refiner. Страшно много ги харесвам, не стоят при мен като маска  Heart Eyes  Peace За пудра не мога да помогна.

# 39
  • София
Подркрепям Магнум. Peace

# 40
  • София
Aз сега си взех кремчето moisture surge в комплект заедно с една ролка за очи в мини размер и едно Chubby.
Скрит текст:
Кремчето е за суха кожа,също като предния ми superdifence,който е на дъното.Ако трябва да ги сравня еднакви са ми като усещане.За зимата са перфектни като усещане.Мисля си даже да направя експеримента на половината част от лицето днес както съм си вкъщи да сложа superdifence,на другата Moisture surge и да се опитам да усетя разликата.
 Не знам защо досега винаги където и да съм питала винаги са ми препоръчвали superdifence,а сега като сравнявам описания ми се струва че той е за една идея по-зряла кожа от moisture surge.

# 41
Аз от трите стъпки не бях доволна, ползвала съм номер 2 и комплекта за чувствителна кожа, но все ми изсушаваха прекалено кожата.

Total turnaraound обаче беше супер и мисля пак да си взема за зимата.

# 42
  • Berlin
superdifence,а сега като сравнявам описания ми се струва че той е за една идея по-зряла кожа от moisture surge.
Така е, даже мисля, че superdefense го дават и за първа превенция и затова си го взех аз, но в новата формула и за комбинирана/мазна кожа, която хиииич не е за мен. Не знам каква е била старата, но четох доста ревюта, че новата не ставала и не знам защо си го купих въпреки тях. Сега си стои в шкафа и се насилвам да си го слагам от време на време, защото и в размените никой не го е пожелал Simple Smile . За сравнение - Търнараунд е много по-лек от него, въпреки че е за суха до комбинирана кожа, него си го ползвам вечер.
А Moisture surge е само хидратиращ.

# 43
  • София
Turnaround го ползвах миналата есен и бях много доволна.Бяха ми се появили едни петънца от пъпки и ми трябваше изравняване на тена.Заедно със серума го ползвах.

# 44
  • Berlin
Получавате ли сърбеж по лицето от Turnaround крема? Мисля, че е от него, засега съм го спряла. Започнах сутрин и през деня мнооого да ме сърби носа, челото, брадичката, около очите. Откакто не го слагам вечер, спря. Дали е от действието на крема или е непоносимост към някоя съставка? newsm78 След известно ползване се случи.

Общи условия

Активация на акаунт